bugün kalorisini yazmamışsın kuzum, güzel menu ama tostlar çifter çifter gitmiş
Ya kalorisini bende bilmiyorum o yüzden.Aşure ortalığı karıştırdı büyük bir kase yedim rahat 300 - 350 gr alır.Üstüne birde 50-100 gr arası ceviz fındık fıstık attım.900 kalori aşure tutsa cevizlerde 400 falan tutsa 1300 üfff
ya aşure çok lezzetli ama ya biri yapsa da yesek ben de istiyorum
menum
sabah : aç karna 1 bardak su, 1,5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine krem peynir ve salça yanında biraz yeşil çay kaşar peyniri ve çay
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay yanına 3-5 kahveli draje çikolata
öğlen : 2 parça kızarmış balık, yanına domates biber kavurması ve yarım dilim köy ekmeği
ara : 1 bardak zero kola küçük bir parça çikolata
akşam : 1 tabak tavuk suyuna çorba yanına 2 tane çiğ köfte, 1 tabak lahana sarması ve yoğurt, çeyrek dilim kadar köy ekmeği
ara : annem birazdan helva yapıcakmış bir dilim kesme dondurmayla yiyeceğim
bol su içiyorum
Bugünkü menüm
1.öğün nesfit
2.öğün 2 tost - 200 ml süt
3.öğün 1 kase aşure
4.öğün 2 tost - ton balığı
5.öğün 2 tabak pırasa yemeği
6.öğün 5 haşlama yumurta 1 i tam
7.öğün 200 ml süt
Ya kalorisini bende bilmiyorum o yüzden.Aşure ortalığı karıştırdı büyük bir kase yedim rahat 300 - 350 gr alır.Üstüne birde 50-100 gr arası ceviz fındık fıstık attım.900 kalori aşure tutsa cevizlerde 400 falan tutsa 1300 üfff
ya aşure çok lezzetli ama ya biri yapsa da yesek ben de istiyorum
Üye falan çağırabilirsin gördüğünde canım.Gİzemde olmayınca 6 kişiyiz.Pınarın geleceğini düşünerek 6 diyorum belkide 5 kişiyiz.
56 olarak kayıt edicem o zaman.Önemli bu karne alma açısından istersen 60 yazayım.
merhaba kızlar uuzn bir aradan sonra geldimmm..
takım durgunlaşmıs yine bakıyorumda.toparlanalım yeniden insallah..2 haftadır alısmısım sabah 8 de cıkıp aksam 24de gelmeye eve bugün aksam 5te gelince inannamadım evde oldugumaa
veee sizleri özledimmm
peki videolarını nerden indiricem canım bi fikrin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?