Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

az ve öz herseyden yiyorsun ara öğün atlamıyorsun bu cok güzel ya

acaba naza ne oldu bilmiyorum normalde ben hergün yazıyodum herkesede yorum yapmaya çalışıyodum ama nazdan izin istemiştim geri geldim ki yorumlara şaşırdım bu grupta en tecrübeli olan yol göstersin naz gelene kadar en azından kaptanlık yapsın ayrıca bence sadece güzel olmuş iyiymiş gibi yorum değilde birbirimizi gaza getirecek gerekirse ceza verecek sekilde bişeyler yapalım mesela haftada bir kilo gibi bi hedefimiz olsun birbirimize ceza verelim kilo veremeyince herkes azimle kilo vermek istiyoki buda bize bi kazanç sağlayabilir tabi siz ne düşünürsünüz bu konuda kızlar??takıma biraz hareket lazım yav herkes menüsünü yazıyo o kadar gerekirse kızdıralım birbirimizi tabi kırmadan sonunda hep birlikte sevinelim inşallah ne dersiniz??

Int.te sorun var kızlar vınım çok yavaşladı
sabah:
Yarım simit
3zeytin
1dilim peynir
domates
maydanoz

öğle
küçük bi parça börek
küçük bi parçatramisu
küçük bi parça sütlü tatlı
küçük bi parça börek
1elma
(yerli malı vardı abartmadan tadına baktım herşeyin((

akşam:
1portakal
yarım elma
1bardak tarçınlı süt

spor salonuna başladım iki saat aralıksız çalıştım yere basamıyoruuum((

tatlııım kesinlikle katılıyorum sana özellikle birbirimizi incitmeden yönlendirebiliriz,ne kadar çok destek olursak birbirimize okadar çoook güzel sonuçlar alırız bence sadece menü yazıp kendi bildirimlerimize yanıt vermek olmasın amacımız haydi hep birlikte birbirimize destek olalım kızlaaaaarr

özellikle hafta içi herkes en az üç arkadaşının menüsüne yorum yapmalı bencevede takımda olunmadığı zaman neden uğrayamadığını belirtmeli diye düşünüyorum en azından herkesin takıma karşı bi sorumluluğu olmalı bede en güzel kilolarımı takımımın desteği ile verdim kızlar mümkünse toparlanalım hemeeeennnn

besteciiiiiim bugünü görmeyelim hiç değilmiiiii

slm kızlar nasılsınız..
Bgn menüm:sabah
1 dilim ekmeek+2 bardak cay+1 tane ücgen peynir
öğlen
1 kase mercimek corba
aksam
1 kase sehriye corba+ 1 dilim fırında makarna
2 litre su
1 kupa ıhlamur azönce

canım bana çoook çok azcık yemişsin gibi geldi Tabi sen doyduysan sorun yok

tatlıııım sanırım biraz fazla kaçmış bugün

Canim bence gelen gelir gelmeyen gelmez zorlamanin alemi yok bence kalanlarla yola devam etme taraftariyım

Yani ne desem bilemedim biraz kacmis gibi

haydi kızlarr sizde katılıyosanız başlayalım hemen bu cuma olmasada haftaya cuma sallayalım burayı ya grubun kapanmasıda neymiş pehhh:)))

Oglen yediklerini gormezsek guzel olur

Oglen gune mi gittin diyecektim bende yerli maliymis neyse ki.aksam dengeli yemissin neyse sorun olmaz.ama en guzeli spor salonuna baslamis olman.bende cok istiyorum arastiracagim annemde yanima gelecek cocuklara bakar.

haydi kızlarr sizde katılıyosanız başlayalım hemen bu cuma olmasada haftaya cuma sallayalım burayı ya grubun kapanmasıda neymiş pehhh:)))

Grubun kapanmasi da nerden cikti. naz yok belli ki basinda bir ıs var.izinli yazariz listede.kaptanlık tada hepimiz kaptaniz listeyi falan hallederiz.paylasimimizda sorun yok zaten.

Grubun kapanmasi da nerden cikti. naz yok belli ki basinda bir ıs var.izinli yazariz listede.kaptanlık tada hepimiz kaptaniz listeyi falan hallederiz.paylasimimizda sorun yok zaten.

sakin canım kötü niyetle bişey demedim zaten muhakkakki nazın bi durumu var zaten bişey demedim de bir haftadır yokum geçmişi bi okuyup geldim olan durumdan bahsediyorum bizi kapatacaklar grup kapansın mı kapanmasın mı bişeyler yapalım genel itibariyle yazılanlar bunlar bende bundan dolayı böyle bişey yazdım sorun yok diye bilen bi insan sensin galiba diğer grupları okuduğumda fazla yediklerinde birbirlerine karşı sorumluluk hissettiklerinden pişman oluyolar ceza veriyolar yol gösteriyolar bizde ise hergün menü paylaşılıyo çok güzel canım iyi olmuş diyoruz bence hep birlikte bişeyler yapmalıyız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…