Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugunku menum sabah iki dilim ekmekten tost bir yumurta oglen adana kebap az ekmekli aksam 2 tane borek ve bir kac tane cips yedim epey abarti oldu bugun

ne kadar az yemişsin maşallah sık yediğin içinmi böyle?

çok memnun oldum nazcım

benide aranıza aldığınız için çok sevindim çok teşekkürler...

nasıl gidiyo diyet canımm:)

ya sorma canım ya az yiyorum çok güzel gidiyor ama sabah tartılıyorum 100-200 gr fark ediyor sadece. Sinir oluyorum yarın cuma ve ben hiç veremiyorum

yarın sonuçlar açıklanacak ve ben ne yazacagım bilimiyorum 1 hafta uğraş sonuç berbat
olacak diye çok korkuyorum

Dünkü menüm

sabah mamamı yedim

arada 1 muz 2 badem

öğle mamamı yedim yine

arada 1 elma 1 mandalina 5 badem

akşam 1 kase mercimek çorbası

1 baget tavuk 6 kaşık bulgur pilavı

2,5 litre su 1 litre bitki çayı

ayy sorma canımm benimde aynı ne yapıcam bilmiyorum bide canım tatlı istiyo sorma regl dönemimdeyimm offf(

Merhaba Kızlarr ben SUDE,
ekim ayına kadar sekizinci grubumla mükemmel desteklerle yaklaşık 9 kilo vermeyi balarmıştım daha sonra hayatımdakiolumsuz giden birçok olay ve gerginlikler nedeni ile grubumdan geri dönmek üzere ayrılmıştım sanırım buarada birkaç kiloyu tekrardan aldım ben hayatımda hiç bukakadar sistemli ve düzenli bir şeklilde kilo vermemiştim grup arkadaşlarımın destekleri yönlendirmeleriyle çoooook güzel hayatımda hiç göremediğim rakamlara ulaştım:)))
şimdi tekrar takımıma kaldığım yerden devam edip birlikte yine sizlerle güzellikler yaşayıp sizlerle mutluluğumu paylaşmak istiyoruuum:))8.takım grup arkadaşları ve kaptanııııım beni tekrardan aranıza alırmısınız lütfen

Merhaba kizlar ben bugun ise gitmedim hic yorvlmadim ne guzel oldu benim icin yemekten sonra tekrar gelirim

Sude merhaba ben de takıma uğramak istedim ve seni gördüm nasılsın inşallah çabucak verirsin kilocuklarını
merhaba demedim kızlar bende eski üyeyim izne ayrıldım bir süreliğine yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz kızlar

mama dediğin bu herbelife ın karışımımı canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…