Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ah ah ben bi 7 leri göriyim

menüm
sabah: 1 tane minik helva +cay
ara:1 mandalina
öğlen:5kasık mercimek corba+4kasık türlü
ara:1 mandalina+elma
akşam:10tane yaprak sarma
2 litre su kızlar ekmek yemedigim 4.gün

Türlünün türlülerindenmi yedin kuzum

Afiyet olsun bakalım işe yarıcakmı ekmek yememen

hep birlikte o istediğimiz kiloları görücez inşallah canım benim :) evet burası çok etkili gerçekten ben hayatımda ilk kez burası sayesinde bu kadar yaklaştım hedefime =)

Ben 93 kiloda buraya geldim 1 ay kilo veremedim sonra 95 e kadar çıktım.Burası olmasaydı ben çok bırakmıştım ve belki şuan eski kiloma dönmüştüm.O aralar Melikeye karşı sorumluluk hissediyordum.Off çok özledim ya

Bugün benim içinde çok hafif geçti

1.öğün 2 tost - 200 ml süt
2.öğün 1 kase nesfit
3.öğün 1 tabak nohut yemeği
4.öğün tavuklu salata
5.öğün 2 tabak yeşil fasulye
6.öğün 200 ml süt
7.öğün 200 ml süt

menüm
sabah: 1 tane minik helva +cay
ara:1 mandalina
öğlen:5kasık mercimek corba+4kasık türlü
ara:1 mandalina+elma
akşam:10tane yaprak sarma
2 litre su kızlar ekmek yemedigim 4.gün

sabah helva ilginç olmuş onun dışında güzel, ama dikkat et kendine Pınar ekmek yememek de zararlı olabilir b vitamini eksikliği açısından yanılmıyorsam...

evet gerçekten çok hafif olmuş kuzum nohut iyi seçim

kolayı sınırlasan iyi olcak bencede.zero olsada asitli içecek sonucta

yaa sana okadar özeniyorumki naz süt konusunda ben hiç tüketmiyorum ya.diyette olsa ne kadar güzel dengeli besleniyorsun kuzum sağlıklı yaşam senin hayat biçimin oldu bak bu kilo verme sürecinde..

sabah helva ilginç olmuş onun dışında güzel, ama dikkat et kendine Pınar ekmek yememek de zararlı olabilir b vitamini eksikliği açısından yanılmıyorsam...

ya aslında cok yemiyordum zaten ekmek ben ama şuan hamurişini tamamen sıfırladım yani ekmekten kastım hamurişi yemiyecem bir süre.helvayıda kahvaltıda sseverim ben evde ekmeksiz kahvaltı yapabildim haftasonu fakat hastanede ekmek yememek için tek secimim helva +cay yoksa peyniri zeytini ekmeksiz tüketemem.ama yumurtayı falan tüketebiliyorum en azından.

sabah: bir peynirli domatesli sandviç
öğle:salata bar küçük boy tabak, ayran.
ara:meyveli süt
akşam:bir sosisli sandviç :/
ara: 1 mandalina 1 avuç fındk
düne göre iyi olsa da yine de tatmin etmedi bu menü beni. sizce nasıl bilmem :/

sabah 9da kalktım kahvaltıdan sonra 2 saat salonda spor yaptım yine bisiklette 250 kalori, 15 dakika koşu, yarım saat yürüyüş, 60 mekik, 15 dakika twister.
gün boyu dışardaydım bu menünün vahimliğide bundan

suya gelince y,ne içemedim 1 litreyi gecemedim henüz

menün başarılı canım benim de böyle menülerim olabilecek mi çok merak ediyorum :/

öğleni biraz geçiştirmişsin sanki canım onun dışında güzel, sporunun olmamasını da anlıyorum okuldan sonra çoğu zaman benim de halim kalmıyor spora

canım öğciyim ben Okulda ne kadar sağlıklı geçiştirebilirsem okadar iyi diye düşünüyorum,yoksam odamızda saolsunlar dürümler,pizzalar hiç eksik olmuyorlar((okulda çok yoruluyorum canım ama yıllık bi spor salonu üyeliğim var soğuk diye bıraktım haybeye para verdim diye sıkılıyorum biraz((bakalım şu menülerimi oturtayım bide salona giderek sporumu oturtursam çok iyi olacak bu konuda desteğe ihtiyacım olacak sanırım((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…