Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım ben pul biber kullanıyorum.Her yemeğime ederim.Metabolizmayı hızlandırıcı etkisi vardır zaten acı biberin.

Hoşbulduk Besteciiiiimbende seni gördüğüme çoook mutlu oldum canııım biraz ara vermek zorunda kaldım sıkıntılar artık geride kaldı çooook şükürama tabi bana geride kilolar bırakarak ama olsun sağlık olsun tekrardan herşey yoluna girecek hep birrlikte yeni güzellikler yaşayacağız inşallah canııımsen nasılsın nasıl gidiyor hayat Bestecim

yaa bunu adı çok komik geliyo bana insnlıktan cıkmıs gibi

Canım ben pul biber kullanıyorum.Her yemeğime ederim.Metabolizmayı hızlandırıcı etkisi vardır zaten acı biberin.

canım 40 kilo verdim demişsin ya yediğin biberli yoğurtun etkisi gerçekten varmı hani kilo vermemi hızlandırdı falan diye biliyo musun onu soruyorum eğer öyleyse nasıl tükettn sabah mı akşam mı aç karnına mı tok mu söyle bizde deneyelim

kabul ediyorum canım :)

kusura bakmaytın biraz geç girebildim cevap gelmeyince umudumu kesmiştim açıkçası :)

öncelikle merhaba takımdaşlarımm :) ben 21 yaşındayım trabzonda ingiliz dili ve edebiyatı okuyorum aslen artvinliyim. burada ufak mutlu bir yaşamım var ama lise yıllarımdan beri bir türlü gitmeyen göbeğim var. 73 kiloyum 1.62 boyundayım. bir erkek arkadaşım var 11 aydır birlikteyiz onunla bir iddaaya girdik, haziranda 55 kilo olmam gerek hatta kaçınılmaz
şu anda kendimle ilgili bunları söyleyebilirm zamanla daha iyi tanırız birbirimizii.. öpücüklerr :)

bugün ki menümü de yazayım ;

sabah:yok ( 14.45de uyandım)

öğlen(17.30da): 1 patatesli börek

akşam: (19.00) 1 iskerder :/

çookk boktan bir gün evet kabul ediyorum ama 15.00 da sporum vardı onu aksatmamak için yemeği erteleytince böyle bir tablo meydana geldi...

spor :1 saat dışarda yürüyüş
yarım saat bisiklet-250 kalori
50 mekik
30 iç bacak hareketi
15 dakika saatte 10km ile koşu 15 dakika 6 kmde yürüyüş
ve bazı kol kası hareketleri yaptım.

su konusunda da kötüyüm 1 litre içebildim henüz :/

yorumlarınızzı bekliyorum cicişler

Yogun bir gundu benim icin sabah temizlik ogleden sonra misafirlikteydim geldim eve yemek utu derken yattim simdi bir bakayim dedim sizlere de

Aramiza hosgeldin canim ben kadriye evliyim 2 oglum var calisiyorum . unv yillarinin tadini cikar bizimle de kilolarin gider emin ol

her ne kadar bende daha yeni gelsemde aramıza hoş geldin canııım

canım hoşgeldin iddia ile inan daha çabuk verirsin çok hırsandırıcı bişey bu.keşke bende eşimle girsem iddiaya belki çok gaza gelirim o zaman
ben özlem bu arada...öpüldün

Selam kızlarrrrr;
ben sude grubun eski üyelerindenim 70 kilo ve 1.62 boyundayıım.istanbulda öğretmenlik yapıyorum yarı yıl tatiline en az 65 kilogram olarak evimee(izmire)tatile gitmek istiyoruummm

Dün menümü yazamamıştım:
Sabah:
Okulda kursum vardı
1evde hazırlanmış peynirli tost,şekersiz çay
öğle:
1tabak tavuklu pilav
ayran
akşam:
1kase çorba
1tabak kereviz
3-4 kaşık erişte

spor:::cumartesi günleri halkoyunları ile ilgileniyorum dünde yaklaşık 4saat kadar oynadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…