Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bgn menüm
sabah:sucuklu yumurta, 2 dilim ekmek , 3 zeytin , 2 bardak cay , salatalık odmates az recel
(öğlen uyandım o nedenle ögleni atlamak zorunda kaldım.birde bgn yılbası kutlamamız vardı klinikte o nedenle atladım)
aksam:4 tane mercimek köfte
4 yaprak sarma
1 dilim börek
1 kase patates salatası
1 tane minik un helvası
2 litre su...
1 kupa ıhlamur içicem.
akşam yemegim bunlar oldu..

sporu aksatmıyorsun hiç.bu karısımı yemek öncesimi tüketmek lazım?..

evet canım öyle yazmışlar kimini zayıflatmış kimine etki etmemiş ama bende denicem bakalım bi ama kabızlığı gideriyo..
sporuda kendime söz verdim ve sürekli spor yapan bi rakibem var sude:))ona yetişmeye çalışıyorum ama ne mümkün onun maşşallahı var ama bende onun sayensinde hırs yaptım spor yapıyorumm:)))

bugün birazcık yeme konusunda özgür davranmışsın tatlımm:))özellikle akşamına içim gitti ben yicem yılbaşındaaa:)))

menum

sabah : 2 küçük cevizli lokum 2 bardak çay
öğlen : 1 tabak sarma ve 1 kaşık yoğurt arkasından 3 çatal kabak tatlısı
ara : yarım muz ve bir mandalina
akşam : 1 kepçe tavuklu sebzeli yemek 1 tabak soğan ve biberli salata ve 1 dilim tam buğday ekmeği
ara : 1 kupa limonlu tarçınlı yeşil çay

Son düzenleme:

içim açıldı akşamki menunu okurken Pınar :)) bugün kendini aşmışsın uzun zamandır böyle yemiyordun ama metabolizmana canlılık gelir afiyet olsun..

bu azimle istediğin kiloyu biranönce görücek gibisin canım :) menun de gayet iyi afiyet olsun

canımcım sen böyle kilo verebiliyon mu uyguladıgın bi diyet mi var ne güzel lokumlar talılarr falan ohh miisss:)))ama akşamın süper olmuş:))

canımcım sen böyle kilo verebiliyon mu uyguladıgın bi diyet mi var ne güzel lokumlar talılarr falan ohh miisss:)))ama akşamın süper olmuş:))

canım az az yiyorum ve erken yiyorum mesela lokumlar sabah saat 7 deydi ve benim en büyük sırrım da hareket ! sabah 7 bucuktan 3 bucuğa kadar sürekli hareket halindeyim ders veriyorum vs

selam kızlaar,
MENÜM:

SABAH:
2.5dilim ekmek
1dilim peynir
5zeytin
yumrta
tahin pekmez
domates

ÖĞLE:
tavuk sote(yağsız)
küçük bi parça çukulata
ayran
1sarma
1elma

AKŞAM:
1armut neskafe

canııım ilk kez böyle doluuu bi menü görüyorum sendee

düzenli olarak spor yapmaya başlamana cok sevindim Burcu :) erken kalkman da çok ideal olur, tarçın şeker metabolizmasını hızlandırır diye biliyorum inşallah işe yarar

yok tatlım yaaa yılbaşına kadar devam şube sayısı çok olunca bitemedi bir türlüüü

cok dengeli gördümm bgn menünü.benimkiler arttıkca senin azalıyo sanki

Allahım kimi seçtim ben rakibe diyeeeeben nasıl yetişicem sana Burcucum be yemeye yaaa çooook koşmam lazım çooook

Allahım kimi seçtim ben rakibe diyeeeeben nasıl yetişicem sana Burcucum be yemeye yaaa çooook koşmam lazım çooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…