Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menum

sabah : 1 patatesli poğaça + 1 cevizli lokum ve 2 bardak çay

ara : 1 kupa limonlu yeşil çay

öğlen : 1 patatesli poğaça + 1 cevizli lokum, 3 zeytin, 1 koca kupa ballı kuşburnulu ıhlamur

ara : 3 çatal kabak tatlısı

akşam : 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak etli nohut, 1 küçük dilim ayçekirdekli ekmek

ara : bir şeyler içeceğim

bol su

aksam yemegim tam zevkime göreee

menüm:sabah:1 tane minik helva ve 1 kupa cay
ara:1 portakal
öğlenatates yemegi 4 kasık 4 kasık bulgur pilavı
aksam:1 dilim fırında makarna (bitene kadar yicezzz)+1 bardak meyve suyu light
1 elma
2 litre su
1 kupa yesil cay az önce

sabah daha iyi olabilirmiş ama bu haliyle de güzel

canım benim senin menüne bektıkça kendime ağlamak istiyorum ben yaa:26::26:

Bestecim bende tam bi cevizli lokum delisiyiiimkalorisi nasıldır biliyomusun bana çikolatadan zararsız geliyorda çekinmeden yiyiyorum doğrumu yapıyorum acaba:18::18::18:

MENÜM:
SABAH:
2dilim kızarmış ekmek
1yumurta
1dilim peynir
domates-yeşillik
3zeytin

ÖĞLE:
3mercimek köftesi
2çatal patates salatası
2çatal makarna salatası
1parça börek
1parça kek
mandalina

AKŞAM:
1ayva
1elma
neskafe

bugün spora vaktim olmadıama yinede çok yürümeye çalıştım

Sanırım ben biraz geç kalıyorum sohbet için kimseciler olmuyo genellikle ben varken
İyi geceler kızlarrrr

canım daha erken kahvaltı yapabilsen ve öğleni atlamasan daha iyi olabilir senin için, bu haliyle güzel

canım geç kalkıyorum sabah o yüzden kahvaltı geç oluyo tekrar da yiyemiyorum gerçekten seninle naz ara öğün yapmamı istediniz naz mideni bu kadar uzun süre boş bırakma demişti bende ondan kahve içtim yanımda da elma götürdüm evde değilim o saatlerde kütüphanede ders çalışıyorum o yüzden böyle bi ara öğün yapıyorum ama başka bi tavsiyen varsa dinlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…