nazcım işe yaradımı peki çünkü diyolar ya baharat acı kiloya yardımcı diye.ben biber hapı kullandım zayıflamak için lanet olsun o haplara sakın kimse kullanmasın 3 4 kilo verdim 65 kiloya düştüm ama ya sonrası hapı bi bıraktım ömrüm boyunca olmadığım kiloya 74 75 kiloya çıktım şimdi tuttum boğazımı kendim verdim
Sudecimmesajını görünce çok mutlu oldum ! tekrardan aramızda olmana sevindim şimdi hep birlikte vericez kilolarımızı yine =) ee nasılsın nasıl gidiyor hayat umarım olumsuzlukların geride kalmıştır
Şeyma 5 ayda 35 kilo verdiren çayını yerim senin
Gayet güzel p90x ile harmanladım programı.İnsanity nin abs programı çok kolay p90x inki çok zor ortası yok
Şuanlık fazla yormuyor tam anlamıyla olmasada %90 anına katılabiliyorum programların.Ama asıl zorlu olanlar 2.ayda başlıyor bakalım onlarda nolucak
Ayy ben buraya gelmeden önce diyetimin ilk aylarında sabahın köründe 1 kase yoğurt bol acı biberli yiyordum eziyet gibiydi.Lanet olsun sana Mesut yar al bende verdim 40 kilo
Canım ben pul biber kullanıyorum.Her yemeğime ederim.Metabolizmayı hızlandırıcı etkisi vardır zaten acı biberin.
1) Her Cuma saat 13:30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
Eğer kabul ediyorsanız kendinizi tanıtan bir mesaj yazında tanışalım
öncelikle merhaba takımdaşlarımm :) ben 21 yaşındayım trabzonda ingiliz dili ve edebiyatı okuyorum aslen artvinliyim. burada ufak mutlu bir yaşamım var ama lise yıllarımdan beri bir türlü gitmeyen göbeğim var. 73 kiloyum 1.62 boyundayım. bir erkek arkadaşım var 11 aydır birlikteyiz onunla bir iddaaya girdik, haziranda 55 kilo olmam gerek hatta kaçınılmaz
şu anda kendimle ilgili bunları söyleyebilirm zamanla daha iyi tanırız birbirimizii.. öpücüklerr :)
öncelikle merhaba takımdaşlarımm :) ben 21 yaşındayım trabzonda ingiliz dili ve edebiyatı okuyorum aslen artvinliyim. burada ufak mutlu bir yaşamım var ama lise yıllarımdan beri bir türlü gitmeyen göbeğim var. 73 kiloyum 1.62 boyundayım. bir erkek arkadaşım var 11 aydır birlikteyiz onunla bir iddaaya girdik, haziranda 55 kilo olmam gerek hatta kaçınılmaz
şu anda kendimle ilgili bunları söyleyebilirm zamanla daha iyi tanırız birbirimizii.. öpücüklerr :)
günaydın canımcımlarr:)))gerçi öğlen olduda
12de kahvaltı yaptım 3dilim kek yediimm(çay domates ve salatalık
Aramiza hosgeldin canim ben kadriye evliyim 2 oglum var calisiyorum . unv yillarinin tadini cikar bizimle de kilolarin gider emin ol
Sportif gözüktün bugün gözüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?