bgnki menüm
sabah:2 dilim börek ve 2 bardak cay
akşam biraz makarna..
kızlar yoldan geldik ya sabah birsey yapmadım öğlende uyudum zaten 3bucuk gibi kalktım o nedenle bgn verimsiz oldu.
aksam ıhlamur içerim
slm kızlar nasılsınız...
kısa seyahat bitti ve döndüm.yemeginde akışverişinde dibine vurdum valla iyice..
bu arada kilo veren herkesi tebrik ediyorum..
selam kızlarrrr:))
kahvaltı
11.00 yumurta salatası 1dilim ekmek yeşilçay peynir
12.30yarım shred
13.30 kahve
17.30 elma yedim
18.00da bulgur pilavı yufka ekmekle
şimdide yeşilçay içiyorumm:))
menum
sabah : aç karna 1 bardak su, 2.5 dilim kızarmış köy ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanında zeytin peynir yedim az nutellaya bandım yanında çay içtim
öğlen : 1 tabak makarna yanına biraz peynir ve biber
akşam : 1 tabak etli nohut ve 1 kepçe pilav yanına biraz şeftali kompostası ve biber
ara : bir şeyler içeceğim
kahvaltı
12.30yarım shred
13.30 kahve
17.30 elma yedim
evet canım kafaya koydum artık bu jillianı 1 ay boyunca yapacagım bakalım sonuç ne olacak işe yarar diyorlar sıkılaştık diyorlar foto koyuyorlar, 1 kilo bile gitmedi ama 5 kilo gitmiş gibi görrümüyor diyorlar çok imrendim bakalım artık ne olacakkk???
selam kızlar tam 45 dk boyunca spor yaptım leslie ile çok mutluyum uzun zamandır yapmıyordum ve kesinlikle eksikliğini hissediyordum
kızlar cok yorgunum uyuyacağım herkese iyi geceler :)
selam kızlar tam 45 dk boyunca spor yaptım leslie ile çok mutluyum uzun zamandır yapmıyordum ve kesinlikle eksikliğini hissediyordum
kahvaltı
12.30yarım shred
13.30 kahve
17.30 elma yedim
kızlar paylaşım alanını okudunuzmu bilmiyorum ama dagılmaya baslayan grupları birleştirmekten söz etmişler sanırım onlardan biri biziz..
slm kızlar nasılsınız...
kısa seyahat bitti ve döndüm.yemeginde akışverişinde dibine vurdum valla iyice..
bu arada kilo veren herkesi tebrik ediyorum..
aslında güzel olabilir tatlım eminim dağılan tüm takımlardan kalanlar zayıflamayı kafaya koymuş buraya zaman ayırabilenlerdir diye düşünüyorum ben
MENÜM;
SABAH;
2dilim ekmek
1dilim peynir
5yeşil zeytin
domatas salça
ÖĞLE:
yine yerli malı vardı herşeyden tırtıkladım yine;
pasta,börek makarna tatlı ne varsa((
artık olabildiğince inmemeyi düşünüyorum öğretmenler odasına sonu yok bu yerli malının hergün açık büfe resmen((
AKŞAM:
1simit
1elma
SPOR:2 saat spor salonundaydım yine;bugün 1 saat ağır satep yapyık canım çıktı resmenyaarım saat yürüyüş yarı saat te cardio çalıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?