nasılsın Naz'cıım ?
İyiyim hocacım sen nasılsın özledim seni ya
oo hangi çaymıs yawww
öncelikle merhaba takımdaşlarımm :) ben 21 yaşındayım trabzonda ingiliz dili ve edebiyatı okuyorum aslen artvinliyim. burada ufak mutlu bir yaşamım var ama lise yıllarımdan beri bir türlü gitmeyen göbeğim var. 73 kiloyum 1.62 boyundayım. bir erkek arkadaşım var 11 aydır birlikteyiz onunla bir iddaaya girdik, haziranda 55 kilo olmam gerek hatta kaçınılmaz
şu anda kendimle ilgili bunları söyleyebilirm zamanla daha iyi tanırız birbirimizii.. öpücüklerr :)
Selam kızlarrrrr;
ben sude grubun eski üyelerindenim 70 kilo ve 1.62 boyundayıım.istanbulda öğretmenlik yapıyorum yarı yıl tatiline en az 65 kilogram olarak evimee(izmire)tatile gitmek istiyoruummm
Güzel bir menü olmuş,ohh 4 saatte halkoyunuuDün menümü yazamamıştım:
Sabah:
Okulda kursum vardı
1evde hazırlanmış peynirli tost,şekersiz çay
öğle:
1tabak tavuklu pilav
ayran
akşam:
1kase çorba
1tabak kereviz
3-4 kaşık erişte
spor:::cumartesi günleri halkoyunları ile ilgileniyorum dünde yaklaşık 4saat kadar oynadım
kahvaltımı yazmıştım biraz çok oldu ama neyse
akşamda kızarmış karnıbahar yedim
sonra yeşilçayımı içtim bir avuç leblebi yedim
22.30da 1mandalina yarın elma 1dilimde ayva yedim
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/533786-5-ayda-36-kilo-verdiren-cay-tarifi.html
Bu linkte canım,benim otların bazıları bitti alamadım daha başlıcam ama:)
Bugün tam moduma giriyodum ki,arkdaşlarım sağolsun bi boğazları durmuyo
Sabah:4 kaşık yoğurtla yulaf ezmesi ve yeşilçay
Öğle:2 lahmacun yarım bardak kadarda kola içtim
Ara:1 dilim yaş pasta(arkadaşımın doğumgünüydü)
Bundan sonra bişey yemem herhalde içerim yeşil çayımı otururum
Cezamıda çekicem nazcım
bence içerigindeki maddeleri iyi arastırsan iyi olur cünkü sinameki mesela uzun süre tüketildiginde kalbi olumsuz etkileyen bir ot türü..
yok cok kötür durmuyo bence ama sen otur iç yinede
Hadi ya ben onları iyi araştırıyım bi o zaman canım,gerçi be başlasam 2 haftaya bırakırım
bu arada poliskistik over tedavisi gören arkadasımın yazdıgını okudum fakat mesajı alamadım geride dönmek zor geldi
kuzum bendede vardı bir dönem yüzümde sivilcelenmelerle kendini belli etti ki normalde sivilcem yok benim hiç öyle regl döneminde falanda cıkmaazdı
bende 4-5 ay tedavi gördüm diane 35 isimli ilaç vermisti doktor fakat cok şiddetli bas agrısı sikayetlerim oldu bende zaten dügün arefemdi o önem yasmin kullanmaya basladım..kistlerim kısa sürede toparlandı fakat 2 senedir hala yasmin kullanıyorum cünkü adetim cok düzensizdi ilacı bıraksam yine düzensizlescek diye korkuyorum bırakmıyorum..
yani endişelenme birkac ayda toparlar kistlerin düzelir
bugünkü menum
sabah : aç karna 1 bardak su, 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, üzerine krem peynir ve salça sürdüm, biraz yeşil zeytin az biraz peynir ve az eski kaşar ve çay az da tahin pekmez
ara : bol su
öğlen : 1,5 tabak yoğurtlu mantı
ara : 1 bardak zero kola ve az bitter çikolata
akşam : yarım kepçe kadar beşamel soslu brokoli, 1 tabak ıspanak, yoğurt ve çeyrek sütlü simit
ara : 1 bardak zero kola
birazdan spor yapmayı planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?