Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Özlem uğrıyamadın bugün bir sorun yoktur umarım.Bu arada Gül kaç gündür uğramıyor bıraktı galiba.

Sude canım sen nerelerdesin başlıcaktın bugün
:44:

Cuma görücez artıkk Bu arada insanity nasıl gidiyor nazcım

Gayet güzel p90x ile harmanladım programı.İnsanity nin abs programı çok kolay p90x inki çok zor ortası yok

Şuanlık fazla yormuyor tam anlamıyla olmasada %90 anına katılabiliyorum programların.Ama asıl zorlu olanlar 2.ayda başlıyor bakalım onlarda nolucak

Hadi bakalım sonunda eminim çok güzel sonuçlar alıcaksın Bende yaz gelse yapsam diye bekliyorumm

Evvet ilk aydakiler pek zorlamıyor ama 2 programın olduğu günler yoruyor,2. ayı bende yapmadım ama izlemiştim bi iki tanesini cidden fenalar

Özlem uğrıyamadın bugün bir sorun yoktur umarım.Bu arada Gül kaç gündür uğramıyor bıraktı galiba.

Sude canım sen nerelerdesin başlıcaktın bugün
:44:

nazcım merhaba canım dün misafirim gelecekti sabah kalktım hazırıklar temizlik falan öğlen misafir geldi yine giremedim tabii
akşamada arkadaş çagırdı oraya gittim gece geldim giremedim ya malesef
bu arada kaçırdım dün biraz ama bugün onu telafi etmeye çalışacagım
sen den naber?

herkese günaydınlar haftasonu evde olmak çok güzel
bugün bir saat lesle ile yürüyecegim
slim and 6 pack yapacagım 2 kere

çok canım suan regliyim ama yinede kilo vermişim bide insan regl olunca veremiyo mu kilo??haftaya bursaya arkadaşlarımın yanına gidicem o yüzden diyet yapamıcam inş almam kilo:))

evet canım regl olunca kilo veremiyorsun kolay kolay şiş oluyorsunya
az ye canım çektiğin eziyetleri düşün giyecegin elbiseleri düşün

harika bir menü canım

Şimdi aklıma geldi yanlış hatırlamıyorsam zaten söylemiştin gelemeyebilirim diye değil mi

İyiyim bende sağol sen nasılsın bu gün

1-2 ay uyguladım bunu sonradan vaz geçtim her yemeğime acı biber ediyorum artık

nazcım işe yaradımı peki çünkü diyolar ya baharat acı kiloya yardımcı diye.ben biber hapı kullandım zayıflamak için lanet olsun o haplara sakın kimse kullanmasın 3 4 kilo verdim 65 kiloya düştüm ama ya sonrası hapı bi bıraktım ömrüm boyunca olmadığım kiloya 74 75 kiloya çıktım şimdi tuttum boğazımı kendim verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…