Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlarr kilo bildirimimi yapayım geçen hafta 69 bu hafta 67.800:)))
sabah kahvaltımı da yaptım
1 poğaça ve cay şimdi kütüphaneye gidiyorummm:))

merhaba arkadaşlar sizinle birlikte incelmeye geldim şu an 73 kiloyum inşallah haziranda 55 kilo olcam :) bir iddaa söz konusu çok önemli benim için :)

Slm nasıldınız bakalım

1) Her Cuma saat 13:30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

Eğer kabul ediyorsanız kendinizi tanıtan bir mesaj yazında tanışalım

Selamlar sabah kahvaltı yapmadım sadece çay içtim öğle 1 kase yayla çorbası yarım tabak makarna yedim...

Suyu az içtim bugün şimdi başlıyorum içmeye

​Kadriye Gül kızlar 3 e kadar gelirsiniz umarım 3 de paylaşıcam listeyi.

[SUP][/SUP]

Melikeye sordum anlattı nasıl yapıcağımı haftaya alıcam listeye seni tamam.Haftaya belki melikede ve tuğçede izinden döner cennetlik olur bura

çoook sevindim Nazcıııım ozaman yarından itibaren sporumu ve menülerimiz düzenli larak paylaşmaya başlıyoruuuuum inşalllah sağlıklı bir şekilde gitsin kilolar paylaşımımız bol olsuuuuunmelike ve tuğçede inşallah dönsün aramıza bi an önce Haydi kızllaaaaa bekliyoruz sizi tekrardan armıza

Malesef takımımız durgun bu ara Sude ama yavaş yavaş muhabbetimiz artıcaktır inşallah.

maşallah canım benimm çokkk iyi darısı haftaya inş:))gerçi ben haftaya kesin kilo alıcam ya neyse(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…