Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selamlar kızlar kendimize bir rakip belirlesek kilolarımız aynı yada yakın olan o hafta çekişmeli geçirsek ben 1 kilo vercegim diğeri yok ben 1.5 vercegim gibi.
daha çok gaza geliriz,yediklerimizi eleştiririz.ben çok az yedim sen gibi abartmadım gibi takılsak birbirimize.
nasıl olur kızlar ne dersiniz yapalımmı?????

rakibin olarak beni görebilirmisin:)

hay hay canım benim başlayalım

kilo:62

4 yaşında 1 oğlum var,kocaeli'de yaşıyorum ,masa başı çalışıyorum ,spor yapamıyorum aslında ilk hedefim 60 yılbaşında.sonra 55 olmak için uğraşacagım allah izin verirse...

canım baklım cuma günü 61 olabilecekmiyiz.kim kilo verebilecek bakalım.yarın bizim için kritik gün cuma tartı günü ok?

Ben bu hafta mesaiyi kapattim sayilir yarin toplantim var cumada izinliyim bol bol gezip alisveris yapmayi duşunuyorum hava yagmurlu olmazsa yuruyus de yapabilirim

selam kızlar
kahvaltıda poğaça yeşilçay
ara öğün kahve
ara öğün elma
akşam yemeği bir tabak kuru fasulye yogurt
kahvaltıyı geç yaptıgım için öğlen yemeği yok kızlarr:))

ovvv benimle kimler arkadaş olur :))
yaş 24
kilo en son 68dim ama 69olablrm tartılamadım
bekarım ve kpss ye hazırlanan bi öğrenciyim sürekli oturuyorum hedefim öncelikle 60 sonra 56 55varmı benmle olacak olan:))haftaya cumaya kadar 2 kilo verelim:))

merhaba arkadaşlar. annemin dedesinin vefatı yüzünden acil bir şekilde artvine gitmem gerekti 1 haftadır oradaydım dolayısıyla internete gitme şansım olmadı. artık döndüm yazmaya devam etmemde sakınca var mı?

Bugunku menumu yazayim sabah 2 yumurta beyazi bi kasik bal yarim dilim ekmek oglen 6 kasik fasulye aksam az once yedim 3 tane icli kofte

Basiniz saolsun. tabiki de katilabilirsin aramiza.ama kendini tekrar tanitirmisin

selam kızlar
kahvaltıda poğaça yeşilçay
ara öğün kahve
ara öğün elma
akşam yemeği bir tabak kuru fasulye yogurt
kahvaltıyı geç yaptıgım için öğlen yemeği yok kızlarr:))

Pogaça derken canim kaç tane buyuk mu kucuk mu aksam yemegini az yemen guzel olmus

Ben buket arkadaşlar trabzonda yaşıyorum burada ingiliz dili ve edebiytı okuyorum aslen artvinliyim 21 yaşındayım. şu an 73 kiloyum haziranın 1 ine kadar 55 kilo olmam gerekiyor bir idda söz konusu yapabileceğime inanıyorum. haftanın 4 günü spora giderim 2 şer saat aama diyet konusunda başarılı değilim bana biraz yardımcı olmanızı gereken yerlerde ceza vermenizi sizden rıca ediyorum :) boyum 1.62 bu arada

Basiniz saolsun. tabiki de katilabilirsin aramiza.ama kendini tekrar tanitirmisin

selam kızlar ben geldim nasılsınız nasıl geçti gününüz =) ben de yemeğimi yedim azönce şimdi de çocuklarıma ders hazırlayacağım

ben de Beste canım, umarım hep birlikte hedef kilomuza ulaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…