Hafif olmuş canım her sabah kahavaltı aynı sadece içecek değişiyor
selam kızllaaarrr nasılsınızz:))
sabah kahvaltımı yazmıştım ama tüm liste olarak yine yazayım buraya
kahvaltı poğaça ve çay
ara öğün bir elma
akşam 6da 4tane lahana dolması 2dilim ekmek yarım kase yoğurt çorbası
20.00 yeşilçay
22.00 da yarım portakal
Melikeye sordum anlattı nasıl yapıcağımı haftaya alıcam listeye seni tamam.Haftaya belki melikede ve tuğçede izinden döner cennetlik olur bura
1.öğün 20 gr protein
2.öğün nesfit
3.öğün 20 gr protein
4.öğün 2 tost - ton balığı
5.öğün 200 ml süt
6.öğün nesfit
7.öğün 5 yumurta 1i tam
8.öğün 125 gr peynir
9.öğün 200 ml süt
1900 kalori
130 gr protein
Dunku menumu yazayim sabah bir dilim ekmek 3 yumurta beyazi 2 zeytin ara turk kahvesi oglen iki tabak corba bir dilim ekmek ara bir kase asure aksam 4 kasik pilav et haslama salata
selam kızllaaarrr nasılsınızz:))
sabah kahvaltımı yazmıştım ama tüm liste olarak yine yazayım buraya
kahvaltı poğaça ve çay
ara öğün bir elma
akşam 6da 4tane lahana dolması 2dilim ekmek yarım kase yoğurt çorbası
20.00 yeşilçay
22.00 da yarım portakal
tam tersine içecek hep aynı haftaiçi hep ıhlamur içerim kuşburnulukahvaltı dediğin şey aynı olur zaten canım kızartma mı yicektim kızarmış ekmek, tost, peynir, zeytin daha ne olacak ki
Kızlar yorum yapıyodum tam sonra benim sevgili internetim yine gitti ben de uyuyakalmışım:/.Hemmen geçmişi okuyorum
Bu aralar şu sıralar maaşallah kiloları alıyorum ben bir dur demem lazım,bundan sonra bana ceza falan verin
Güzel bir menü olmuş nazcım ama sanki menüye bakınca daha az kalori bekliyosun
Yani hergun tost yiyosun ustu salcali benimde dikkatimi cekti yani tostu kastetmistir naz
O kadar yorgunum ki misafirlerim sabah 9da kahvaltiya geldi aksam 4 de gittiler mutfaktan cikamadim ben oldum resmen ev perisan temizlik de yapmak lazim ama hasat oldum ya
O kadar yorgunum ki misafirlerim sabah 9da kahvaltiya geldi aksam 4 de gittiler mutfaktan cikamadim ben oldum resmen ev perisan temizlik de yapmak lazim ama hasat oldum ya
merhaaba kızlar..ya dün gelemedim pert musum yatıp uyudum tv karsısında ..bugünde dısardaydım eşimin dogum günü yarın onun hediyesini falan almaya cıktım az önce eve gelebildim
öğlen yemeği yememişsin birtek o dikkatimi çekti onun dışında güzel
merhaaba kızlar..ya dün gelemedim pert musum yatıp uyudum tv karsısında ..bugünde dısardaydım eşimin dogum günü yarın onun hediyesini falan almaya cıktım az önce eve gelebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?