Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

dünkü menüm

sabah :mamamı yedim

ara :5 badem ,1 mandalina

öğle :mamamı yedim

ara:1 elma, bir bardak kayısılı form çay

akşam :1 kepçe kuru fasülye, birkaç kaşık patates salatası ,1 bardak ayran

1lite bitki çayı, 2.5 litre su gün içinde.

yarım saat yürüyüş 12 dak.slim and 6 pack

evetttt o an geldi kilo bildirimimi yapayımm

geçen hafta:63.4

bu hafta :62.6

aslında üzüldüm 800 gr gitmiş o kadar dikkat ettim bol su içtim ama 1 kilo bile verememişim

ortada bi hata var demekki bir yerde yanlış yapmışım o hatada spor yapmadım bu hafta o olsa ge:26:rek

Uzuldum kizlar ya kimse gelmemis gunduz demek ki.nazcim kardes takimimizı ogrenip ona not birakmaliyiz bizim sayfaya da bakarlar hic olmazsa. ben yatiyorum iyi geceler

günaydın kızlar bugün mesaim var çalışıyorum iki çocuğumla beraber onlarıd agetirdim valla
ama siz nerelerdesiniz< kızlar hu huuuuu

Kızlar ben dün sabah geç kaldım falan bildirim yapamadım diye üzüldümde zaten pek kimse yapmamış neden böyle oldu bikere daha böyle olmuştu,noluyor bize?

selam kızlar Naz yok 2 gündür ben de anlamadım, kilo bildirimimi perşembeden yapıyorum ben cuma akşama kadar giremiyorum çünkü ama baktım da doğru dürüst kimse yapmamış kilo bildirimini ve yine Naz da yok ortalıkta liste de...

kızlar nasılsınız..bende kilomu persembeden bildridim cuma gelemem diye aksam geldim kimse yok paylasımda yok anlamadıgım için listede yapamadım kadriye girdiginde de iş işten gecmişti zten sanırım..
fakat gercekten naz nerelerde 2 gündür yok birseymi oldu acaba..

Dagilmaya ne hacet kizlar bizim paylasimimiz iyi sadece cuma qunu talihsizligi diyelim ama ben bi arkadasa diyecegim cumalari bakar misin diye

Naz en son carsamba sabah gelmis umarim kotu bisey yoktur keske biraz dikkatli olsaydik 2 gundur gelmemisse cuma gunu gelmemeside normal. boyle durumlarda paylasim alanindan yardim isteyin kizlar ilgilenirler

bence yönetimdede hata var ama bildiirm yapılmadıgı saatte keske grup sayfasına girip bir bakılsaydı en azından kilosunu bildirenlerin listesini sunarlardı

bence yönetimdede hata var ama bildiirm yapılmadıgı saatte keske grup sayfasına girip bir bakılsaydı en azından kilosunu bildirenlerin listesini sunarlardı

Canim listeyi 3.takim hazirlamasi gerekirken hala haberleri yok baska birileri hazirlamis dusun genel itibariyle tum takimlarda bir boslamislik durumu var ne zamandir

Ya demek dün kimse gelmemiş.çok üzüldüm ben bildirimi yapmıştım.sonra birkaç kez baktım kimseler yoktu.bende nazi merak ettim şimdi.aslında toplam kac kişiyiz kac kişi gelemedi bilmiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…