Bu kadar düşük kalorili beslenildikten sonra illaki kilo verilir listeye uymaya gerek yok yani
valla aynen öylee...ne yapacam bilmiyorum.şu diyeti denesem insalllah..arkadasım ikinci kez azimli valla ama bende yok..hemde öyle tutuyorki kız kendini dayanıyor.demekki dyanılmaz degil
Sude merhaba hatırlıyormusun bilmiyorum ben Naz.
Canım 6 ay dolmuşsa alamıyorduk sanırım bir araştırayım.
Sude merhaba ben de takıma uğramak istedim ve seni gördümnasılsın inşallah çabucak verirsin kilocuklarını
merhaba demedim kızlar bende eski üyeyim izne ayrıldım bir süreliğine yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz kızlar
Hoşgeldin canımm,inşallah geri kalan kilocuklarımızıda vericez hepberaberr
nazcııııım hatırlıyrum tabikiiii:)))umarım sooorun olmaz ben ayrılalı yaklaşık üç ay oldu tatlım umarım en kısa zamanda aranıza döneriiiimmmmkilocuklarımıda veriririiiim
merhaba arkadaşlar sizinle birlikte incelmeye geldim şu an 73 kiloyum inşallah haziranda 55 kilo olcam :) bir iddaa söz konusu çok önemli benim için :)
Hangi marka mama canim annem herbalife kullaniyo ama sabah aksam oglenleri yemegini yiyor
Korkanlardan değilsin sanırım
mama dediğin bu herbelife ın karışımımı canım ?
bbenimde aynı marka canım. aslında sabah akşam amaben işte olduğum için öğle yemegine para vermek istemiyorum akşam normal öğün yiyorum artık kendimce...
Günaydınnn
kilo bildirimimi yapayım
geçen hafta:64.8
bu hafta:63.4
çok mutluyum regl olmama rağmen vermişim
ama akşam yemedim dişçiye gittim çünkü.
şimdi çok açım öğle yemegini bekliyorummm...
fiyatı ne kadar canım onun ? Mesela hergün 2 öğün 60 tane aylık.ne kadar bir mevla tutuyor 60 tanesi
gayet güzel vermişsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?