Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Pınar canım menünü benmi göörmedim paylaşmayımı unuttun ?

kuzum iyi hatırlattın paylasayımm kaptanımmm ..bu arada bende arkadasımla beraber bir diyet yapcam baska türlü benim kilolar gitmiyo sonrada duraklamada kalırım sanırım.o daha önce yaptı ara verdi tekrar basladı bende baslıcam onunla..daha önce anlatmıstım bilmiyom hatırlarmısın nazcım.

sabah:1 /2 simit 1 ücgen peynir 2 bardak cay
ara:1 mandalina
öğlen :türlünün türlülerinden yedim
aksam:1 kase aşure+2 mandalina
bunları yedikten sonra yemedim birsey birde yanlızım canım istemedi..
az öncede etiform pirinç patlaklıdan 2 tane

Valla denedim şimdi hatırlamayı ama başaramadım
:44:

Türlünün türlülerinden nasıl bir tabirdir ya

Ay kahvaltında pek güzelmiş simit peynir çay ohh cennet

Aşure çok tehlikeli yalnız

Valla denedim şimdi hatırlamayı ama başaramadım
:44:

kuzum 1 haftalık bir program fakat 1 ay süreyle yapyorsun..10 kilo verdiriyo fakat 15gün denemeyi düsünüyom ben..birde ay sonunda 4 günlük gezi planımız vardı eşimle bileti önceden aldık ozamana sisman olmak istemiyoooommm

Pınarım moralini bozmak istemem ama benim sana yaptığım büyüyü hiç bir diyet türü bozamaz haberin olsun.Ben 65 e düşene kadar sen durucaksın 55 civarında sonra son 5 kiloyu beraber verecez

Pınarım moralini bozmak istemem ama benim sana yaptığım büyüyü hiç bir diyet türü bozamaz haberin olsun.Ben 65 e düşene kadar sen durucaksın 55 civarında sonra son 5 kiloyu beraber verecez

ona ne hacet...kuzum aslında diyet karşıtıyım ama cerm yok..hem merak etme ben buralardayımm sen unut büyüyü

Canım sen şişmansan biz neyiz

Seninkide kötü bir problem tabi heryerin çok güzelken göbeğin önden çıkması.İnşallah en kısa sürede dümdüz bir karına sahip olursun kuzum.

Hadi ya orayi gormdek isterdim benim haber dinlemeye bile vaktım yok

Canım sen şişmansan biz neyiz

Seninkide kötü bir problem tabi heryerin çok güzelken göbeğin önden çıkması.İnşallah en kısa sürede dümdüz bir karına sahip olursun kuzum.

kuzum sana lafım yokk..sen sistemlisin ama insallah amacına ulasacaksın baksana ben haftalardır aylardır aynı duurmdayım demekki ac durum vermeliyim
yüksek lisans hocamda aynen öyle yapmıss gaza geldimm

kuzum sana lafım yokk..sen sistemlisin ama insallah amacına ulasacaksın baksana ben haftalardır aylardır aynı duurmdayım demekki ac durum vermeliyim
yüksek lisans hocamda aynen öyle yapmıss gaza geldimm

Amanin sen hemencicik 48 e inersen ve gidersen abooo.Kış falan dinlemem gelirim erzuruma basarım çalıştığın hastaneyi bak

Nerelere gideceksin canim gezmeye sen emin ol ki sisman falan degilsin

Nerelere gideceksin canim gezmeye sen emin ol ki sisman falan degilsin

istanbula gidicez ay sonunda 4 günlüğüne..çok önceden ayarlamıstık..ama ben kıyafetlerime sıgmıyorum birde alısveris yapacagım için kilolu halimle yapmak istemiyorum hızlıda olsa artık vermem lazım yoksa benimsicem bu aldıgım 6 kiloyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…