Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bende duydum canim ama evde yapamam sanirim netim yok alt kata ses gider diyede korkumdan nivea bady cd bile yapmiyorum aslinda hep bahane yapmak istesem yaparimda

Nedense alintiyla cevaplayamiyorum oncelikle pinar hoSgeldin canim Paylasim alanina bir bakayim bugun pek bakamadim

pinarcim 13.takimla alakali bi sorun var sanirsam bizimle alakali degil.hem ben takim arkadaslarimdan paylasimdan kilo verilmesinden yana sikintim yok tek sorun liste onuda hallecegiz ve kaptan secelim dedim ama aday yok sanirim.ben aday olayim fikirlerinizi yazarsiniz.ve bir yardimci lutfen.ayrica liste yapmayi hepimiz ogrenecez ve sorun cözulecek kizlar

bgnki menüm
sabah:2 dilim börek ve 2 bardak cay
akşam biraz makarna..
kızlar yoldan geldik ya sabah birsey yapmadım öğlende uyudum zaten 3bucuk gibi kalktım o nedenle bgn verimsiz oldu.
aksam ıhlamur içerim

Pınarcım inşallah bi an önce oturtursun düzeniniyol yorgunu azıcık düzensizlik olabilirntabi menüde

nutella Candır caaan

ovvv spor konusunda sana yetişemem ben ya ama senle rakip oldum diye bi sa spor yapıyorum artık:)))bu da bana yaradı:))ayrıca menün iyi gibi canım ama öğlenleri zaten yerli malı olduğu için hamur işi yiyosun ya akşam böyle daha hafif sebze tavuk haşlama gibi şeyler mi yesen daha mı iyi olur tabi vaktin varmı sen kendin daha iyisini biliyosundur da benimki küçük bi öneri rakibemeee:)

4 saat aradan sonra elmayla doydun mu gerçekten canım? bulgurun yanına hamurişinden ziyade sebze ya da yoğurt falan daha iyi olabilirmiş sanki...

tatlım açıkmıyorum ben sürekli masada oturduğum için elmayıda siz mideni boş bırakma açıkmasanda ye dediğiniz için yiyorum valla:))ama kilo veriyom bu kadar az yemeye çalışmama rağmen işte onu bilmiyorum:))

günaydın kızlaarr artık erken kalkıcammm:)))yani inşallahh
bir saat ders çalıştım ve şimdi burdayım ve yeni bişey deniyorum beenn yine burda okudum öğünlerden önce aç karnına zencefil zendeçal ve tarçını yogurtla karıştırıp yemeye başladım bugün günde 500gr demişler ama ne olur bilmiyom sonuçları bildircem sizeee:)))
bir saat daha ders çalışıp spor yapıcam sevgili rakibeme yetişmem lazımmm:))))

kadriyeciiim iyi geceler tatlıım
saol canım

günaydın canım
erken kalkmak her zaman güzeldir
iyi derslerr sana

Bende duydum canim ama evde yapamam sanirim netim yok alt kata ses gider diyede korkumdan nivea bady cd bile yapmiyorum aslinda hep bahane yapmak istesem yaparimda

ya canım benimde altta oturan var ama salonda oturmuyor dogalgazı yakmadığı için bende salonda yapıyorum duymuyor zaten yarım saat hemen geçiyor. yap tavsiye ederim başka türlü zayıflarsın ama sarkarsın canım

günaydın tatlım rakibim nasıl gidiyor?

bakıyorumda baya hırslısın spor yapmalar dikkat etmeler falan bu hırsla yetişeceksin bana

ben spor yapamıyorum ya vaktim kalmıyor

günaydın şekerim nerelerdesin dünden beri yoksun
evet canım spor yapıyorum ama çok dikkat edemedim bu hafta sonu artık ama toparlamaya çalışıyorum.

günaydın canım inşallah kalkabilirsin erken ne demişler erken kalkan yol alır..
denen bildir mutlaka canım
bende şimdi form çaya başaldım kabızlık varda belki işe yarar

günaydın şekerim nerelerdesin dünden beri yoksun
evet canım spor yapıyorum ama çok dikkat edemedim bu hafta sonu artık ama toparlamaya çalışıyorum.

dün biraz yoğundum yazamadım.
hafta sonum pek verimli geçti denemez kardeşimin doğum günüydü pasta yedim ama bir dilim bir tane poğaca aksam yemeği yok tarçınlı kürümü içmeyi unuttum ama hafta içi toplarım. ya bu yüzden sevmiyorum hafta sonlarını ucundan kaçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…