Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bugün menüm yine iyi değil...
sabah: 1 sigara böregi bir haş. yumurta,çay,beyaz peynir.
öğle: 1 whopper junior +ice tea
akşam yemeği yemicem onun yerine bir şeyler atıştırırm meyve tarzı :S
sporda yok sadece yürüyüş

menum

sabah : 1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine az krem peynir ve salça sürdüm biraz da tahin pekmez, yanında az yeşil zeytin 1 dilim kaşar peyniri ve çay

ara : 1 kupa limonlu yeşil çay

öğlen : 1 tabak ıspanak yanına yoğurt ve 1 dilim çavdar ekmeği

ara : 1 bardak çay

ara : yarım muz

akşam : bir tabak sulu köfte yanına domates biberden salata ve 1 dilim çavdar ekmeği

ara : sıcak bir şeyler içeceğim

akşam meyve yemek iyi fikir ama çok da aç kalma öğlen bir menu yedin diye, hafif bir şeyler ye sadece çorba salata olabilir mesela

O zaman bırakıyorsun artık asitli içecekleri kuzum gitsin simitler

bıraktım canım bu hafta hiç içmeyeceğim hatta tamamen bırakabilmeyi de çok istiyorum zararlı sonuçta, evet simitler de gidecek bu hafta inşallah eski formuma kavuşacağım

off kızlar çok yorucu bir gün geçirdim veli toplantım falan da vardı temizlik günümdü hiçbir şey yapmadım ve yapamayacağım da..hatta birazdan yatmayı düşünüyorum yarına inşallah

Sude nasılsın canım aşağıda gördüm seni =) Naaaaazzzzz sen nerelerdesin ???? kendi kendime konuşuyorum gibi oluyor

tatlım ben öğretmenim öğleciyim okulda ama bende hep dışarıda yemek zorunda kalıyorumgeçen sene okadar güzek spor yapıyordum ki okuldaki tüm arkadaşlar en az beş kilo vermişsin diyorlardı oysa sadece sıkılaşmıştım şimdi havalar soğudu çıkamıyorum evde bu konuda desteğinize ihtiyacım vaaar

uffff nazcım her akşam söz veriyorum kendime sabah kalkıp spora oradan da okula gidicem diye çoook soğuk oluyor yapamıyorum öööf ya kendimi motive ediyorum bak birsürü de para verdin diye ama gidemiyorum canım ya geçen yıl okadar güzel otuurmuştumki deli gibi sıkılaşmıştım bu yıl olmuyorne olur destek olun bana hatta kaptanım ceza versen bana bu hafta spor yapmazsam ufff

aeni görmek ne güzeeeel genellikle kimsecikler olmuyor sayfamızdaiyiyim canııım sen nasılsıın soğuklarla boğuşuyoruum

ben de aynı Sudecim çok soğuk ve cok da rüzgar esiyor burda uçucam birazdan evle beraber bu arada ben de yorgunluktan spor yapamıyorum eve gelince hiç halim kalmıyor okulum tam gün

ben de aynı Sudecim çok soğuk ve cok da rüzgar esiyor burda uçucam birazdan evle beraber bu arada ben de yorgunluktan spor yapamıyorum eve gelince hiç halim kalmıyor okulum tam gün

canım ya bende aynı dertten yakınıyorum ben öğleciyim hergün sabah 9da açıkayım bir saat spor yapıp okula gideyim diyorum offff hergün erteliyorum işin kötüsü bir yıllık da üyeyim spor salonuna ((okul çıkışı zaten imkansız oluyor canım ya minik sıpalarım öldürüyorlar zaten akşama kadar(bi oturtsamm şu sporu okadar güzel olucak ki

tebrikler canıııım menünde süper olmuuuş

Menüm;
SABAH:
2dilim ekmek
domates
1dilim peynir
6 zeytin

ÖĞLE:
3-4 sarma
bir parça çiikolatalı kek
biraz ceviz
KOCAMAN BİR KASE Aşure (velim getirmiş ya((

AKŞAM:
ıspanak haşlaması(yağsız)
4kaşık yoğurt
yarım dilim ekmek
muz

çikolatalı kekle aşurenin bir arada olması kötü olmuş biraz onun dışında güzel :)

Merhaba kizlar nasilsiniz gunduz gelemedim ben menumu yazayim hemen sabah birdilim ekmek yqmuqta peynir oglen 2 dilim borek aksam salata 3 kasik corba 3 kasik kavurma bir dilim ekmek

çikolatalı kekle aşurenin bir arada olması kötü olmuş biraz onun dışında güzel :)

canım kakaolu keki arkadaş çook ısrar etti bari tadına bak dedi baktım aslında onu da yemiycektim ama velim çıkışa doğru aşure getirince dökemedimde yemek zorunda kaldım akşam çok abartmamaya çalıştım

Ben menunu begendim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…