Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hafif olmuş canım her sabah kahavaltı aynı sadece içecek değişiyor

tam tersine içecek hep aynı haftaiçi hep ıhlamur içerim kuşburnulu kahvaltı dediğin şey aynı olur zaten canım kızartma mı yicektim kızarmış ekmek, tost, peynir, zeytin daha ne olacak ki

öğlen yemeği yememişsin birtek o dikkatimi çekti onun dışında güzel

Güzel bir menü olmuş nazcım ama sanki menüye bakınca daha az kalori bekliyosun

Güzel bi menü olmuş tatlım:)

tam tersine içecek hep aynı haftaiçi hep ıhlamur içerim kuşburnulu kahvaltı dediğin şey aynı olur zaten canım kızartma mı yicektim kızarmış ekmek, tost, peynir, zeytin daha ne olacak ki

Yani hergun tost yiyosun ustu salcali benimde dikkatimi cekti yani tostu kastetmistir naz

ceza bana da lazim sanirim dur diyemiyorum kendime yedikce yiyesim geliyor

O kadar yorgunum ki misafirlerim sabah 9da kahvaltiya geldi aksam 4 de gittiler mutfaktan cikamadim ben oldum resmen ev perisan temizlik de yapmak lazim ama hasat oldum ya

O kadar yorgunum ki misafirlerim sabah 9da kahvaltiya geldi aksam 4 de gittiler mutfaktan cikamadim ben oldum resmen ev perisan temizlik de yapmak lazim ama hasat oldum ya

çok geçmiş olsun canım neyse ki gitmiş misafirlerin dinlen şimdi bol bol

Kimsecikler yok bugün buralarda menümü yazayım ben:)

Sabah:4 kalık yopurt ve yulaf ezmesi
Gün içinde:4 bardak tarçınlı yeşilçay,2 grissini 2 mandalina,1 kase sütlaç
Akşam:2 kepçe tarhana çorbası,1 kaşık pazı,1,5 dilim ekmek.

merhaaba kızlar..ya dün gelemedim pert musum yatıp uyudum tv karsısında ..bugünde dısardaydım eşimin dogum günü yarın onun hediyesini falan almaya cıktım az önce eve gelebildim

menum

sabah : 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm, yanına domates biberden salata, az eski kaşar peyniri, yeşil zeytin ve çayy çok az da çokokrem
ara : az üzüm
öğlen : 1 tabak salçalı makarna, 2 kaşık yoğurt ve sirkeli acı biber
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay
akşam : 1 tabak fırında sebzeli tavuk ve yanına 2 kaşık makarna, 2 kaşık yoğurt ve yine acı biber
ara : 1 kupa sütlü kahve

bol su...

oyy misafirler amma kalmış bizimde bugun temizlik günüydü 3sa temizlik yaptık halı falan çırptık fena yorgunum senn gibi(

merhaaba kızlar..ya dün gelemedim pert musum yatıp uyudum tv karsısında ..bugünde dısardaydım eşimin dogum günü yarın onun hediyesini falan almaya cıktım az önce eve gelebildim

meraba canım epey yorucu olmuş senin için ne hediye almayı düşünüyorsun eşine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…