herkese iyi akşamlar ben dişçiye gidiyorum şans dileyin...
Merhaba Kızlarr ben SUDE,
ekim ayına kadar sekizinci grubumla mükemmel desteklerle yaklaşık 9 kilo vermeyi balarmıştım daha sonra hayatımdakiolumsuz giden birçok olay ve gerginlikler nedeni ile grubumdan geri dönmek üzere ayrılmıştım sanırım buarada birkaç kiloyu tekrardan aldım ben hayatımda hiç bukakadar sistemli ve düzenli bir şeklilde kilo vermemiştim grup arkadaşlarımın destekleri yönlendirmeleriyle çoooook güzel hayatımda hiç göremediğim rakamlara ulaştım:)))
şimdi tekrar takımıma kaldığım yerden devam edip birlikte yine sizlerle güzellikler yaşayıp sizlerle mutluluğumu paylaşmak istiyoruuum:))8.takım grup arkadaşları ve kaptanııııım beni tekrardan aranıza alırmısınız lütfen
Sude merhaba ben de takıma uğramak istedim ve seni gördümnasılsın inşallah çabucak verirsin kilocuklarını
merhaba demedim kızlar bende eski üyeyim izne ayrıldım bir süreliğine yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz kızlar
Sude merhaba hatırlıyormusun bilmiyorum ben Naz.
Canım 6 ay dolmuşsa alamıyorduk sanırım bir araştırayım.
Merhaba kizlar ben bugun ise gitmedim hic yorvlmadim ne guzel oldu benim icin yemekten sonra tekrar gelirim
Kız Melike mesaj kutunu sil mesaj atamıyorum sana dolu diye
inşallah görürsün bunu :26:
Dünkü menüm
sabah mamamı yedim
arada 1 muz 2 badem
öğle mamamı yedim yine
arada 1 elma 1 mandalina 5 badem
akşam 1 kase mercimek çorbası
1 baget tavuk 6 kaşık bulgur pilavı
2,5 litre su 1 litre bitki çayı
evet canım aynı durum benimde sebebi belli oldu regl olmuşum.bende bişeyler yemek istiyorum deli gibi etrafa saldırıyorum...
Ohh bol bol yat Kadriye
sildim yolla hemenbende geri dönmek istiyorum naz ama hani uzun süredir diyet yaptığım için herhalde bir yorgunluk,bıkkınlık var sanki ben diyet yapmasamda buralarda takılırım niye böyle oldum ki ben 65 kilo olmak istiyoruuuum
kuzum iyi hatırlattın paylasayımm kaptanımmm..bu arada bende arkadasımla beraber bir diyet yapcam baska türlü benim kilolar gitmiyo sonrada duraklamada kalırım sanırım.o daha önce yaptı ara verdi tekrar basladı bende baslıcam onunla..daha önce anlatmıstım bilmiyom hatırlarmısın nazcım.
çok sportif görüyorum seni Şeyma ama ben de leslie yaptım şimdi çok mutluyum
menum
sabah : aç karna 1 bardak su 1 dilim tam buğday ekmeğinden peynirli tost, üzerine krem peynir ve salça 1 kupa kuşburnulu ıhlamur 1 çay kaşığı bal ile
ara : 1 bardak çay
öğlen : 1 kase çorba arkasından 1 kepçe kadar yoğurtlu kızartma
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay
ara : 1 küçük şişe zero kola ve 2 kaşık un helvası (bitti)
akşam : 1 kase çorba, 1 kase salata, 2 kelem dolması ve 1 tabak yoğurtlu kızartma
ara : 1 sade soda
ara : 1 kupa ıhlamur içmeyi düşünüyorum
ve bol su sporum da var
Dünkü menüm
sabah mamamı yedim
arada 1 muz 2 badem
öğle mamamı yedim yine
arada 1 elma 1 mandalina 5 badem
akşam 1 kase mercimek çorbası
1 baget tavuk 6 kaşık bulgur pilavı
2,5 litre su 1 litre bitki çayı
sildim yolla hemenbende geri dönmek istiyorum naz ama hani uzun süredir diyet yaptığım için herhalde bir yorgunluk,bıkkınlık var sanki ben diyet yapmasamda buralarda takılırım niye böyle oldum ki ben 65 kilo olmak istiyoruuuum
Merhaba Kızlarr ben SUDE,
ekim ayına kadar sekizinci grubumla mükemmel desteklerle yaklaşık 9 kilo vermeyi balarmıştım daha sonra hayatımdakiolumsuz giden birçok olay ve gerginlikler nedeni ile grubumdan geri dönmek üzere ayrılmıştım sanırım buarada birkaç kiloyu tekrardan aldım ben hayatımda hiç bukakadar sistemli ve düzenli bir şeklilde kilo vermemiştim grup arkadaşlarımın destekleri yönlendirmeleriyle çoooook güzel hayatımda hiç göremediğim rakamlara ulaştım:)))
şimdi tekrar takımıma kaldığım yerden devam edip birlikte yine sizlerle güzellikler yaşayıp sizlerle mutluluğumu paylaşmak istiyoruuum:))8.takım grup arkadaşları ve kaptanııııım beni tekrardan aranıza alırmısınız lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?