canım sendeki menü az gibi gözüküyo ama genelde fazla kalorili şeyleri yiyomuşsun gibi bilemedim ben
selam kızlarr:)
sabah 8de shred level 1i yaptım çok zorlamadı ama terledim yine yarım sa sürdü
gece geç yattığım için uykusuzluğa dayanamayıp spordan sonrada 11.30a kadar uyumuşum
KAHVALTI
12.00 yarım bazlama yeşilçay peynir domates salatalık
şimdi bi ara öğün yapıcam meyve yiyecemm:))
Canim bu hafta bildirimi burda yapip yanina da hangi takima gidecegini yazariz ok?
Burcu gelmişş =) nasılsın canım?
afiyet olsun canım yap ara öğününü ben de yedim şimdi bir meyve, bu arada spor azmin için tebrikler :)
teşekkür ederim canım:))) yapabilirsem daha erken bile yapmayı düşünüyorum sporu sonra kalıyo akşam yapmakta zararlıymış galiba
pazar olsa da menumu paylaşmak istiyorum
sabah : aç karna 1 bardak su 1 dilim kızarmış ayçekirdekli ekmek ve 1 dilim köy ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanına eski kaşar kırma zeytin ve çay
ara : 2 böğürtlenli tofita
öğlen : 1 kepçe taze fasülye, arkasından 2 kepçe sarımsaklı yoğurtlu makarna
ara : 1 parça çikolata
akşam : 1 tabak kızarmış hamsi yanına yeşil salata 1 dilim köy ekmeği ve az nutella
ara : 1 kupa yeşil çay
bu gece spor yapmak istiyorum kızlar motivasyona ihtiyacım var yoksa kilo alacağım cok ihmal ediyorum sporu
bugün neden kimsecikler yookkk(pazar olduğu için galiba kimse giremedi
sabahtan yaparsan metabolizman gün boyu daha canlı olur ama akşam yapmanın zararlı olduğunu duymadım canım ama yemekten hemen sonra falan yapılırsa rahatsız edici olabilir belki
canım birazdan jillian yapacagım gel birlikte yapalımmm
pazar olsa da menumu paylaşmak istiyorum
sabah : aç karna 1 bardak su 1 dilim kızarmış ayçekirdekli ekmek ve 1 dilim köy ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanına eski kaşar kırma zeytin ve çay
ara : 2 böğürtlenli tofita
öğlen : 1 kepçe taze fasülye, arkasından 2 kepçe sarımsaklı yoğurtlu makarna
ara : 1 parça çikolata
akşam : 1 tabak kızarmış hamsi yanına yeşil salata 1 dilim köy ekmeği ve az nutella
ara : 1 kupa yeşil çay
bu gece spor yapmak istiyorum kızlar motivasyona ihtiyacım var yoksa kilo alacağım cok ihmal ediyorum sporu
leslie yapmak istiyorum ben de 3 mil, sen kararlısın ne güzel ben de istiyorum
Canım ne güzel bi menü olmuş bu böyle haftasonundaben anca iki öğün yapabiliyorum ve genellikle kahvaltıda coşuyoruum:26:haydi bugün üçmil ile leslie ye başla Beste hemde sıkılaşıp çook daha incecik gözükeceksiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?