leslie yapmak istiyorum ben de 3 mil, sen kararlısın ne güzel ben de istiyorum
özlemle sude gelmişş nasılsınız kızlar? =) benim haftasonum dinlenmekle geçiyor 2 gündür evden çıkmadım
leslie yapmak istiyorum ben de 3 mil, sen kararlısın ne güzel ben de istiyorum
kadriye gibi bizde tutalım kendimizi yılbaşına kadar kaçamak yapmayalımm yoksa fena(
tamam canım bende kaçamak yapmayacagım bitmiştir artık...ben kendi adima net olarak soyliyeyim yilbasina kadar kacamagim olmayacak.hadi bana katilin kizlar.
günaydın kızlar iyi bir hafta diliyorum
bu sabah tartıda aynı olduğumu gördüm
pek sevindim 4 gün biraz fas food beslenmiştim ama kilo almam demiştim çok şükür
cuma sabah hedefim 76.9 şimdiden duyrulur
Meraba kızlar ! hepinize güzel bir hafta diliyorum
Canim ceza vermek icin kaptan olmaya gerek yok. birimizde gorev alabiliriz.mesela sen menulere ve sporlara bakarsin eksik olanlara ceza verirsin kimse yapmam demez. ama herseyi kaptandan beklememek lazim.biri spora bakar biri menulere biri verilen kilora bu is el birligiyle yuruyup gider.mesela her cuma verilen yada verilemeyen kilolari nedenlerini ben sorgulayabilirim.
merhaba canmmm umarım güzel geçer bu hafta umarım kilo verebiliriz...
slm kızlar nasılsınız...
kısa seyahat bitti ve döndüm.yemeginde akışverişinde dibine vurdum valla iyice..
bu arada kilo veren herkesi tebrik ediyorum..
senin için güzel bir motivasyon ve değişiklik olmuştur bu seyahat Pınar, fazla kaçırdığın için üzülme ama telafi etmeye çalış bu hafta ki zaten sen de kaçamak yapmayacağım demişsin
evet canım yaa süper motivasyondu valla...sen nasılsın bu arada.dinlenmissin haftasonu öyle yazmıssın.
kızlar iyi akşamlar eve gidiyorum akşam jillian yapacagım az yiyecegim sözzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?