ayyy yarım bardak kola içtim 3tanede içli çörek yedim ayyy çok fena oldu bugun gitti nerdeyse çöpe((ama 1 2sa sonra spor yapıcam en azından bi kısmını yakayım:))
canımcım bu listemi 1ayda 10 kilo verdiriyo bende seninle birlikte yapabilirmiyim eger listen buysa banada yardımcı olur musun
Bugünkü menüm
1.öğün 20 gr protein
2.öğün nesfit
3.öğün 200 ml süt
4.öğün sebze
5.öğün 125 gr tavuk
6.öğün tost-200 ml süt
7.öğün 125 gr tavuk
8.öğün peynir
TOPLAM 1700 KALORİ
TOPLAM 110 GR PROTEİN
Evet canım bu 1 mesaj sayısı oluyor.Memnun oldum bu arada söylemiştim sanırım ama bende Naz.
Ya 2 tane üye gelince birden kafam karıştı çok benziyorsunuz gelen arkadaşla =) 2 nizinde vermesi gereken kg çok az ve 2 nizde kendinizi tanıtırken isminizi vermemişsiniz biraz kafam karıştıydı sonradan 2 ayrı kişi olduğunuzu fark ettim
nasıl gidiyo diyet canımm:)
ya sorma canım ya az yiyorum çok güzel gidiyor ama sabah tartılıyorum 100-200 gr fark ediyor sadece. Sinir oluyorum yarın cuma ve ben hiç veremiyorum
yarın sonuçlar açıklanacak ve ben ne yazacagım bilimiyorum 1 hafta uğraş sonuç berbat
olacak diye çok korkuyorum
Sporla yakarsin yarinda dikkat edersin almazsin
ayy sorma canımm benimde aynı ne yapıcam bilmiyorum bide canım tatlı istiyo sorma regl dönemimdeyimm offf(
Merhaba Kızlarr ben SUDE,
ekim ayına kadar sekizinci grubumla mükemmel desteklerle yaklaşık 9 kilo vermeyi balarmıştım daha sonra hayatımdakiolumsuz giden birçok olay ve gerginlikler nedeni ile grubumdan geri dönmek üzere ayrılmıştım sanırım buarada birkaç kiloyu tekrardan aldım ben hayatımda hiç bukakadar sistemli ve düzenli bir şeklilde kilo vermemiştim grup arkadaşlarımın destekleri yönlendirmeleriyle çoooook güzel hayatımda hiç göremediğim rakamlara ulaştım:)))
şimdi tekrar takımıma kaldığım yerden devam edip birlikte yine sizlerle güzellikler yaşayıp sizlerle mutluluğumu paylaşmak istiyoruuum:))8.takım grup arkadaşları ve kaptanııııım beni tekrardan aranıza alırmısınız lütfen
ne kadar az yemişsin maşallah sık yediğin içinmi böyle?
Dünkü menüm
sabah mamamı yedim
arada 1 muz 2 badem
öğle mamamı yedim yine
arada 1 elma 1 mandalina 5 badem
akşam 1 kase mercimek çorbası
1 baget tavuk 6 kaşık bulgur pilavı
2,5 litre su 1 litre bitki çayı
ayy sorma canımm benimde aynı ne yapıcam bilmiyorum bide canım tatlı istiyo sorma regl dönemimdeyimm offf(
off sabah yine yedim o çöreklerden 2tane neyse ama şimdi yürüyüş yapıcam 45dakika 1sa yarına 1kilo veririm inşallahh):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?