canım olacak o kadar yle değilmi dün bende çok kaçırdım ama naapalm telafi ederiz birlikte
öncelikle merhaba takımdaşlarımm :) ben 21 yaşındayım trabzonda ingiliz dili ve edebiyatı okuyorum aslen artvinliyim. burada ufak mutlu bir yaşamım var ama lise yıllarımdan beri bir türlü gitmeyen göbeğim var. 73 kiloyum 1.62 boyundayım. bir erkek arkadaşım var 11 aydır birlikteyiz onunla bir iddaaya girdik, haziranda 55 kilo olmam gerek hatta kaçınılmaz
şu anda kendimle ilgili bunları söyleyebilirm zamanla daha iyi tanırız birbirimizii.. öpücüklerr :)
evet canım regl olunca kilo veremiyorsun kolay kolay şiş oluyorsunya
az ye canım çektiğin eziyetleri düşün giyecegin elbiseleri düşün
canım ben pul biber kullanıyorum.her yemeğime ederim.metabolizmayı hızlandırıcı etkisi vardır zaten acı biberin.
Bugünkü menüm:
Sabah:
Tam bir pazar kahvaltısı
peynirli gözleme,
domates
5zeytin
şekersiz çay
öğle:
2kaşık pilav
1 tane yağsız baget
salata
muz
akşam:
1sütlü kahve
bir parça çikolatalı kek
elma
spor::1 saat tempolu yürüyüş
arkadaşlar herkese iyi geceler
ben yatıyorum yarın iş var yeni bir haftaya başlıyoruz
umrım bu hafta 62 leri görürüm çok istekliyimmm
benim gibi sabah kahvaltısı birazcık kaçmış ama olsun bugunlük canım idare etcezz:)))
kızlar ben de polikistik over hastalığı var ilaç desteği almadan adet göremiyorum ve bu da kilo almama neden oluyor. benim gibi bu hastalığı geçiren var mı aranızda :/
Herkese iyi geceler kızlaaarrrr
Boool kilo vermeli bir haftaya başlamak diliğiylee
Kızlaaaar nerelerdesiniiiizzzz
öğlen oldu halakimsecikler yoook
burdayım canım ben naber?
nazcım işe yaradımı peki çünkü diyolar ya baharat acı kiloya yardımcı diye.ben biber hapı kullandım zayıflamak için lanet olsun o haplara sakın kimse kullanmasın 3 4 kilo verdim 65 kiloya düştüm ama ya sonrası hapı bi bıraktım ömrüm boyunca olmadığım kiloya 74 75 kiloya çıktım şimdi tuttum boğazımı kendim verdim
Mutlu pazarlar Nazcıııımmm
Nasılsııııın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?