Pınar canım menünü benmi göörmedim paylaşmayımı unuttun ?
kuzum iyi hatırlattın paylasayımm kaptanımmm..bu arada bende arkadasımla beraber bir diyet yapcam baska türlü benim kilolar gitmiyo sonrada duraklamada kalırım sanırım.o daha önce yaptı ara verdi tekrar basladı bende baslıcam onunla..daha önce anlatmıstım bilmiyom hatırlarmısın nazcım.
sabah:1 /2 simit 1 ücgen peynir 2 bardak cay
ara:1 mandalina
öğlen :türlünün türlülerinden yedim
aksam:1 kase aşure+2 mandalina
bunları yedikten sonra yemedim birsey birde yanlızım canım istemedi..
az öncede etiform pirinç patlaklıdan 2 tane
Valla denedim şimdi hatırlamayı ama başaramadım :44:
Türlünün türlülerinden nasıl bir tabirdir ya
Ay kahvaltında pek güzelmiş simit peynir çay ohh cennet
Aşure çok tehlikeli yalnız
Pınarım moralini bozmak istemem ama benim sana yaptığım büyüyü hiç bir diyet türü bozamaz haberin olsun.Ben 65 e düşene kadar sen durucaksın 55 civarındasonra son 5 kiloyu beraber verecez
kuzum 1 haftalık bir program fakat 1 ay süreyle yapyorsun..10 kilo verdiriyo fakat 15gün denemeyi düsünüyom ben..birde ay sonunda 4 günlük gezi planımız vardı eşimle bileti önceden aldık ozamana sisman olmak istemiyoooommm
evet ama yedim valla pazartesi günü kendim yaptımm daha yememiştim hiç..ama sonrasında yemedim bak birsey
onuda bırak geçen haberlerde izledim 21 aralıkta kıyamet kopacakmış 2köye bişey olmayacakmış biri bizim ülkede izmirde bi köydü galiba diğeride fransadaydı yanlış hatırlamıyosam:)))ama asıl ilginç olanı şuan bizim o izmir köyünde turist patlaması olacakmış ve köylüler kıyamete hazırlanıyoruzz diyo satış tezgahlarının başında:)))
Canım sen şişmansan biz neyiz
Seninkide kötü bir problem tabi heryerin çok güzelken göbeğin önden çıkması.İnşallah en kısa sürede dümdüz bir karına sahip olursun kuzum.
kuzum sana lafım yokk..sen sistemlisin ama insallah amacına ulasacaksın baksana ben haftalardır aylardır aynı duurmdayım demekki ac durum vermeliyim
yüksek lisans hocamda aynen öyle yapmıssgaza geldimm
Amanin sen hemencicik 48 e inersen ve gidersen abooo.Kış falan dinlemem gelirim erzuruma basarım çalıştığın hastaneyi bak
kuzum 1 haftalık bir program fakat 1 ay süreyle yapyorsun..10 kilo verdiriyo fakat 15gün denemeyi düsünüyom ben..birde ay sonunda 4 günlük gezi planımız vardı eşimle bileti önceden aldık ozamana sisman olmak istemiyoooommm
Nerelere gideceksin canim gezmeye sen emin ol ki sisman falan degilsin
Karşılaşamadık canım ya bende iyiyim thanks
bu çörek ve börekler cok tehikeli az yemeye çalış ayran iç bol bol çabuk doyarsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?