Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bgnki menüm
sabah:2 dilim börek ve 2 bardak cay
akşam biraz makarna..
kızlar yoldan geldik ya sabah birsey yapmadım öğlende uyudum zaten 3bucuk gibi kalktım o nedenle bgn verimsiz oldu.
aksam ıhlamur içerim

evet yoldan geldiğiniz için biraz düzensiz olmuş ama yarına tedavi edersin canım

selam kızlarrrr:))
kahvaltı
11.00 yumurta salatası 1dilim ekmek yeşilçay peynir
12.30yarım shred
13.30 kahve
17.30 elma yedim
18.00da bulgur pilavı yufka ekmekle
şimdide yeşilçay içiyorumm:))

selam kızlar tam 45 dk boyunca spor yaptım leslie ile çok mutluyum uzun zamandır yapmıyordum ve kesinlikle eksikliğini hissediyordum

kahvaltı
12.30yarım shred
13.30 kahve
17.30 elma yedim

4 saat aradan sonra elmayla doydun mu gerçekten canım? bulgurun yanına hamurişinden ziyade sebze ya da yoğurt falan daha iyi olabilirmiş sanki...

nutellasız olmaz..begendim menüyü

tatlım gerçekten spor çok güzel sıkılaştırıyor eminim en kısa zamanda sende sonuçlarını görüp çoook mutlu olacaksııın

kızlar paylaşım alanını okudunuzmu bilmiyorum ama dagılmaya baslayan grupları birleştirmekten söz etmişler sanırım onlardan biri biziz..

kahvaltı
12.30yarım shred
13.30 kahve
17.30 elma yedim

rakibeeeeem valla yufka ekmekle bulgur pilavında bi yutkunmadım desem yalaaaan:))))ama genel olarak sevdim tatlım menünü,abartısız güzel bi menü olmuş

kızlar paylaşım alanını okudunuzmu bilmiyorum ama dagılmaya baslayan grupları birleştirmekten söz etmişler sanırım onlardan biri biziz..

aslında güzel olabilir tatlım eminim dağılan tüm takımlardan kalanlar zayıflamayı kafaya koymuş buraya zaman ayırabilenlerdir diye düşünüyorum ben

MENÜM;
SABAH;
2dilim ekmek
1dilim peynir
5yeşil zeytin
domatas salça

ÖĞLE:
yine yerli malı vardı herşeyden tırtıkladım yine;
pasta,börek makarna tatlı ne varsa((
artık olabildiğince inmemeyi düşünüyorum öğretmenler odasına sonu yok bu yerli malının hergün açık büfe resmen((
AKŞAM:
1simit
1elma

SPOR:2 saat spor salonundaydım yine;bugün 1 saat ağır satep yapyık canım çıktı resmenyaarım saat yürüyüş yarı saat te cardio çalıştım

kızlar ben her sabah demlediğim çayıma çayın altını söndürdürüp bir iki bardak içtikten sonra demliğe yeşil çay koyuyorum siyahçayla ayeşil çay karışıyo onu içiyorum doğru bi yöntem midir sizce

yerli malı bitsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…