Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım fark etmiyor acı biber her şekilde metabolizmayı hızlandırır.En basiti yediğin zaman acıyı vücut ısın yükselir yani vücut ısını yükseltmek için ekstradan enerji harcıyordur.

Oww önümüzdeki yaza çok güzel olucam diyorsun

Evet menün biraz garip olmuş 2 öğün

Sporun güzel ama

Ara öğün yapabilseydin keşke Sude.

Senin branşın neydi canım

Sude ara öğün yapmaya hiç vaktin olmuyor mu ?

kahvaltımı yazmıştım biraz çok oldu ama neyse
akşamda kızarmış karnıbahar yedim
sonra yeşilçayımı içtim bir avuç leblebi yedim
22.30da 1mandalina yarın elma 1dilimde ayva yedim

Burcu keşke arada birşey yeseydin öğle yemeğini niye atladın
:44:

nazcım bende sivri biber turşularından yemeye çalışıyorum yada acuko falan sırff metabolizmamı canlandırsın diye ama acı da olsa turşu olduğu için su tutup ters tepmesinden de korkmuyor değilim

Su tutması tuzun en masum özelliği canım ya boşver tutsun ebediyen tutmuyor sonuçta.Perşembe günü tüketmezsin turşu atarsın suyu cuma sabaha kadar.

Tabiki tuzun fazlası çok zararlı o yüzden tavsiye etmem yemeni ama illa yiyecem dersen yani

selam kızlar ben geldim yağmurlu bir pazartesiden meraba herkese daha önce gelmiştim ama sitede bakım varmış giremedim

sıkıntılarının geride kaldığına çok sevindim Sudecim bundan sonra da hayatında hep güzellikler olsun inşallah bunların bıraktıkları kilolara gelince onları çok güzel bir şekilde vereceksin inanıyorum ben buna burada cok güzel bir enerjimiz var ve birbirimize destek oluyoruz =) ben bıraktığın gibiyim canım hayatımda pek bir değişiklik yok aynı okuldayım yine ve ev okul hayatı gidiyor işte, kilo olarak da 55,5 a gelmeyi başardım hedefime az kaldı ama son kilolarda takıldım

menun güzel olmuş canım halk oyunu daha da süper :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…