selam kızlar ben geldimmmm nasılsınızzz:)))diyetler nasıl gidiyorr geçmşi okudum da grup dağılsın ,toplansın, kendine gelsin vs demişsiniz neler oluyorrr.. nazdan da ses çıkmıyo galiba 2 yada 3 kişi kilo bildirimi yapmış üzüldüm ya beraber zayıflıcaz diye ben üye olmuştum buraya ama grup dagılmasın ya destek olalım birbirimizeeee((
DÜNKÜ MENÜMÜ YAZAYIM
sabah 11 de güzel bir kahvaltı
meyve
akşam 4 de patates tavuklu
yani pek düzenliydi
3 ögün olmasada güzeldi
naz halen gelmemiş...
dagılmak istemeyenlerden biriydim hatta bircok arkadas yokken gelmemezlik ederken ben bunu istiyordum ama artık çok ugrasma taraftarı degilim.ekstradan ugrasmayı düsünmüyorum cünkü ben zaten üzerime düseni yapıyorm
slm kızlar nasılsınız..
bgn menüm:sabah
1 dilim ekmeek+2 bardak cay+1 tane ücgen peynir
öğlen
1 kase mercimek corba
aksam
1 kase sehriye corba+ 1 dilim fırında makarna
2 litre su
1 kupa ıhlamur azönce
DÜNKÜ MENÜMÜ YAZAYIM
sabah 11 de güzel bir kahvaltı
meyve
akşam 4 de patates tavuklu
yani pek düzenliydi
3 ögün olmasada güzeldi
günyadın kızlar nasılsınız
ben bu sabah tartıda eksilmiş olarak gördüm kendimi pek çok sevindim valllaa
dikkat edeceğim ve inşallah vermeye devam edeceğim
çok değil haftada 500 gr gitse yeter bana
kızlar ben bu haftasonu iştahımı kontrol etmekte zorlandım yine, dün kebap yedim yarım künefe yedim, bugün de ekler yedim tulumba tatlısı yedim, of motivasyona ihtiyacım var...nasıl bir ruh haline girdiysem hem yiyorum hem de kilo almaktan çok korkuyorum
Menüm:
Sabah:dr.oetkein çikolatalı vitalislernden yedim sütlü bi kase
Ara:yeşilçay
Öğle:akdenz salatası,1 dilim çavdar ekmeği ve 1 dilim pasta(doğum günü vardı)
Akşam:1,5 kepçe tarhana 1 kaşık bezelyeli patates 1 kaşık pilav ve 1 dilim börek
grubumuzun dağılmaması ve motive olup kilo vermemiz için hepimizin düzenli paylaşım ve bildirim yapması çok önemli bu günden itibaren hepimizin daha dikkatli ve özenli olacağını umuyorum kızlar...
slm kızlar nasılsınız..
bgn menüm:sabah
1 dilim ekmeek+2 bardak cay+1 tane ücgen peynir
öğlen
1 kase mercimek corba
aksam
1 kase sehriye corba+ 1 dilim fırında makarna
2 litre su
1 kupa ıhlamur azönce
bir yandan ders slaytlarına bakıyorum birde ders valla cok tembelim...carsamba ve cuma sınavım var vizeler..beste ögretmenim senin ögrenciler ben gibi degildir insallah
Menüm:
Sabah:dr.oetkein çikolatalı vitalislernden yedim sütlü bi kase
Ara:yeşilçay
Öğle:akdenz salatası,1 dilim çavdar ekmeği ve 1 dilim pasta(doğum günü vardı)
Akşam:1,5 kepçe tarhana 1 kaşık bezelyeli patates 1 kaşık pilav ve 1 dilim börek
sana katılıyorum Pınar, ben de asla dağılmak istemiyorum, aksine sayesinde 5 kilo verdiğim bu grup için en iyisi olsun istiyorum mücadeleyle hep birlikte eski günlerimize dönmek istiyorum ama malesef üzerine düşeni yapan sadece birkaç kişi var, kurallara tam olarak uyuylmuyor, disiplin olmayınca paylaşım azalıyor ve grubun üzerimizdeki baskısı azalıyor, Naz ın gelmemesi de tuz biber oldu açıkçası arkadaşlar fikirlerini söylesinler hep birlikte bir şeyler yapalım...
evet haklısınherkes söylesin fikrini.yoksa bizi dagıtıcaklar galiba..naz ın nesi var acaba keske bir haber alabilseydik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?