Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menum

sabah : aç karna 1 bardak su 1 dilim tam buğday ekmeğinden peynirli tost, üzerine krem peynir ve salça 1 kupa kuşburnulu ıhlamur 1 çay kaşığı bal ile

ara : 1 bardak çay

öğlen : 1 kase çorba arkasından 1 kepçe kadar yoğurtlu kızartma

ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay

ara : 1 küçük şişe zero kola ve 2 kaşık un helvası (bitti)

akşam : 1 kase çorba, 1 kase salata, 2 kelem dolması ve 1 tabak yoğurtlu kızartma

ara : 1 sade soda

ara : 1 kupa ıhlamur içmeyi düşünüyorum

ve bol su sporum da var

ayyy yarım bardak kola içtim 3tanede içli çörek yedim ayyy çok fena oldu bugun gitti nerdeyse çöpe((ama 1 2sa sonra spor yapıcam en azından bi kısmını yakayım:))

Kola sadece 50 kalori çörekler fazla büyük değilse sorun yok bence

Helvayla kolada değişik bir fantezi olmuş

Kuzum her sabah yediği şey aynı

Birde dikkatimi çekti ne kadar çok zero içiyorsun canım kalorisi yok gözüküyor ama bence zararlı birşey asitli içecek sonuçta.

Kızartmalar çok olmamışmı sanki bu gün birde

canımcım bu listemi 1ayda 10 kilo verdiriyo bende seninle birlikte yapabilirmiyim eger listen buysa banada yardımcı olur musun

haha ama çok iyi gidiyor, evet kızartmalar konusunda haklı olabilirsin ama menude onlar vardı yapabileceğim bir şey yok hatta yarın da yiyeceğim bir de yarın akşam komşumuz mevlut okutuyor yemekli ve sanırım aşureli düşün artık halimi gitmek zorundayım

kızlar mesaj sayım 13 ben cıkıyorum eşref vakti var onu izleyeceğim hepinizi öptüm görüşürüz

Istanbulun keyfini cikar canim 4 gun iyi gelîr sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…