Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bencede hafif canım güzel olmuş

aynen ben de öğrenciyim ve yurtta kalıyorum hep dışardan yiyorum en hafifleriyle idare etmeye çalısıyorum canım. spor konusunda seninle gelebilecek birini bulursan emin ol çok iyi motive olursun, biraz da rekabet olmuyor değil hani :) sporsuz diyet bir hiçtir bence, görünümün zayıf olmadıktan sonra basküldeki rakamların bir anamı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın bu arada :) bugün çok feci midem bulanıyor okula da geçç kaldım.güzel bir kahvaltı yapayım bari :) bugÜn sporda yok ama yürüyüşümü yapar mekiğimi çekerim yine de :)

yaa sana okadar özeniyorumki naz süt konusunda ben hiç tüketmiyorum ya.diyette olsa ne kadar güzel dengeli besleniyorsun kuzum sağlıklı yaşam senin hayat biçimin oldu bak bu kilo verme sürecinde..

2 gün sonra 11. ay dönümüm olucak kuzum.Dediğin gibi ben diyet yapmıyorum yaşam tarzım haline geldi

2 saat spor çok olmamışmı sanki.Ayrıca karın egzersizleri için en fazla 20 dakika yeterlidir.Kuru yemiş tüketmen güzel olmuş.Ara öğünlerde yapıyorsun düne göre gayet güzel Buket

Bak parada vermişsin Sude git git sen paran boşa gitmesin.Evet evet git sen menülerini oturtana kadar hafif spor yaparsın %60 nabızla falan.Menülerini oturtunca sporunuda güzelleştirirsin.

Dengesiz yanlış zamanda yanlış besinlerin tüketildiği bir menü ile ağır spor yapılınca vücut için çok çok kötü oluyor

bugün sabah kahvaltı yapmadım.öğle 1 dilim kek 2 bardak çay 1 mandalina ve 1 dilim elma ve 1 litre su içtim.

bu saate kadar 2 litre su içtim kaçamak yapmadım akşamda iyi gider umarım annem güzel bir yemek yaptıysa kaçabiliyor

sizler nasılsınız bugün kimseler yok sıkıldım ya

arkadaşlar ben çıkıyorum artık bu günüde bitirdik kaçamaksız olarak evime gidiyorum :
herkese iyi akşamalar yarın görüşmek üzere

2 saat spor çok olmamışmı sanki.Ayrıca karın egzersizleri için en fazla 20 dakika yeterlidir.Kuru yemiş tüketmen güzel olmuş.Ara öğünlerde yapıyorsun düne göre gayet güzel Buket

fazla sporun bi zararı var mı ki beni çok zorlamıyor bu kadarı rahat yapabiliyorum kas ağrııması faln da olmuyor ama bilmem ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…