Selam kızlar;
Önce hemen menümü yazayım:
SABAH:
yarım simit,
bir dilim peynir,
3zeytin,
domates
yeşillik
ÖĞLE:
1paket eti form(150cal.)
1tane muzlu süt
1mandalina
AKŞAM:
1tabak pilav
2baget
salata
biraz kuru üzüm(kansızlık nedeniyle(
Bugün spor yooookkk
Bugün tam moduma giriyodum ki,arkdaşlarım sağolsun bi boğazları durmuyo
Sabah:4 kaşık yoğurtla yulaf ezmesi ve yeşilçay
Öğle:2 lahmacun yarım bardak kadarda kola içtim
Ara:1 dilim yaş pasta(arkadaşımın doğumgünüydü)
Bundan sonra bişey yemem herhalde içerim yeşil çayımı otururum
Cezamıda çekicem nazcım
Bugunku menumu yazayim sabah bir dilim pide ekmek 2 catal kaymak bal pek ozlemisim oglen bir tabak asure ara bir dilim kiymali borek bir bardak kola aksam salata 4 kasik corba bir catal makarna
amiiin Bestecim hepimiz hep güzellikler yaşayalım inşallah:)inan bana burası okadar motive ediyormuşki beni burayı bırakınca yemeyide bıraktım gitti ama artık mezun olmadan gitmek yooookksenin adına çooook sevindim tatlııım darısı başımaaaa inşalllah be bi beşli rakamları göriiiim dünyalar benim olucak hep derler ya vermen gereken ne kadar az kilo kalırsa o kadar zor gidiyomuş sabır tatlım zoru başardın birraçççık kilolarında gider inşalllah sağlıkla
ben bir dönem sinameki içiyordum kabızlık için ama sonra arastırdımki 7 günden fazla süre içmek zararlıymıs kalbe giden damarlarda tutulum riski varmıs o nedenle bir arastır derim ben.karısım içinde etkisi nasıl olur bilemem ama.
Selam kızlar;
SABAH:
yarım simit,
bir dilim peynir,
3zeytin,
domates
yeşillik
ÖĞLE:
1paket eti form(150cal.)
1tane muzlu süt
1mandalina
AKŞAM:
1tabak pilav
2baget
salata
Bugün spor yooookkk
menüm
sabah: 1 tane minik helva +cay
ara:1 mandalina
öğlen:5kasık mercimek corba+4kasık türlü
ara:1 mandalina+elma
akşam:10tane yaprak sarma
2 litre su kızlar ekmek yemedigim 4.gün
iyiyim ben de canım yeni bir haftaya daha başladık sınav yapıcam bu hafta benim sıpaları soru hazırlıyorumben de seni özledim dün uğrayamadım programım vardı ve biraz kaçamak yaptım sanırım :18: sen de durumlar nasıl kuzum ?
Bugün tam moduma giriyodum ki,arkdaşlarım sağolsun bi boğazları durmuyo
Sabah:4 kaşık yoğurtla yulaf ezmesi ve yeşilçay
Öğle:2 lahmacun yarım bardak kadarda kola içtim
Ara:1 dilim yaş pasta(arkadaşımın doğumgünüydü)
Bundan sonra bişey yemem herhalde içerim yeşil çayımı otururum
Cezamıda çekicem nazcım
ben bir dönem sinameki içiyordum kabızlık için ama sonra arastırdımki 7 günden fazla süre içmek zararlıymıs kalbe giden damarlarda tutulum riski varmıs o nedenle bir arastır derim ben.karısım içinde etkisi nasıl olur bilemem ama.
bugünkü menum
sabah : aç karna 1 bardak su, 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği, üzerine krem peynir ve salça sürdüm, biraz yeşil zeytin az biraz peynir ve az eski kaşar ve çay az da tahin pekmez
ara : bol su
öğlen : 1,5 tabak yoğurtlu mantı
ara : 1 bardak zero kola ve az bitter çikolata
akşam : yarım kepçe kadar beşamel soslu brokoli, 1 tabak ıspanak, yoğurt ve çeyrek sütlü simit
ara : 1 bardak zero kola
birazdan spor yapmayı planlıyorum
ya ben zaten 11 12 gibi kahvaltı yapıyom tekrar bidaha öğlen yemegi yemiyorum bu arada denedimde kendimi 11den 6 ya kadar gerçekten açıkmıyorum yemek yemeyi unutuyorum elma falan yiyom arada acıkmışımdır diye bazen onada gerek kalmıyo
Selam kızlar;
SABAH:
yarım simit,
bir dilim peynir,
3zeytin,
domates
yeşillik
ÖĞLE:
1paket eti form(150cal.)
1tane muzlu süt
1mandalina
AKŞAM:
1tabak pilav
2baget
salata
Bugün spor yooookkk
pasta dilimin küçükse arada tatlı bişeyler lazımda canımcımda pasta yiyeceğinden haberin varsaydı lahmacunu bi tane yeseydin keşke
haklısın valla bizim evde hamur işleri bitmiyo ama söz bursadan geldiğimde toparlanacam bu hafta saldım birazcık haftaya cezalarada sıkı diyetlerede amenna:))
ayyy inşallah öyle olurda ben veremicem ama inşallah siz verirsinizz kızlarrrr:))
sınıf öğretmeniyim tatlım ,aralarda meyve yemeye çalışıyorum ama menimü yazarken ara diye belirtmiyorum
Bugunku menumu yazayim sabah bir dilim pide ekmek 2 catal kaymak bal pek ozlemisim oglen bir tabak asure ara bir dilim kiymali borek bir bardak kola aksam salata 4 kasik corba bir catal makarna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?