Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bestem yarın giremiceksen geçen hafta yaptığın gibi bugünden bildir kilonu.

Gül ayın 3 ünden beri uğramıyorsun bir soorun mu var ?

Son düzenleme:
merhaba canım bende kütüphneye gitmedim ama çoçuk baktım öldüm resmen sporumuda yapamadım ama gece olsun yinede yapıcam inş.

Aslında gece spor yapmak kötü vücut tam dinlenme evresine geçmeye hazırlanırken sen vücudun bütün düzenini bozuyorsun spor yaparak.Ama tabiki sabah yapma şansın yok ise hiç yapmamaktan iyidir gece yapmak.

Aslında gece spor yapmak kötü vücut tam dinlenme evresine geçmeye hazırlanırken sen vücudun bütün düzenini bozuyorsun spor yaparak.Ama tabiki sabah yapma şansın yok ise hiç yapmamaktan iyidir gece yapmak.

canım bugun yedim bayagı en azından bi kısmı yarına yansısın diye yapıcam tartılma öncesi böyle salıvermek kötü oldu(

canımcım bu listemi 1ayda 10 kilo verdiriyo bende seninle birlikte yapabilirmiyim eger listen buysa banada yardımcı olur musun

yokk kuzum ama paylasıırım onuu o farklı bir liste bendde baslamadım henüz.ama arkadasım denedi ve olumlu sonuc aldı biraz ara verdi simdi devamda yine hızlı kilo vermek için iyi yöntem.yoksa bende karsıyım diyet yapmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…