Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar ben bu haftasonu iştahımı kontrol etmekte zorlandım yine, dün kebap yedim yarım künefe yedim, bugün de ekler yedim tulumba tatlısı yedim, of motivasyona ihtiyacım var...nasıl bir ruh haline girdiysem hem yiyorum hem de kilo almaktan çok korkuyorum

Bende de ayni durum uar yemekten kendimi alamiyorum ama kararliyim yarin itibariyle daha cok dikkat edecegim ve haftaya spor salonuna yazilacagim pek azimliyim annem gelecek yanima o ilgilenir cocuklarla diye dusunuyorum

merhaba kızlar naz halen gelmemiş dimi..
benimde sizden farkım yok haftasonu az su tüketmekle birlikte tıkındım durdum valla..

Günaydııııın Kızlarrr:)
hafta sonunda arkadaşımda kaldığım için uğrayamadım
Nasılsınııııız
herkese güzel bir hafta diliyorum

günyadın kızlar nasılsınız
ben bu sabah tartıda eksilmiş olarak gördüm kendimi pek çok sevindim valllaa
dikkat edeceğim ve inşallah vermeye devam edeceğim
çok değil haftada 500 gr gitse yeter bana

Günaydııııın Kızlarrr:)
hafta sonunda arkadaşımda kaldığım için uğrayamadım
Nasılsınııııız
herkese güzel bir hafta diliyorum

oo senin çin iyi olmuştur arkadaş gezmesi
ben cumartesi çalıştım azarda evdeydik ailecek pek güzeldi iş yapsamda evde olmak çok güzel ya

DÜNKÜ MENÜMÜ YAZAYIM
sabah 11 de güzel bir kahvaltı
meyve
akşam 4 de patates tavuklu
yani pek düzenliydi
3 ögün olmasada güzeldi

selam kızlar ben geldimmmm nasılsınızzz:)))diyetler nasıl gidiyorr geçmşi okudum da grup dağılsın ,toplansın, kendine gelsin vs demişsiniz neler oluyorrr.. nazdan da ses çıkmıyo galiba 2 yada 3 kişi kilo bildirimi yapmış üzüldüm ya beraber zayıflıcaz diye ben üye olmuştum buraya ama grup dagılmasın ya destek olalım birbirimizeeee((

günyadın kızlar nasılsınız
ben bu sabah tartıda eksilmiş olarak gördüm kendimi pek çok sevindim valllaa
dikkat edeceğim ve inşallah vermeye devam edeceğim
çok değil haftada 500 gr gitse yeter bana

ben iyiyim Kadriyecim saol seni sormalı...kilo vermiş olduğuna çok sevindim canım umarım devamı da gelir

DÜNKÜ MENÜMÜ YAZAYIM
sabah 11 de güzel bir kahvaltı
meyve
akşam 4 de patates tavuklu
yani pek düzenliydi
3 ögün olmasada güzeldi

kahvaltıyı geç etmişsin tavuk da öğleyle akşam arası gibi olmuş devamında da ara öğün yaptıysan güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…