selam kızlar
kahvaltıda poğaça yeşilçay
ara öğün kahve
ara öğün elma
akşam yemeği bir tabak kuru fasulye yogurt
kahvaltıyı geç yaptıgım için öğlen yemeği yok kızlarr:))
canımcım sanki birazcık fazla mı olmuş hamur işleri tatlı vs:/
MENÜM:
SABAH:
2dilim kızarmış ekmek
1yumurta
1dilim peynir
domates-yeşillik
3zeytin
ÖĞLE:
3mercimek köftesi
2çatal patates salatası
2çatal makarna salatası
1parça börek
1parça kek
mandalina
AKŞAM:
1ayva
1elma
neskafe
bugün spora vaktim olmadıama yinede çok yürümeye çalıştım
dünkü menüm:
sabah :mamamı yedim
ara:1 muz.5 badem
öğle:mamamı yedim
ara:3 badem,2 mandalina
akşam :2 tabak lahana sarması, yogurt
patlamış mısır
yarım saat yürüyüş, 2 litre su 1 litre bitki çayı
Ben bu hafta mesaiyi kapattim sayilir yarin toplantim var cumada izinliyim bol bol gezip alisveris yapmayi duşunuyorum hava yagmurlu olmazsa yuruyus de yapabilirim
evet canım bu ara hamurişi çok oluyor farkındayım ama annem yaptı bir kere yemekten başka çarem yok ama çok sık yapmıyoruz nadiren yiyorum poğaça çok uzun zaman olmuştu..cuma gününe kadar kahvaltıda iki tane yiyeceğim sonra bitiyorkabak tatlısını da az yiyorum midem biraz rahatsız onu bastırsın diye de yiyorum
merhaba arkadaşlar. annemin dedesinin vefatı yüzünden acil bir şekilde artvine gitmem gerekti 1 haftadır oradaydım dolayısıyla internete gitme şansım olmadı. artık döndüm yazmaya devam etmemde sakınca var mı?
ovvv benimle kimler arkadaş olur :))
yaş 24
kilo en son 68dim ama 69olablrm tartılamadım
bekarım ve kpss ye hazırlanan bi öğrenciyim sürekli oturuyorum hedefim öncelikle 60 sonra 56 55varmı benmle olacak olan:))haftaya cumaya kadar 2 kilo verelim:))
canım ismin neydi ya ? kpss ye hazırlanıyormuşsun Allah yardımcın olsun ben de aynı dönemleri yaşadım o yüzden çok iyi anlıyorum seni inşallah istediğin yere atanırsın branşın neydi bu arada?ben de o zamanlar o kilolardaydım..samimi bir arkadaşım vardı onunla konuşurken birgün öss ye çalıştığımız günler aklımıza geldi ozamanlar ikimizde stresten yiyormuşuz çerez çikolata vs çok kilo almışız ve karar aldık o zamanlardaki olmayalım diye, ben ders çalışırken yeşil çay ve kuşburnu içtim canım çok tatlı işstediğinde kendime sütlü kahve yapıyordum ve içine bir parça bitter çikolata atıyordum bu şekilde geçirdim ve 3 aylığına spor salonuna yazılmıştım hem kpss çalıştım hem de 5 kilo verdim ve müthiş sıkılaştım..inşallah sen de hedefine ulaşırsın her iki açıdan da canım :)
canım ismin neydi ya ? kpss ye hazırlanıyormuşsun Allah yardımcın olsun ben de aynı dönemleri yaşadım o yüzden çok iyi anlıyorum seni inşallah istediğin yere atanırsın branşın neydi bu arada?ben de o zamanlar o kilolardaydım..samimi bir arkadaşım vardı onunla konuşurken birgün öss ye çalıştığımız günler aklımıza geldi ozamanlar ikimizde stresten yiyormuşuz çerez çikolata vs çok kilo almışız ve karar aldık o zamanlardaki olmayalım diye, ben ders çalışırken yeşil çay ve kuşburnu içtim canım çok tatlı işstediğinde kendime sütlü kahve yapıyordum ve içine bir parça bitter çikolata atıyordum bu şekilde geçirdim ve 3 aylığına spor salonuna yazılmıştım hem kpss çalıştım hem de 5 kilo verdim ve müthiş sıkılaştım..inşallah sen de hedefine ulaşırsın her iki açıdan da canım :)
adım burcu canım uludağ ünversitesi maliye bölümü mezunuyum geçen sene dershaneye giderek hazırlandım bu senede kendim tekrar hazırlanıyorum oyüzden hergün kütüphaneye gidiyorum kilo almayayım diyede öğlen yemeği yerine ara öğünler yapıyorum akşamlarıda az yiyorum sgk uzman yardımcılığı veya müfettişlik istiyorum inşallah olur kuzum ya dua et ne olurr rabbim emeklerimi boşa çıkarmasın
ayrıca canım benimde senn arkadaşın gibi bi arkadaşa ihtiyacım var ondan buraya üye olmuştum destek olsun kendime diye spora yazılma gibi bi ihtimalim de yok benim o yüzden mecbur kendim boğazımı tutucamm
inşallah canım ya dualarım seninle Allah gönlüne göre versin inşallah :) demek aynı kampüste dolaşmışız
iyi yaptın canım bak hepimiz sana destek olmaya hazırız :) spora yazılmasan da olur düzenli beslenmen çok önemli evet ve internette birsürü spor videosu var onlardan faydalanıp kendin istediğin gibi spor yapabilirsin spor da cok önemli çünkü onu da ihmal etme
spora başladığına çok sevindim canım süper olmuş, ara verdiğin için öyle hissediyorsundur öğlen az az yemişsin ve akşam da tarçınlı süt içmen hafif geçiştirmen çok iyi olmuş
dünkü menümü yazayım sabah yarım dilim ekmek bir ik çatal kahvaltılık
öğlen yarım tabak kuru fasulye yarım tabak pilav
akşam bir tabak makarna ekmeksiz
sonra da uyuyup kalmışım zaten
selam kızlar
kahvaltıda poğaça yeşilçay
ara öğün kahve
ara öğün elma
akşam yemeği bir tabak kuru fasulye yogurt
kahvaltıyı geç yaptıgım için öğlen yemeği yok kızlarr:))
bugünkü menum :
sabah : aç karna 1 bardak su, 1 patatesli poğaça ve 1 cevizli lokum, 2 zeytin ve 1 kupa ballı kuşburnulu ıhlamur
ara : 1 kupa yeşil çay
öğlen : 1 tabak erişte yanına 1 parça peynir ardından 3-4 çatal kabak tatlısı
ara : yarım muz 1 mandalina
akşam : 1 kepçe mercimek çorbası, 1 tabak etli nohut, yanına 1 kepçe bulgur pilavı ve 3 kaşık yoğurt
ara : 1 kupa ıhlamur içmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?