Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kaptanım bugün yazamadım kusuruma bakmayın rahatsızlandım biraz, kilomu şimdiden ayzıyorum : 57 den 55,5 a düşmüştüm kayıp 1,5, herkese iyi geceler

merhaba arkadaşlar sizinle birlikte incelmeye geldim şu an 73 kiloyum inşallah haziranda 55 kilo olcam :) bir iddaa söz konusu çok önemli benim için :)

Sude merhaba hatırlıyormusun bilmiyorum ben Naz.

Canım 6 ay dolmuşsa alamıyorduk sanırım bir araştırayım.

nazcııııım hatırlıyrum tabikiiii:)))umarım sooorun olmaz ben ayrılalı yaklaşık üç ay oldu tatlım umarım en kısa zamanda aranıza döneriiiimmmmkilocuklarımıda veriririiiim

Merhaba Melikeciiiiim seni görmek ne güzeeeeellliyim canıııım salasıııın bu üç ayda verdiğim killardan bir miktarını geri aldım sadece umarııım en kısa zamanda veririm kilcuklarımı tatlıııımmmmmmen kısa zamanda geri dönmen dileğiyleee

nazcııııım hatırlıyrum tabikiiii:)))umarım sooorun olmaz ben ayrılalı yaklaşık üç ay oldu tatlım umarım en kısa zamanda aranıza döneriiiimmmmkilocuklarımıda veriririiiim

Melikeye sordum anlattı nasıl yapıcağımı haftaya alıcam listeye seni tamam.Haftaya belki melikede ve tuğçede izinden döner cennetlik olur bura

merhaba arkadaşlar sizinle birlikte incelmeye geldim şu an 73 kiloyum inşallah haziranda 55 kilo olcam :) bir iddaa söz konusu çok önemli benim için :)

Gayet güzel canım uzun vadede vermeyi düşünüyorsun.O 18 kiloyu 2-3 ay gibi bir sürede vermeyi hedeflemiyorsun bu çok hoşuma gitti.

Ben Naz bu arada birazdan sonra kuralları yazıcam kabul edersen kendını tanıtan bir yazı yaz adın yaşın nerede yaşadığın falan tanışalım.

Hangi marka mama canim annem herbalife kullaniyo ama sabah aksam oglenleri yemegini yiyor

bbenimde aynı marka canım. aslında sabah akşam ama ben işte olduğum için öğle yemegine para vermek istemiyorum akşam normal öğün yiyorum artık kendimce...

Günaydınnn

kilo bildirimimi yapayım

geçen hafta:64.8

bu hafta:63.4

çok mutluyum regl olmama rağmen vermişim
ama akşam yemedim dişçiye gittim çünkü.
şimdi çok açım öğle yemegini bekliyorummm...

bbenimde aynı marka canım. aslında sabah akşam ama ben işte olduğum için öğle yemegine para vermek istemiyorum akşam normal öğün yiyorum artık kendimce...

Fiyatı ne kadar canım onun ? Mesela hergün 2 öğün 60 tane aylık.Ne kadar bir mevla tutuyor 60 tanesi

Gayet güzel vermişsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…