Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım maşallah kaç kilosun sen onu bi sorayım ilk başta:)))

doğrudur canım bu kadar ayrıntılı bilgim yokta sen karbonhidrat diyeti gibi bişey mi yapıyosun yani protein ağırlıklı besleniyosun galiba

sadece 2 öğünmü besleniyorsun arada hiçmi bir şey yemiyorsun peki açlık hissini nasıl gideriyorsun hiç ekmekte yok galiba valla çok merak ettim lütfennn arkadasım açıklamalarını bekliyorum :)

evet canım sadece 2 ögün beslenyorum ve çok mutluyum. 6 ögün beni strese sokuyordu ve verdikten sonra çabuk geri alıyordum. ne zaman ki canan karatay kitabını okudum o zaman karar verdim. hersey kafama yatmıstı ve amıyane tabırle ebem dedem usulu beslenmeydı yaklaşık.... öyle gevrekler 7 ögünler lıghtlar ne bilym bi sürü extra yoktu. kolay uyguladım. arada hiç bişey yemiyorum o zaten psikolojik bi beklenti ben onu analadım. çünkü yemeyince acıkmadım da. böylece aksama kadar bol bol su içmeye vaktim kalıyor. 6 ay sonra tekrar basladım ve gene verdim.inşaallah böyle gider. arkadasımda böyle 103 kilodan 85 edüştü mutlu ve enerjik ve masrafsız
kesinlikle tavsiye ederim önce kitabı okuyarak baslayın işe, gerisi geliyor bizim takım kazansın

canım aksam kaçta yedin bilmiyorum ama asure yemeseydin keske. gündüz yenilenler bi şekilde yakılıyor vucutta ama aksam sonrası oyle değil. ben bunları sabah kahvaltısına erteliyorum daha iyi oluyormus öyle.

canım maşallah kaç kilosun sen onu bi sorayım ilk başta:)))

cuma ve cumartesi sabahları 69.3 tüm bugün 67.5 görünüyorum. tabı malum dönemimde yeni bitti basta vucut suda atıyor ama tecrube ettıgım bi diyet oldugu için güzel gittiğini söyleyebilirim.

doğrudur canım bu kadar ayrıntılı bilgim yokta sen karbonhidrat diyeti gibi bişey mi yapıyosun yani protein ağırlıklı besleniyosun galiba

yok dikkat edersen pekmez lavas pilav yiyorum ama eccük ucundan ekmek alıskanlık değil arada zavk için tadına bakılan lezzetli bi hamur işi olmalı karatyda. nefsi köreltmek için kilo verene kadar daha az kh diyorlar. ben karataycıyım.sizede tavsiye ediyorum

kadriyecim takımın basına dön lütfeenn. ben sizinle motive olmak ve yarış psikolojsyle daha mutlu zayıflamak istiyorum en büyük 8. takım üstüste birincilikler bizi bekliyor inşaallah

Canim su an discideyim mahvoldum 2 gundur ama siz zaten harikasiniz

canım çok güzel bir menü tebrik ediyorum
evet senin kilolar gidici ne güzel
darısı başıma inşallah

gerçekten iyi gidiyorsun canım maşallahın var

bu hafta gerçekten abarttım
haftasonuydu, yılbaşıydı tatildi derken bugün çarşamba ve cumaya 1 gün kaldı
tabi yedim ve şimdi pişmanlığımı yaşıyorum
her nekadar toparlamaya çabalasamda
kilo veremem bu hafta galiba
ama umarım almamışımdır diyip şükredecegim artık

canım aramıza hoş geldin ben Beste..senin ismin nedir? umarım hedefine ulaşırsın canım ama bugün biraz fazla hafif beslenmişsin sanki

ismim özge cnm ah keşke bu son iki günde öyle beslenebilseydim bu yılbaşı mahvetti beni çokk abarttım yılbaşı günü ve dün baya morali bozuldu. bir de bunun üstüne bağırsak problemi yaşıyorum karnım davul gibi olmuştu. dün akşam yatmadan önce bağırsaklarım için ilaç içtim yattım şimdide çaylar falan bugün hiç bir sey yemesem arayı anca kaybederim. 77.4 idim yılbaşından önce şuan 79.2 çıkıyorum tartıda cuma ya kadar baya yoğun bi diyet yapmam gerekiyor

aynı durum bende de var ya yılbaşı ve dün o kadar abartmışım ki. yani bugün hiçbir şey yemesem yeridir:)

canım geçmiş olsun neyin vardı?

saol canım ssabah gittim dolgumun kenarı düşmüş mahvoldum birde enfeksiyon varmış ilaç verdi yolladı ptesi çekelim dedi
de ben kendi doktoruma gideceğim hafta sonu bakalım o ne diyecek
ama geçmiyo ağrısı saat başı ağrı kesici içiyorum nerdeyse dayanamıyorum artık

Günaydın rakibem
bu hafta diyet iyi gidiyor arada mekikde yapıyorum bakalım faydası olacakmı

çooooooook geçmiş olsun bilirim o ağrının ne kadar zor olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…