Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

benim menüm
sabah:1 dilim ekmek + 1 dilim peynir(valla dayanamadım bgn)
öğlen:1 kepce bulgur pilavı
ara:1 elma
aksam : 1 kepce nohut yemegi+4 kasık bulgur pilavı
az önce 2 mandalina sonra 1 kupa ıhlamur
2 litre su

super menu olmuş bence bugün Pınar ve bence ekmek de yemelisin

canım öğlen biraz fazla olmuş ama bunun nedenlerini araştırmak lazım sabah yeterince doymadığın için ya da ara öğün yapmadığın için olabilir mi acaba ? akşam gayet güzel ve daha önce de söyledim kahvaltın hiç bana göre ideal değil çünkü ben kahvaltıda çok daha besleyici şeyelr yenmesi gerektiğini düşünüyorum

8 köfte epey olmus ama en azından öglen yemissinn

8 köfte derken küçük köfteler yanlız onu belirtmedim 5 normal köfte çıkar ordan:)

Haklısın canım sabahım besleyici değil ama hem sabahları ben pek bişey yemek istemiyorum oda var yiyebilsem yarım poğaça anca gidiyo bide vakit darlığı işte

geçen sene nasıl sporlar yapıyordun canım sen merak ettim ne kadar süre devam ettirmiştin?????

canım geçen sene Mart gibi başladım spor salonuna yıllık üyelik yaptırdım haftada en az üçgün gidiyordum kardio yapıyordum arada yüzme dehşet işe yaramıştı hiç diyet yapmadan çok güzel incelmiştim ama bu yıl birtürlü oturtamadım şu spor salonunuHaziranda tatile evime gittim canım eylülde geldim sonrası yok

Son düzenleme:

canım menün hiç kaçamaksız Harika olmuuuşşş

Canım menün hiç kaçamaksız harika olmuş

MENÜM
SABAH:
1dilim elmali kek(yağsız şekersiz yulaf kepek unu ve yulef unundan yaptım)
1elme
yarım ayva
yeşil çay

ÖĞLE:
yarım dilim pizza
birazcık leblebi
muz

AKŞAM:
4kaşık pilav
3-4köfte
salata
bol bol acuko
yarım ayva
kuru üzüm

SPOR:Leslie ile 4 mile kadar yaptım 50 dakika:)

sadece öğlen birazcık kaçmış canım onun dışında çok güzel:))

valla 50 dk leslie süper olmusss

kek yerine daha sağlıklı bişey yesen daha iyiydi ama genel itibariyle menü ve spor pek bi güzel darısı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…