Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

belkide canım haklısın bi değişiklik yapıcamda diyetimde de artık ara istedim ondan sonra yaparım bişeyler

tam tersine içecek hep aynı haftaiçi hep ıhlamur içerim kuşburnulu kahvaltı dediğin şey aynı olur zaten canım kızartma mı yicektim kızarmış ekmek, tost, peynir, zeytin daha ne olacak ki

Ne bilim canım arada sucuklu yumurta falan

şu 3 4gün mümkün oldugunca böyle hafif geçirmeye çalışıcam canım bide k-fleks kaç kalori biliyo musun yalnız ben yoğurtla yiyorum süt içemiyorumda

Ne kadar attığını bilmiyorum canım k flakesin 100 gr mı 400 kalori.Yoğurtta yarım yağlıdır herhalde onunda 100 gr mı 60 kaloridir ne kadar koyuyorsun bilmiyorum.Ben mesela kaseye 50 gr kadar k flakes koyuyorum.Üstüne 100 ml kadar süt döküyorum.

5 şınav 30 sn floor

bunu 5 kere tekrarla sana ceza

Bence de nazin onceki menuleri daha doluydu ve kalori yine boyleydi amma velakin nasîl zayiflayacagini biliyo ya onemli olan bu

Son 300 gr Kadriye sonra menülerim artıcak kilo koruma evresine giricem çok zevkli olucak gibi ohh

O kadar yorgunum ki misafirlerim sabah 9da kahvaltiya geldi aksam 4 de gittiler mutfaktan cikamadim ben oldum resmen ev perisan temizlik de yapmak lazim ama hasat oldum ya

En güzel sporu yapmışsın

Umarım yorucu ama güzel geçmiştir canım.

hmm anladım haftaiçi günler genelde tost yapıyorum canım en azından daha iştah açıcı oluyo erken saatte yediğim için

Sende benim gibi tam buğday ekmeği tüketiyordun galiba canım.Bende çok seviyorum o ekmekle tostu hmm canım çekti bak

Önümüzdeki cumaya iddialıyız galiba Şeyma

Canım ayakta duralım yıkılmayalım illaki dolucaktır burası.

merhaaba kızlar..ya dün gelemedim pert musum yatıp uyudum tv karsısında ..bugünde dısardaydım eşimin dogum günü yarın onun hediyesini falan almaya cıktım az önce eve gelebildim

Eniştemin doğum günü kutlu olsun

Son düzenleme:

Gayet hoşuma gitti benim Hocam

tatlıyı seviyosun dimiii:)))ucundan olsun alasın geliyo benim gibi:))

Valla bende tatlıyı çok severim Burcu ama kendimi tanıyorum ucundan alım diyince bir kere tadını alıcam canım daha çok istiyor o yüzden hiç almamak benim için daha hayırlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…