- 13 Mayıs 2012
- 577
- 977
- 103
- 32
bugün menüm yine iyi değil...
sabah: 1 sigara böregi bir haş. yumurta,çay,beyaz peynir.
öğle: 1 whopper junior +ice tea
akşam yemeği yemicem onun yerine bir şeyler atıştırırm meyve tarzı :S
sporda yok sadece yürüyüş
O zaman bırakıyorsun artık asitli içecekleri kuzum gitsin simitler
aynen ben de öğrenciyim ve yurtta kalıyorum hep dışardan yiyorum en hafifleriyle idare etmeye çalısıyorum canım. spor konusunda seninle gelebilecek birini bulursan emin ol çok iyi motive olursun, biraz da rekabet olmuyor değil hani :) sporsuz diyet bir hiçtir bence, görünümün zayıf olmadıktan sonra basküldeki rakamların bir anamı yok.
Sude nasılsın canım aşağıda gördüm seni =) Naaaaazzzzz sen nerelerdesin ????kendi kendime konuşuyorum gibi oluyor
Bak parada vermişsin Sude git git sen paran boşa gitmesin.Evet evet git sen menülerini oturtana kadar hafif spor yaparsın %60 nabızla falan.Menülerini oturtunca sporunuda güzelleştirirsin.
Dengesiz yanlış zamanda yanlış besinlerin tüketildiği bir menü ile ağır spor yapılınca vücut için çok çok kötü oluyor
aeni görmek ne güzeeeel genellikle kimsecikler olmuyor sayfamızdaiyiyim canııım sen nasılsıın soğuklarla boğuşuyoruum
ben de aynı Sudecim çok soğuk ve cok da rüzgar esiyor burda uçucam birazdan evle beraberbu arada ben de yorgunluktan spor yapamıyorum eve gelince hiç halim kalmıyor okulum tam gün
menum
sabah : 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine az krem peynir ve salça sürdüm biraz da tahin pekmez, yanında az yeşil zeytin 1 dilim kaşar peyniri ve çay
ara : 1 kupa limonlu yeşil çay
öğlen : 1 tabak ıspanak yanına yoğurt ve 1 dilim çavdar ekmeği
ara : 1 bardak çay
ara : yarım muz
akşam : bir tabak sulu köfte yanına domates biberden salata ve 1 dilim çavdar ekmeği
ara : sıcak bir şeyler içeceğim
Menüm;
SABAH:
2dilim ekmek
domates
1dilim peynir
6 zeytin
ÖĞLE:
3-4 sarma
bir parça çiikolatalı kek
biraz ceviz
KOCAMAN BİR KASE Aşure (velim getirmiş ya((
AKŞAM:
ıspanak haşlaması(yağsız)
4kaşık yoğurt
yarım dilim ekmek
muz
çikolatalı kekle aşurenin bir arada olması kötü olmuş biraz onun dışında güzel :)
Menüm;
SABAH:
2dilim ekmek
domates
1dilim peynir
6 zeytin
ÖĞLE:
3-4 sarma
bir parça çiikolatalı kek
biraz ceviz
KOCAMAN BİR KASE Aşure (velim getirmiş ya((
AKŞAM:
ıspanak haşlaması(yağsız)
4kaşık yoğurt
yarım dilim ekmek
muz
menum
sabah : 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine az krem peynir ve salça sürdüm biraz da tahin pekmez, yanında az yeşil zeytin 1 dilim kaşar peyniri ve çay
ara : 1 kupa limonlu yeşil çay
öğlen : 1 tabak ıspanak yanına yoğurt ve 1 dilim çavdar ekmeği
ara : 1 bardak çay
ara : yarım muz
akşam : bir tabak sulu köfte yanına domates biberden salata ve 1 dilim çavdar ekmeği
ara : sıcak bir şeyler içeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?