Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menüm
sabah:2 bardak cay 1 dilim ekmek azcık domates salatalık 1 dilim börek
ara:1 dilim elma 1 mandalina
öğlen :1 kase corba
aksam :1 tabak dolusu makarna(valla canım çok çekti)
2 litre su

Kilolarımız ve hedeflerimiz benzer canım ama sen benden daha az yiyiorsun makarna hariç :)

Kola gercekten bagisiklik yapiyor hic icmemek tadinda birlmak lazim

menüm
2 litre su

valla makarna dışında herşey çok güzel canımm galiba bende kendime dur demeliyiiimmm

menüm
2 litre su

Afiyet olsun kuzuma hafif olmuş menün.Markanadan çok korkma yağsız yaptıysan 350 kalori anca vardır tabağındaki makarna

Aha sonunda kendimden birini buldumya.Bende suyu çok severim 4 litreyle sınırlıyorum fazlası zararlı olduğu için ama 5 litre içmek istediğim günler bile oluyor

Benün hafif olmuş kuru yemişi fazla kaçırmamanda iyi olmuş sporunda var daha ne denirki

Yeni üye davet etmeyelim bir bakalım davet ettiklerimiz gelicekmi gelmezlerse ederiz yeni üyeyi davet yoksa hepsi gelirse çok kişi olucaz

Ay kız özledim seni ya.Erzuruma mı taşınsam acaba ev falan bakarım oradan kiralık.Hatta niye ev bakıyorum sen gönder senin kocayı anasının yanına ben geleyim yanına

gerçekten hafif dimi ama kendime söz verdim yarın daha çok dikkat edicem özellikle akşamları. su konusuna gelince bazen korkuyom acaba bi anormallik mi var diye annemler gün boyu 3 4 bardak suyu zor içerken ben litrelerce su içiyorum ama napayım seviyorum su içemeyenlere ben şaşıyom onlarda bana:)))

Günaydınnnn
kahvaltımı yaptım
şimdi suyumu içtim
sabak tartıldım 64.8 idim
ya dün okadar az yedim
yine aynı çıktım çok üzüldüm
demekki bir hata yapmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…