Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bunu bilmiyodum ben bagirsaklara zarar veriyor diye duymustum . bi ara ne meshurdu sinameki cayi ben lısededim 97#99da

Burcu keşke arada birşey yeseydin öğle yemeğini niye atladın
:44:

ya ben zaten 11 12 gibi kahvaltı yapıyom tekrar bidaha öğlen yemegi yemiyorum bu arada denedimde kendimi 11den 6 ya kadar gerçekten açıkmıyorum yemek yemeyi unutuyorum elma falan yiyom arada acıkmışımdır diye bazen onada gerek kalmıyo

Selam kızlar;
Önce hemen menümü yazayım:
SABAH:
yarım simit,
bir dilim peynir,
3zeytin,
domates
yeşillik

ÖĞLE:
1paket eti form(150cal.)
1tane muzlu süt
1mandalina

AKŞAM:
1tabak pilav
2baget
salata
biraz kuru üzüm(kansızlık nedeniyle(

Bugün spor yooookkk

Neyse yarin daha dikkat ederiz artiK

pasta dilimin küçükse arada tatlı bişeyler lazımda canımcımda pasta yiyeceğinden haberin varsaydı lahmacunu bi tane yeseydin keşke

oncelikle hos geldin canim beraber veririz insallah kilolarI Menun gayet hafif olmus ben kendimi tanitayim adim kadriye evliyim calisiyorum 2 oglum var biri 5 yasinda biri 9 aylik 3 kilo hamilelik doneminden kaldi onu veqmeye calısiyorum

Bunu bilmiyodum ben bagirsaklara zarar veriyor diye duymustum . bi ara ne meshurdu sinameki cayi ben lısededim 97#99da

bağırsak tembelliği yapıyo sinameki kızlar kullandıgın zaman bagırsaklarını çalıştırıyo daha sonra bıraktıgında tekrar kabız oluyon ben babamdan biliyorum

tatlım bağırsaklarımı çok iyi çalıştırıyor bide o biberler sivri biber tam turşumu bilmiyorum,turşu kadar tuzlu olduğunu düşünmüyorum ama içeriğini de çok bilmiyorum

Bugunku menumu yazayim sabah bir dilim pide ekmek 2 catal kaymak bal pek ozlemisim oglen bir tabak asure ara bir dilim kiymali borek bir bardak kola aksam salata 4 kasik corba bir catal makarna

amiiin Bestecim hepimiz hep güzellikler yaşayalım inşallah:)inan bana burası okadar motive ediyormuşki beni burayı bırakınca yemeyide bıraktım gitti ama artık mezun olmadan gitmek yooookksenin adına çooook sevindim tatlııım darısı başımaaaa inşalllah be bi beşli rakamları göriiiim dünyalar benim olucakhep derler ya vermen gereken ne kadar az kilo kalırsa o kadar zor gidiyomuş sabır tatlım zoru başardın birraçççık kilolarında gider inşalllah sağlıkla

canım özellikle akşama yemeyeceğin içiin durum çooook da vasat değil bence arada oluyor hepimizde ufak kaçamaklar:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…