Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın canım inşallah kalkabilirsin erken ne demişler erken kalkan yol alır..
denen bildir mutlaka canım
bende şimdi form çaya başaldım kabızlık varda belki işe yarar

canım bu karışım kabızlığada iyi geliyomuş bende de etki etti ama kilo verdirir mi işte onu bilmiyomm:))

dünkü menümüde yazayım sabah yemedim canım istemedi
öğlen 1 elma bir mandalina 2 kuru pasta
akşam bir dilim ekmek tahin pekmez çay kahve
bu kadar ya
ne az yedim de miiii

bu kadar ya
ne az yedim de miiii

canım aslında çok yememişsin az ama kalorili şeyler yemişsin olacak o kadar ya spor ve bol suyla bişeycik kalmaz

aynen canm haftasonu bir rahatlama oluyor heralde daha cumaya çok var gibilerinden neyse toparlayalım artık inşallah toparlayabilirsek

hala bitmedi mi sizin bu yerli malı ya bizde bir kere oldu bitti...sporla yediklerini telafi etmişsin ama :)

düzenli olarak spor yapmaya başlamana cok sevindim Burcu :) erken kalkman da çok ideal olur, tarçın şeker metabolizmasını hızlandırır diye biliyorum inşallah işe yarar

bu kadar ya
ne az yedim de miiii

canım cok az yemişsin neredeyse hiçbir şey yememişsin ! nasıl ayakta durdun

bugun ki menümmm:))
09.00 yoğurt tarçın zençefil zendeçal karışımımı yedimm
10.30da spor yaptım shred level 1 3.günümdeyim:))
12.00da kahvaltı yaptım patates salatası yeşilçay
14.00da yeşilçay içtim bugun hiç açıkmadım ya karışımdan mı ki acep bakalım görcez
17.30 yine yogurt tarçın zençefil zendeçal karışımımı yedimm
şimdide akşam yemeğimi yicem yarım kase yogurt çorbası bi kepçe bamya yemeği

şimdilik hepsi bu kadaaarrr:)))bu arada dün akşam yatmadan öncede spor yaptım 45dakika leslie:))yani dün hem sabah hem akşam sporr yaptımm ohh ne güzel oldu inşallah bugunde yapıcamm:)))bu hafta 67olmak istiyorummmmm:)))

evet sanırım onlarla alakalı fakat daha önceki bir cümlede birkac takımın durumu iyi degil diye yazmıslar..kuzum sana yardımcı olmaya calısırız tabiki sen kaptan ol bana göre sorun yok.ama benim nöbetlerden dolayı dengesiz hayatım hep gündüz calısmıyorum o nedenle bence sen anlıyorsunda en güzeli böyle.biz sana yardıma hazırız her zaman

sporu aksatmıyorsun hiç.bu karısımı yemek öncesimi tüketmek lazım?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…