günaydın canım inşallah kalkabilirsin erken ne demişler erken kalkan yol alır..
denen bildir mutlaka canım
bende şimdi form çaya başaldım kabızlık varda belki işe yarar
ya canım benimde altta oturan var ama salonda oturmuyor dogalgazı yakmadığı için bende salonda yapıyorum duymuyor zaten yarım saat hemen geçiyor. yap tavsiye ederim başka türlü zayıflarsın ama sarkarsın canım
Kızlar ben döndümmm.. Ama burası epey değişmiş yeni kişiler falan... Eeee ne var ne yok buralarda?
hoşgeldin canım
bu cuma listede olmak istiyomusun
yoksa haftaya mı gireceksin
aynen canım srkmak istemiyorum
dünkü menümüde yazayım sabah yemedim canım istemedi
öğlen 1 elma bir mandalina 2 kuru pasta
akşam bir dilim ekmek tahin pekmez çay kahve
bu kadar ya
ne az yedim de miiii
dün biraz yoğundum yazamadım.
hafta sonum pek verimli geçti denemez kardeşimin doğum günüydü pasta yedim ama bir dilim bir tane poğaca aksam yemeği yok tarçınlı kürümü içmeyi unuttum ama hafta içi toplarım. ya bu yüzden sevmiyorum hafta sonlarını ucundan kaçıyor
Spora başlaman süper olmuş tatlııım
MENÜM;
SABAH;
2dilim ekmek
1dilim peynir
5yeşil zeytin
domatas salça
ÖĞLE:
yine yerli malı vardı herşeyden tırtıkladım yine;
pasta,börek makarna tatlı ne varsa((
artık olabildiğince inmemeyi düşünüyorum öğretmenler odasına sonu yok bu yerli malının hergün açık büfe resmen((
AKŞAM:
1simit
1elma
SPOR:2 saat spor salonundaydım yine;bugün 1 saat ağır satep yapyık canım çıktı resmenyaarım saat yürüyüş yarı saat te cardio çalıştım
günaydın kızlaarr artık erken kalkıcammm:)))yani inşallahh
bir saat ders çalıştım ve şimdi burdayım ve yeni bişey deniyorum beenn yine burda okudum öğünlerden önce aç karnına zencefil zendeçal ve tarçını yogurtla karıştırıp yemeye başladım bugün günde 500gr demişler ama ne olur bilmiyom sonuçları bildircem sizeee:)))
bir saat daha ders çalışıp spor yapıcam sevgili rakibeme yetişmem lazımmm:))))
Kızlar ben döndümmm.. Ama burası epey değişmiş yeni kişiler falan... Eeee ne var ne yok buralarda?
aynen canm haftasonu bir rahatlama oluyor heralde daha cumaya çok var gibilerinden neyse toparlayalım artık inşallah toparlayabilirsek
dünkü menümüde yazayım sabah yemedim canım istemedi
öğlen 1 elma bir mandalina 2 kuru pasta
akşam bir dilim ekmek tahin pekmez çay kahve
bu kadar ya
ne az yedim de miiii
pinarcim 13.takimla alakali bi sorun var sanirsam bizimle alakali degil.hem ben takim arkadaslarimdan paylasimdan kilo verilmesinden yana sikintim yok tek sorun liste onuda hallecegiz ve kaptan secelim dedim ama aday yok sanirim.ben aday olayim fikirlerinizi yazarsiniz.ve bir yardimci lutfen.ayrica liste yapmayi hepimiz ogrenecez ve sorun cözulecek kizlar
bugun ki menümmm:))
09.00 yoğurt tarçın zençefil zendeçal karışımımı yedimm
10.30da spor yaptım shred level 1 3.günümdeyim:))
12.00da kahvaltı yaptım patates salatası yeşilçay
14.00da yeşilçay içtim bugun hiç açıkmadım ya karışımdan mı ki acep bakalım görcez
17.30 yine yogurt tarçın zençefil zendeçal karışımımı yedimm
şimdide akşam yemeğimi yicem yarım kase yogurt çorbası bi kepçe bamya yemeği
şimdilik hepsi bu kadaaarrr:)))bu arada dün akşam yatmadan öncede spor yaptım 45dakika leslie:))yani dün hem sabah hem akşam sporr yaptımm ohh ne güzel oldu inşallah bugunde yapıcamm:)))bu hafta 67olmak istiyorummmmm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?