Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

özlemle sude gelmişş nasılsınız kızlar? =) benim haftasonum dinlenmekle geçiyor 2 gündür evden çıkmadım

Persembeden beri yatiyorum ben ya mini bir tatil oldu benim icin annem yapti ben yedim yattim gezdim alisveris yaptim bugun evime geldim temizlik camasir derken bu vakit oldu yatacagim artik yorumlarimi ve yeni hedeflerımi yarin yapacagim

günaydın kızlar iyi bir hafta diliyorum
bu sabah tartıda aynı olduğumu gördüm
pek sevindim 4 gün biraz fas food beslenmiştim ama kilo almam demiştim çok şükür
cuma sabah hedefim 76.9 şimdiden duyrulur

leslie yapmak istiyorum ben de 3 mil, sen kararlısın ne güzel ben de istiyorum

evet canım kafaya koydum artık bu jillianı 1 ay boyunca yapacagım bakalım sonuç ne olacak işe yarar diyorlar sıkılaştık diyorlar foto koyuyorlar, 1 kilo bile gitmedi ama 5 kilo gitmiş gibi görrümüyor diyorlar çok imrendim bakalım artık ne olacakkk???

merhaba canım şimdiden kolaylıklar o zaman

slm kızlar nasılsınız...
kısa seyahat bitti ve döndüm.yemeginde akışverişinde dibine vurdum valla iyice..
bu arada kilo veren herkesi tebrik ediyorum..

evet sana katılıyorum kadriyecim herkes duyarlı olursa bunun altından kalkabiliriz...bu arada kacamak yapmama konusunda katılıyorum size bende sizinleyimm

slm kızlar nasılsınız...
kısa seyahat bitti ve döndüm.yemeginde akışverişinde dibine vurdum valla iyice..
bu arada kilo veren herkesi tebrik ediyorum..

senin için güzel bir motivasyon ve değişiklik olmuştur bu seyahat Pınar, fazla kaçırdığın için üzülme ama telafi etmeye çalış bu hafta ki zaten sen de kaçamak yapmayacağım demişsin

senin için güzel bir motivasyon ve değişiklik olmuştur bu seyahat Pınar, fazla kaçırdığın için üzülme ama telafi etmeye çalış bu hafta ki zaten sen de kaçamak yapmayacağım demişsin

evet canım yaa süper motivasyondu valla...sen nasılsın bu arada.dinlenmissin haftasonu öyle yazmıssın.

evet canım yaa süper motivasyondu valla...sen nasılsın bu arada.dinlenmissin haftasonu öyle yazmıssın.

evet canım ya ben neredeyse evden çıkmadım cuma gecesi hariç evimle hasret giderdim bol bol dinlendim :) senin de iyi geçmesine sevindim canım

bgnki menüm
sabah:2 dilim börek ve 2 bardak cay
akşam biraz makarna..
kızlar yoldan geldik ya sabah birsey yapmadım öğlende uyudum zaten 3bucuk gibi kalktım o nedenle bgn verimsiz oldu.
aksam ıhlamur içerim

Son düzenleme:
menum

sabah : aç karna 1 bardak su, 2.5 dilim kızarmış köy ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanında zeytin peynir yedim az nutellaya bandım yanında çay içtim
öğlen : 1 tabak makarna yanına biraz peynir ve biber
akşam : 1 tabak etli nohut ve 1 kepçe pilav yanına biraz şeftali kompostası ve biber
ara : bir şeyler içeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…