Kilomu bildirmeyi unuttum yani gelemedim ayniyim ama
Ben iyiyim hocam sen nasılsın
Merhaba Kızlarr ben SUDE,
ekim ayına kadar sekizinci grubumla mükemmel desteklerle yaklaşık 9 kilo vermeyi balarmıştım daha sonra hayatımdakiolumsuz giden birçok olay ve gerginlikler nedeni ile grubumdan geri dönmek üzere ayrılmıştım sanırım buarada birkaç kiloyu tekrardan aldım ben hayatımda hiç bukakadar sistemli ve düzenli bir şeklilde kilo vermemiştim grup arkadaşlarımın destekleri yönlendirmeleriyle çoooook güzel hayatımda hiç göremediğim rakamlara ulaştım:)))
şimdi tekrar takımıma kaldığım yerden devam edip birlikte yine sizlerle güzellikler yaşayıp sizlerle mutluluğumu paylaşmak istiyoruuum:))8.takım grup arkadaşları ve kaptanııııım beni tekrardan aranıza alırmısınız lütfen
sildim yolla hemenbende geri dönmek istiyorum naz ama hani uzun süredir diyet yaptığım için herhalde bir yorgunluk,bıkkınlık var sanki ben diyet yapmasamda buralarda takılırım niye böyle oldum ki ben 65 kilo olmak istiyoruuuum
iyiyiz canım ya sen nasılsın
maşallah canım benimm çokkk iyi darısı haftaya inş:))gerçi ben haftaya kesin kilo alıcam ya neyse(
merhaba arkadaşlar sizinle birlikte incelmeye geldim şu an 73 kiloyum inşallah haziranda 55 kilo olcam :) bir iddaa söz konusu çok önemli benim için :)
Bestem sen geçen hafta 1.5 kg vermemişmiydin bu hafta hiçmi veremedin 2 haftanın toplamı 1.5 kg ?
1.öğün 20 gr protein
2.öğün nesfit
3.öğün 20 gr protein
4.öğün 2 tost - ton balığı
5.öğün 200 ml süt
6.öğün nesfit
7.öğün 5 yumurta 1i tam
8.öğün 125 gr peynir
9.öğün 200 ml süt
1900 kalori
130 gr protein
Haftaya bol kilo ver canım kilon 2 ye bölünücekya
menum
sabah : 1 dilim tam buğday ekmeğinden peynirli tost üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanına 1 kupa kuşburnulu ıhlamur
ara : 1 bardak çay
öğlen : 1 tabak yoğurtlu kızartma ve 3 kelem dolması
ara : 1 bardak zero kola 1 minik sürpriz çikolata
akşam : 1 tabak fırında sebzeli tavuk, yanına sirkeli acı biber
ara : 2 tane kestane şekeri
bol su içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?