menumu paylaşayım hemen
sabah : aç karna 1 bardak su, 2 dilim ayçekirdekli ekmek üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanına biraz eski kaşar biraz kırma zeytin ve çay
ara : 1 küçücük tulumba tatlısı
öğlen : :18: 1 patatesli poğaça, 1 cevizli lokum 1 maydonozlu peynirli lokum yanına çay (kızlar annem döktürdü yine malesef)
ara : 1 kupa çubuk tarçın ilaveli limonlu yeşil çay
akşam : 1 kase mercimek çorbası, 1 parça fırında soslu tavuk 1 kepçe bulgur pilavı ve 3 küçük mantar
ara : 3 küçük tulumba tatlısı
ara : 1 bardak muzlu süt (kendim yapıyorum)
bol su
Bööyle baktım vallaAma pes etmek yok tatlım bugünden itibaren alırız eski modumuzu olmuş bir hata
acaba naza ne oldu bilmiyorum normalde ben hergün yazıyodum herkesede yorum yapmaya çalışıyodum ama nazdan izin istemiştim geri geldim ki yorumlara şaşırdım bu grupta en tecrübeli olan yol göstersin naz gelene kadar en azından kaptanlık yapsın ayrıca bence sadece güzel olmuş iyiymiş gibi yorum değilde birbirimizi gaza getirecek gerekirse ceza verecek sekilde bişeyler yapalım mesela haftada bir kilo gibi bi hedefimiz olsun birbirimize ceza verelim kilo veremeyince herkes azimle kilo vermek istiyoki buda bize bi kazanç sağlayabilir tabi siz ne düşünürsünüz bu konuda kızlar??takıma biraz hareket lazım yav herkes menüsünü yazıyo o kadar gerekirse kızdıralım birbirimizi tabi kırmadan sonunda hep birlikte sevinelim inşallah ne dersiniz??
sana katılıyorum pınar, ben de asla dağılmak istemiyorum, aksine sayesinde 5 kilo verdiğim bu grup için en iyisi olsun istiyorum mücadeleyle hep birlikte eski günlerimize dönmek istiyorum ama malesef üzerine düşeni yapan sadece birkaç kişi var, kurallara tam olarak uyuylmuyor, disiplin olmayınca paylaşım azalıyor ve grubun üzerimizdeki baskısı azalıyor, naz ın gelmemesi de tuz biber oldu açıkçası arkadaşlar fikirlerini söylesinler hep birlikte bir şeyler yapalım...
menumu paylaşayım hemen
Sabah : Aç karna 1 bardak su, 2 dilim ayçekirdekli ekmek üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanına biraz eski kaşar biraz kırma zeytin ve çay
öğlen : :18: 1 patatesli poğaça, 1 cevizli lokum 1 maydonozlu peynirli lokum yanına çay (kızlar annem döktürdü yine malesef)
akşam : 1 kase mercimek çorbası, 1 parça fırında soslu tavuk 1 kepçe bulgur pilavı ve 3 küçük mantar
bol su
akşam yemeğini erken yemişsin çok iyi olmuş keşke hep öyle yiyebilsek.afiyet olsun canım..
slm kızlar nasılsınız..
Bgn menüm:sabah
1 dilim ekmeek+2 bardak cay+1 tane ücgen peynir
öğlen
1 kase mercimek corba
aksam
1 kase sehriye corba+ 1 dilim fırında makarna
2 litre su
1 kupa ıhlamur azönce
slm kızlar nasılsınız..
bgn menüm:sabah
1 dilim ekmeek+2 bardak cay+1 tane ücgen peynir
öğlen
1 kase mercimek corba
aksam
1 kase sehriye corba+ 1 dilim fırında makarna
2 litre su
1 kupa ıhlamur azönce
[ı]menüm:
Sabah:dr.oetkein çikolatalı vitalislernden yedim sütlü bi kase
ara:yeşilçay
öğle:akdenz salatası,1 dilim çavdar ekmeği ve 1 dilim pasta(doğum günü vardı)
akşam:1,5 kepçe tarhana 1 kaşık bezelyeli patates 1 kaşık pilav ve 1 dilim börek[/ı]
naz halen gelmemiş...
dagılmak istemeyenlerden biriydim hatta bircok arkadas yokken gelmemezlik ederken ben bunu istiyordum ama artık çok ugrasma taraftarı degilim.ekstradan ugrasmayı düsünmüyorum cünkü ben zaten üzerime düseni yapıyorm
Ooo tebrikler kadriyecim:))
Ben de regl oldum bu hafta kesin + çıkarım:/
Menüm:
Sabah:dr.oetkein çikolatalı vitalislernden yedim sütlü bi kase
Ara:yeşilçay
Öğle:akdenz salatası,1 dilim çavdar ekmeği ve 1 dilim pasta(doğum günü vardı)
Akşam:1,5 kepçe tarhana 1 kaşık bezelyeli patates 1 kaşık pilav ve 1 dilim börek
tatlııım kesinlikle katılıyorum sana özellikle birbirimizi incitmeden yönlendirebiliriz,ne kadar çok destek olursak birbirimize okadar çoook güzel sonuçlar alırız bence sadece menü yazıp kendi bildirimlerimize yanıt vermek olmasın amacımız haydi hep birlikte birbirimize destek olalım kızlaaaaarr
menumu paylaşayım hemen
sabah : aç karna 1 bardak su, 2 dilim ayçekirdekli ekmek üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanına biraz eski kaşar biraz kırma zeytin ve çay
bol su
Int.te sorun var kızlar vınım çok yavaşladı
sabah:
Yarım simit
3zeytin
1dilim peynir
domates
maydanoz
öğle
küçük bi parça börek
küçük bi parçatramisu
küçük bi parça sütlü tatlı
küçük bi parça börek
1elma
(yerli malı vardı abartmadan tadına baktım herşeyin((
akşam:
1portakal
yarım elma
1bardak tarçınlı süt
spor salonuna başladım iki saat aralıksız çalıştım yere basamıyoruuum((
haydi kızlarr sizde katılıyosanız başlayalım hemen bu cuma olmasada haftaya cuma sallayalım burayı ya grubun kapanmasıda neymiş pehhh:)))
Grubun kapanmasi da nerden cikti. naz yok belli ki basinda bir ıs var.izinli yazariz listede.kaptanlık tada hepimiz kaptaniz listeyi falan hallederiz.paylasimimizda sorun yok zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?