Tünaydınlar nasılsınızzzzz
Günaydınnnn
kahvaltımı yaptım
şimdi suyumu içtim
sabak tartıldım 64.8 idim
ya dün okadar az yedim
yine aynı çıktım çok üzüldüm
demekki bir hata yapmışım
gerçekten hafif dimi ama kendime söz verdim yarın daha çok dikkat edicem özellikle akşamları. su konusuna gelince bazen korkuyom acaba bi anormallik mi var diye annemler gün boyu 3 4 bardak suyu zor içerken ben litrelerce su içiyorum ama napayım seviyorum su içemeyenlere ben şaşıyom onlarda bana:)))
canım her gün vermek yada almak olmuyo canıı sıkma souç olarak cuma günü durum ne onuı baz al
menümüd eyazayım
sabah 1 simit
öğle bir tabak mantı çorbası
akşam 2 dilim ekmeke kahvaltı
bir fincan kahve bir küçük çikolata
öyle canım ama dün spor da yapmıştım ve az yedim kilo aynı olunca sinir oldum
öyle canım ama dün spor da yapmıştım ve az yedim kilo aynı olunca sinir oldum
Şeymacım süpersin ya ne güzel spor yapmışsın maşallahyalnız şu six pack i duyunca aklıma Ahmet Kural ın dizideki o espirisi aklıma geldi ve güldüm, adam buna yabancı oyuncuların yaptıklarından bahsediyo mesela sen six pack nedir biliyormusun veya yapıyor musun gibi bir şey söylüyo ve o da 6lı bira paketi değil mi diyo
merhabalar arkadaşlar bu gruba davat edildim
öncelikle çok teşekkür ediyorum
umarım sizinle birlikte çok iyi sonuçlar alırım
sağolun varolun
kendimi tanıtmayı unutmuşum pardon
166 boyunda
64 kilo olan
26 yaşında
bir bayanım evliyim 1bir oğlum var
yılbaşına kadar 60 kilo olmak istiyorum
desteklerinizle başaracagım inşallah
güzel şeyler olucak kilolar gidicek yeni kıyafetler gelecekkk :) hehe en çok istediğim kıyafetleri giyebilmek için istiyorum şu kiloları vermeyi :) gözüme de kestirdim bir iki elbise etek :)
Selam hanımlarrrr :)
Nasılsınızz bakalımm :) Umarım iyi bir hafta olur cuma gününe kadar şöyle güzellll kilolar verirz :) Benim de bu hafta sayılmaya başlayacak malum ondan biraz heyecanlıyım
Selam hanımlarrrr :)
Nasılsınızz bakalımm :) Umarım iyi bir hafta olur cuma gününe kadar şöyle güzellll kilolar verirz :) Benim de bu hafta sayılmaya başlayacak malum ondan biraz heyecanlıyım
İddiasına girerim o beni yormaz.Allah öz güven patlaması yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?