canım belki de az ve sık öğün yapmadığın için veremiyor olabilirsin metabolizmayı hızlandırmak için günde 3 temel öğün mutlaka yapılmalı ve ara öğünler de olmalı, bir de uzun süre aç kalınca zaten insan daha çok yiyor ben de öyle oluyor en azından
bu grubun kaptanı nerde hanımlar
tam tersine içecek hep aynı haftaiçi hep ıhlamur içerim kuşburnulukahvaltı dediğin şey aynı olur zaten canım kızartma mı yicektim kızarmış ekmek, tost, peynir, zeytin daha ne olacak ki
şu 3 4gün mümkün oldugunca böyle hafif geçirmeye çalışıcam canım bide k-fleks kaç kalori biliyo musun yalnız ben yoğurtla yiyorum süt içemiyorumda
selam bayanlar nasılsınız :)
Kızlar yorum yapıyodum tam sonra benim sevgili internetim yine gitti ben de uyuyakalmışım:/.Hemmen geçmişi okuyorum
Bu aralar şu sıralar maaşallah kiloları alıyorum ben bir dur demem lazım,bundan sonra bana ceza falan verin
Evet yaa dönseler keşkeYeni gelen arkadaşlarımızda var ohh eskisi gibi olur buralar
Güzel bir menü olmuş nazcım ama sanki menüye bakınca daha az kalori bekliyosun
ceza bana da lazim sanirim dur diyemiyorum kendime yedikce yiyesim geliyor
Bence de nazin onceki menuleri daha doluydu ve kalori yine boyleydi amma velakin nasîl zayiflayacagini biliyo ya onemli olan bu
O kadar yorgunum ki misafirlerim sabah 9da kahvaltiya geldi aksam 4 de gittiler mutfaktan cikamadim ben oldum resmen ev perisan temizlik de yapmak lazim ama hasat oldum ya
hmm anladım haftaiçi günler genelde tost yapıyorum canım en azından daha iştah açıcı oluyo erken saatte yediğim için
Kimsecikler yok bugün buralarda menümü yazayım ben:)
Sabah:4 kalık yopurt ve yulaf ezmesi
Gün içinde:4 bardak tarçınlı yeşilçay,2 grissini 2 mandalina,1 kase sütlaç
Akşam:2 kepçe tarhana çorbası,1 kaşık pazı,1,5 dilim ekmek.
merhaaba kızlar..ya dün gelemedim pert musum yatıp uyudum tv karsısında ..bugünde dısardaydım eşimin dogum günü yarın onun hediyesini falan almaya cıktım az önce eve gelebildim
canım kahvaltıyı 11gibi yapıyorum o yüzden öğlen yemiyorum 3 4 gibi açıkmaya baslıyorum onuda meyveyle bastırıyorumm
menum
sabah : 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm, yanına domates biberden salata, az eski kaşar peyniri, yeşil zeytin ve çayy çok az da çokokrem
ara : az üzüm
öğlen : 1 tabak salçalı makarna, 2 kaşık yoğurt ve sirkeli acı biber
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay
akşam : 1 tabak fırında sebzeli tavuk ve yanına 2 kaşık makarna, 2 kaşık yoğurt ve yine acı biber
ara : 1 kupa sütlü kahve
bol su...
Eniştemin doğum günü kutlu olsun
valla aldım geldim bile esofman altı ve üstüne bir sweat aldım kombin yaptım takım almadımda..
tatlıyı seviyosun dimiii:)))ucundan olsun alasın geliyo benim gibi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?