Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

herkese iyi akşamlar ben çıkıyorum evime gidiyorum yarın görüşmek üzere
kaçamaksız bir gündü

İyiyim hocacım sen nasılsın özledim seni ya

iyiyim ben de canım yeni bir haftaya daha başladık sınav yapıcam bu hafta benim sıpaları soru hazırlıyorum ben de seni özledim dün uğrayamadım programım vardı ve biraz kaçamak yaptım sanırım :18: sen de durumlar nasıl kuzum ?

Hoşgeldin canım.Ben de Şeyma 18 yaşındayım

Güzel bir menü olmuş,ohh 4 saatte halkoyunuu

Bugün tam moduma giriyodum ki,arkdaşlarım sağolsun bi boğazları durmuyo

Sabah:4 kaşık yoğurtla yulaf ezmesi ve yeşilçay
Öğle:2 lahmacun yarım bardak kadarda kola içtim
Ara:1 dilim yaş pasta(arkadaşımın doğumgünüydü)

Bundan sonra bişey yemem herhalde içerim yeşil çayımı otururum

Cezamıda çekicem nazcım

yok cok kötür durmuyo bence ama sen otur iç yinede

bu arada poliskistik over tedavisi gören arkadasımın yazdıgını okudum fakat mesajı alamadım geride dönmek zor geldi
kuzum bendede vardı bir dönem yüzümde sivilcelenmelerle kendini belli etti ki normalde sivilcem yok benim hiç öyle regl döneminde falanda cıkmaazdı
bende 4-5 ay tedavi gördüm diane 35 isimli ilaç vermisti doktor fakat cok şiddetli bas agrısı sikayetlerim oldu bende zaten dügün arefemdi o önem yasmin kullanmaya basladım..kistlerim kısa sürede toparlandı fakat 2 senedir hala yasmin kullanıyorum cünkü adetim cok düzensizdi ilacı bıraksam yine düzensizlescek diye korkuyorum bırakmıyorum..
yani endişelenme birkac ayda toparlar kistlerin düzelir

Hadi ya ben onları iyi araştırıyım bi o zaman canım,gerçi be başlasam 2 haftaya bırakırım

ben bir dönem sinameki içiyordum kabızlık için ama sonra arastırdımki 7 günden fazla süre içmek zararlıymıs kalbe giden damarlarda tutulum riski varmıs o nedenle bir arastır derim ben.karısım içinde etkisi nasıl olur bilemem ama.

bugünkü menum

sabah : aç karna 1 bardak su, 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, üzerine krem peynir ve salça sürdüm, biraz yeşil zeytin az biraz peynir ve az eski kaşar ve çay az da tahin pekmez

ara : bol su

öğlen : 1,5 tabak yoğurtlu mantı

ara : 1 bardak zero kola ve az bitter çikolata

akşam : yarım kepçe kadar beşamel soslu brokoli, 1 tabak ıspanak, yoğurt ve çeyrek sütlü simit

ara : 1 bardak zero kola

birazdan spor yapmayı planlıyorum

Bende de var 2.hamileligim ilacla oldu bu yvzden kilo vermekte zorlasirmis bu yuzden hala varmi bilmiyorum dogumlarda kistlerimi aliyolar ama dikkat etmek lazim

Yine salcali tost yine kola. afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…