Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım sendeki menü az gibi gözüküyo ama genelde fazla kalorili şeyleri yiyomuşsun gibi bilemedim ben

cuma tam bi felaketti canım, sabah son kalan poğaçaları yedim öğlen malesef vaktim azdı bir kekle geçiştirdim akşama kurtaracaktım durumu pırasa pişiriyorduk ama yemek yandı ve malesef dışarıda yemek zorunda kaldık

cumartesi yine fena değildi akşama canım mısır çekti bir o fazlalıktı

afiyet olsun canım yap ara öğününü ben de yedim şimdi bir meyve, bu arada spor azmin için tebrikler :)

teşekkür ederim canım:))) yapabilirsem daha erken bile yapmayı düşünüyorum sporu sonra kalıyo akşam yapmakta zararlıymış galiba

sabahtan yaparsan metabolizman gün boyu daha canlı olur ama akşam yapmanın zararlı olduğunu duymadım canım ama yemekten hemen sonra falan yapılırsa rahatsız edici olabilir belki

12de kahvaltımı yaptıktan sonra
14.00 ara öğün olarak bi armut yedim ama o kadar küçüktüki 3 ıssırıkta nerdeyse bitti:))
17.00da ara öğün olara küçük bi but bi kaşık pilav
18.30da akşam yemeği
şehriye çorbası balık kızartması bugün kepek ekmeği fırından aldım dilimli değildi ekmeğin ucunu kopardım kardeşim içini bense geri kalan ekmeği yedim:))
şmdide yeşilçay içiyorummmm:))

pazar olsa da menumu paylaşmak istiyorum

sabah : aç karna 1 bardak su 1 dilim kızarmış ayçekirdekli ekmek ve 1 dilim köy ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanına eski kaşar kırma zeytin ve çay
ara : 2 böğürtlenli tofita
öğlen : 1 kepçe taze fasülye, arkasından 2 kepçe sarımsaklı yoğurtlu makarna
ara : 1 parça çikolata
akşam : 1 tabak kızarmış hamsi yanına yeşil salata 1 dilim köy ekmeği ve az nutella
ara : 1 kupa yeşil çay

bu gece spor yapmak istiyorum kızlar motivasyona ihtiyacım var yoksa kilo alacağım cok ihmal ediyorum sporu

canım birazdan jillian yapacagım gel birlikte yapalımmm

sabahtan yaparsan metabolizman gün boyu daha canlı olur ama akşam yapmanın zararlı olduğunu duymadım canım ama yemekten hemen sonra falan yapılırsa rahatsız edici olabilir belki

talımsabahtan spor yapılırsa eğer tüm günün daha bi enerjik geçiyo hemde yaptım bitti diyosun rahat bi gün geçiriyosun:)ben okul çıkışı gitmeye çalışıyorum sabah uyanamadığım iiçin

özlemle sude gelmişş nasılsınız kızlar? =) benim haftasonum dinlenmekle geçiyor 2 gündür evden çıkmadım

Canım ne güzel bi menü olmuş bu böyle haftasonundaben anca iki öğün yapabiliyorum ve genellikle kahvaltıda coşuyoruum:26:haydi bugün üçmil ile leslie ye başla Beste hemde sıkılaşıp çook daha incecik gözükeceksiiiin

sağol canım işte bu kadar dizginleyebildim kendimi çünkü iştahım çok açık spor konusunda çok haklısın Sudeciim bunu yapabilirim evet, hem motive olmuş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…