günaydın canımcımlarr:)))gerçi öğlen olduda
12de kahvaltı yaptım 3dilim kek yediimm(çay domates ve salatalık
yaa bunu adı çok komik geliyo bana insnlıktan cıkmıs gibi
canım 40 kilo verdim demişsin ya yediğin biberli yoğurtun etkisi gerçekten varmı hani kilo vermemi hızlandırdı falan diye biliyo musun onu soruyorum eğer öyleyse nasıl tükettn sabah mı akşam mı aç karnına mı tok mu söyle bizde deneyelim
kabul ediyorum canım :)
kusura bakmaytın biraz geç girebildim cevap gelmeyince umudumu kesmiştim açıkçası :)
öncelikle merhaba takımdaşlarımm :) ben 21 yaşındayım trabzonda ingiliz dili ve edebiyatı okuyorum aslen artvinliyim. burada ufak mutlu bir yaşamım var ama lise yıllarımdan beri bir türlü gitmeyen göbeğim var. 73 kiloyum 1.62 boyundayım. bir erkek arkadaşım var 11 aydır birlikteyiz onunla bir iddaaya girdik, haziranda 55 kilo olmam gerek hatta kaçınılmaz
şu anda kendimle ilgili bunları söyleyebilirm zamanla daha iyi tanırız birbirimizii.. öpücüklerr :)
bugün ki menümü de yazayım ;
sabah:yok ( 14.45de uyandım)
öğlen(17.30da): 1 patatesli börek
akşam: (19.00) 1 iskerder :/
çookk boktan bir gün evet kabul ediyorum ama 15.00 da sporum vardı onu aksatmamak için yemeği erteleytince böyle bir tablo meydana geldi...
spor :1 saat dışarda yürüyüş
yarım saat bisiklet-250 kalori
50 mekik
30 iç bacak hareketi
15 dakika saatte 10km ile koşu 15 dakika 6 kmde yürüyüş
ve bazı kol kası hareketleri yaptım.
su konusunda da kötüyüm 1 litre içebildim henüz :/
yorumlarınızzı bekliyorum cicişler
gözüktüğüm kadar olabilsem keşke canımmmm
Dün menümü yazamamıştım:
Sabah:
Okulda kursum vardı
1evde hazırlanmış peynirli tost,şekersiz çay
öğle:
1tabak tavuklu pilav
ayran
akşam:
1kase çorba
1tabak kereviz
3-4 kaşık erişte
spor:::cumartesi günleri halkoyunları ile ilgileniyorum dünde yaklaşık 4saat kadar oynadım
arkadaşlar herkese iyi geceler
ben yatıyorum yarın iş var yeni bir haftaya başlıyoruz
umrım bu hafta 62 leri görürüm çok istekliyimmm
Bugünkü menüm:
Sabah:
Tam bir pazar kahvaltısı
peynirli gözleme,
domates
5zeytin
şekersiz çay
öğle:
2kaşık pilav
1 tane yağsız baget
salata
muz
akşam:
1sütlü kahve
bir parça çikolatalı kek
elma
spor::1 saat tempolu yürüyüş
kahvaltımı yazmıştım biraz çok oldu ama neyse
akşamda kızarmış karnıbahar yedim
sonra yeşilçayımı içtim bir avuç leblebi yedim
22.30da 1mandalina yarın elma 1dilimde ayva yedim
nazcım bende sivri biber turşularından yemeye çalışıyorum yada acuko falan sırff metabolizmamı canlandırsın diye ama acı da olsa turşu olduğu için su tutup ters tepmesinden de korkmuyor değilim
kızlar ben de polikistik over hastalığı var ilaç desteği almadan adet göremiyorum ve bu da kilo almama neden oluyor. benim gibi bu hastalığı geçiren var mı aranızda :/
Hoşbulduk Besteciiiiimbende seni gördüğüme çoook mutlu oldum canııım biraz ara vermek zorunda kaldım sıkıntılar artık geride kaldı çooook şükür ama tabi bana geride kilolar bırakarak ama olsun sağlık olsun tekrardan herşey yoluna girecek hep birrlikte yeni güzellikler yaşayacağız inşallah canııım sen nasılsın nasıl gidiyor hayat Bestecim
2 Ögretmenimde burada
Dün menümü yazamamıştım:
Sabah:
Okulda kursum vardı
1evde hazırlanmış peynirli tost,şekersiz çay
öğle:
1tabak tavuklu pilav
ayran
akşam:
1kase çorba
1tabak kereviz
3-4 kaşık erişte
spor:::cumartesi günleri halkoyunları ile ilgileniyorum dünde yaklaşık 4saat kadar oynadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?