Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhabalarrr..menüm
sabah:1 bardak cay (yogundu hastane ancak onu içebildim)
ara:1 mandalina
öğlen : 1 kepce sehriye corba
ara:1 elma
akşam 10 tane sarma yogurtla beraber
ardından 2 kupa ıhlamur
2 litre su

canım sen ne kadar iradelisin öyle imrendim inanki sana

geçen sene nasıl sporlar yapıyordun canım sen merak ettim ne kadar süre devam ettirmiştin?????

dün akşam menüm:1 tabak patatesli tavuk sote ,birkaç kaşaık yogurtlu makarna, salata .1 dilim ekmek ,

yemekten sonra 1 litre bitki çayımı içtim akşama kadar 2.5 litre su içtim.

bugün etek aldım kızlar veeeeee 38 beden oldu hemde rahatlıkla çok mutlu oldum ya zorlamadan olduguna inanamıyorum kabine 38 ve 40 bedenleri alarak girdim 38 giydim oldu 40 giymeme gerek kalmadııııı

selam kızlar ben geldim dün yapamadığım işlerimi yapıyorum okuldan geldiğimden beri şimdi mola verdim ve hemen buraya geldim bulaşıklar ve tezgah + buzdolabı temizliği kaldı ve sonra da duş

valla Sudecim aşure hastası biri olarak ona hiiç mi hiç karşı değilim afiyet olsun ye aşureyi de kakaolu kekle denk gelmesi olmamış sadece ama sen de akşam hafif yiyerek telafi etmişsin zaten :) haftasonu biz de yapacağız aşure

merhabalarrr..menüm
sabah:1 bardak cay (yogundu hastane ancak onu içebildim)
ara:1 mandalina
öğlen : 1 kepce sehriye corba
ara:1 elma
akşam 10 tane sarma yogurtla beraber
ardından 2 kupa ıhlamur
2 litre su

Pınar çok az yemişsin yine ya bu kadarcık yiyecekle nasıl dayanıyorsun tüm gün...

dün akşam menüm:1 tabak patatesli tavuk sote ,birkaç kaşaık yogurtlu makarna, salata .1 dilim ekmek ,

makarnanın yanında ekmek yemesen daha iyi olurmuş Özlemcim onun dışında güzel afiyet olsun...

makarnanın yanında ekmek yemesen daha iyi olurmuş Özlemcim onun dışında güzel afiyet olsun...

sorma canım ya babam ramazan pidesi almış susamlı susamlı çok canım çekti yedim dayanamadım ama bugün hiç bir kaçamak yapmayacagım çünkü yarın perşembe tartılma gününe az kaldı pişman olmamak için.

selam kızlar ben geldim dün yapamadığım işlerimi yapıyorum okuldan geldiğimden beri şimdi mola verdim ve hemen buraya geldim bulaşıklar ve tezgah + buzdolabı temizliği kaldı ve sonra da duş

canım buzdolabı çok detaylıdır allah kolaylık versin sana ama spor olur sanada kolay gelsinnnn

Kolay gelsin canim temizlik neden hic bitmiyor anlamiyorum pazar gunu dip kose yaptim bugun baktim heryer perisan evdeydim yine yaptim ogleden sonra gunum vardi epey dolu bir gundu benim icin ve kacamakli

Hafif bir aksam olmus canim ama bisey rica etsem tum gunu bir mesajda yazsan daha uygun yorum yapariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…