Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bestecim sende tek kalıyordun değil mii???hergün yemek yapmak zor olmuyormu

akşam yemeğinden sonra yeşil çay içtim
21.00 gibi 3 tane eti tutku yedim
22.30da bi tane küçük armut yedim ama şuan açım karnımdan sesler geliyooo:))ama yemicem işte:))

günaydınlar nasılsınız kızlar
ben dün pek gelemedim akşam
dünkü menümü yazayım sabah kahvaltı az bişey
öğlen yarım kase çorba 5 kaşık makarna
akşamı duymayın ya
adana kebap yarım porsiyon
çay kahve

cevap verdiğin ve fikrini söylediğin için saol canım
aynı hassasiyeti diğer arkadaşalrdan da bekliyorum

günaydın kızlaarrr 2 saattir ders çalışıyom beynim durdu galibaa(
şimdi karışımımı yeyip spora başlıcam sonrada kahvaltımı yaparım:))

HERKESE MUTLU MUSMUTLU GÜNLEEERRRR:)))

cevap verdiğin ve fikrini söylediğin için saol canım
aynı hassasiyeti diğer arkadaşalrdan da bekliyorum

canım ben daha öncede demiştim en tecrübelilerimizden birisi kaptan olsun diye mesela sen:)))çünkü ben yeniyim daha formu doğru düzgün kullanamıyorum arkadaş falan ekleniyomuş onları bile yeni öğrendim:))düşün bide kaptan adayı olsam site çöker heralde:)))neyse sen yada bi başkası kaptan olsun bizde görev paylaşımı yaparız dediğin gibi biri spora bakar diğeri ceza verir biri tatlı kaçamaklarını bir hafta kontrol eder bir sonraki hafta az yeme konusunda uyarır vs işte her konuda yardıma açığım ben şahsen:)))yeterki eksilere düşmeyelimmmmm:)))

günaydın herkese
çok hastayım ve işe geldim hasta olunca yemek yiyemiyorum belki kilomu etkiler ama sağlık olsun gercekten cok önemli ölü gibi hissediyorum kendimi

akşam yemeğinden sonra yeşil çay içtim
21.00 gibi 3 tane eti tutku yedim
22.30da bi tane küçük armut yedim ama şuan açım karnımdan sesler geliyooo:))ama yemicem işte:))

yeme kız sen onları önceden çok yemiştin değilmi ama.
böyle demek gerekiyormuş canın bişey istediğinde.ben denemeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…