12.12.12 de herkese bool şanslı güzel bir gün diliyoruuum
Günaydın Kızlaaarr
merhabalarrr..menüm
sabah:1 bardak cay (yogundu hastane ancak onu içebildim)
ara:1 mandalina
öğlen : 1 kepce sehriye corba
ara:1 elma
akşam 10 tane sarma yogurtla beraber
ardından 2 kupa ıhlamur
2 litre su
Merhaba kizlar nasilsiniz gunduz gelemedim ben menumu yazayim hemen sabah birdilim ekmek yqmuqta peynir oglen 2 dilim borek aksam salata 3 kasik corba 3 kasik kavurma bir dilim ekmek
tatlım ben öğretmenim öğleciyim okulda ama bende hep dışarıda yemek zorunda kalıyorumgeçen sene okadar güzek spor yapıyordum ki okuldaki tüm arkadaşlar en az beş kilo vermişsin diyorlardı oysa sadece sıkılaşmıştım şimdi havalar soğudu çıkamıyorum evde bu konuda desteğinize ihtiyacım vaaar
canım kakaolu keki arkadaş çook ısrar etti bari tadına bak dedi baktım aslında onu da yemiycektim ama velim çıkışa doğru aşure getirince dökemedimde yemek zorunda kaldım akşam çok abartmamaya çalıştım
merhabalarrr..menüm
sabah:1 bardak cay (yogundu hastane ancak onu içebildim)
ara:1 mandalina
öğlen : 1 kepce sehriye corba
ara:1 elma
akşam 10 tane sarma yogurtla beraber
ardından 2 kupa ıhlamur
2 litre su
Merhaba kizlar nasilsiniz gunduz gelemedim ben menumu yazayim hemen sabah birdilim ekmek yqmuqta peynir oglen 2 dilim borek aksam salata 3 kasik corba 3 kasik kavurma bir dilim ekmek
dün akşam menüm:1 tabak patatesli tavuk sote ,birkaç kaşaık yogurtlu makarna, salata .1 dilim ekmek ,
yemekten sonra 1 litre bitki çayımı içtim akşama kadar 2.5 litre su içtim.
makarnanın yanında ekmek yemesen daha iyi olurmuş Özlemcim onun dışında güzel afiyet olsun...
selam kızlar ben geldimdün yapamadığım işlerimi yapıyorum okuldan geldiğimden beri şimdi mola verdim ve hemen buraya geldim bulaşıklar ve tezgah + buzdolabı temizliği kaldı ve sonra da duş
bu kız bulaşığa giderakşama görüşürüz bayanlar
Ekmeği kavurmaya banarak yemedim de :18:
Gayet güzelmiş ama ara öğün yapmalısın canımya bir yol çare bul.
börek olmasa iyi olurmuş Kadriyecim
selam kızlar ben geldimdün yapamadığım işlerimi yapıyorum okuldan geldiğimden beri şimdi mola verdim ve hemen buraya geldim bulaşıklar ve tezgah + buzdolabı temizliği kaldı ve sonra da duş
dün akşam menüm:1 tabak patatesli tavuk sote ,birkaç kaşaık yogurtlu makarna, salata .1 dilim ekmek ,
yemekten sonra 1 litre bitki çayımı içtim akşama kadar 2.5 litre su içtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?