Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yeni yılın ilk sabahından kocaman bir günaydın yüzünüzden gülücükler eksik olmasın

Dun tam bir fiyaskoydu diyet acimdan bu hafta tartida sok yasayabiliriz kizlar.ama olsun bugun den itibaren dikkat edersek cabuk atariz.

kızlaaarrr özür dilerim kaç gündür yazamıyorumm((
haftasonu kaçırdım yemekleri bugünde öylee((
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiinn:))
k.bakmayın kızlaarrr tekrardan(

kiloları verdin tabi yoksun kaç gündür di mi şaka bir yana yediklerini telafi edersin canım zaten sporun çok iyiydi...

merhaba

hiç bir kaçamak yapmadan iyi gidiyorum bakalım :)

demir hapımı içtim(bitse de kurtulsam kilo yapacak diye ödüm kopuyor )

bu sabah yediklerim

limonlu elma sirkeli ballı ılık su
1 yumurta
yağsız minik parça beyaz peynir
3 zeytin
1 minik domates
1 minik tatlı sivri biber kıtır kıtır yedim:)
1 küçük marul yaprağı
1 kupa çubuk tarçınlı ada çayı

bol su

Dun tam bir fiyaskoydu diyet acimdan bu hafta tartida sok yasayabiliriz kizlar.ama olsun bugun den itibaren dikkat edersek cabuk atariz.

ben akşam yemeğinden sonra 1 kase aşure yemiştim ama o beni öyle bir doyurdu ki başka hiçbir abu cubur yemedim, kaçamak yapmayarak ve özellikle de spor yaparak dediğin gibi hızla atlatabiliriz bu durumu...

selammm kıslar:)
hepimize huuuzuuurr dolu çok güzel bir yıl diliyoruuum:)
kızlar benim bilgisayarım arkadaşımda kaldı onun için bugün çok paylaşımda bulunamıycam
gece dışarıya çıktık zaten bi aştım kendimi
resmen sabaha kadar yemece
tel.den bağlanabildiğim kadarıyla geliceem kızlar aranızaa:)

kızlar yeni yılın ilk gününden merhaba herkese..
ben aksam gelemem sanırım nöbetciyim cünkü biilginiz olsun...
bu arada geceyi kacamaksız tamamlayanları tebrik ediyorum valla.ben ne kadar tıkındıysam hala acıkmadım vallaa

kiloları verdin tabi yoksun kaç gündür di mi şaka bir yana yediklerini telafi edersin canım zaten sporun çok iyiydi...

off işte kaç gündür sporda yapmıyom neyse bugun yapıcam inş kızz hem daha vermem gereken çoookkk kilo varda bu hafta zor hem kaçmaklar hemde regl olucam şiştim davul gibi

hoşgeldin canımm:))maşallah menünede:) bu arada tanışalım ben burcu bi kaç gündür yoktum yazamadım

yeni yıl yeni yel yeni yeni yılll
buguünki menümmm:))
11.30 sabah kahvaltısı
3kaçık menemen bir dilim ekmek peynir ve yeşilçayyy
arada 2 3 badem 5tane patlamış mısır yarım çiğköfte yedim:))
17.00da makarna ve kaysı hoşafı yicem akşamda spor yapmayı düşünüyom inşallah şu erinme duygusundan kurtulursamm(((

hoşgeldin canımm:))maşallah menünede:) bu arada tanışalım ben burcu bi kaç gündür yoktum yazamadım

merhaba burcu ben ayşe canımcım hoşbuldum sizin gibi güzel insanları görünce ve aynı kaderi de paylaşınca takıldım kaldım foruma çok da mutluyum bu durumdan.inşallah 2013 de hepimiz ideal kilolarımıza ulaşıcaz

öğlen yemeğimi de paylaşıyım

bir tabak yağsız fesleğenli makarna (suyuna çok az tuz kattım)

bol su içiyorum
birazdan yeşil çayımı içicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…