eloisee( 56.0 // / % )
pinibo( 55.5///%)
kadis( 76.7 / //% )
umutlayasasen (69///)
nice15 ( 62.2 / / / % )
ceylin3566 (61.3///%)
kaplumbag (67.1 / // %)
kızlar liste bu belki ben olmazsam ekleme falan yaparsınız
yeni giren arkadaşlar siz 2 hafta deneme süresindesiniz yani bu hafat listede olmayıp haftada olacaksınız
canım ismini ve hedef kilonu yazabilirmisinmerhaba arkadaşlar an itibariyle aranıza katılmış bulunmaktayımboyum 1.77 ve şuan 78 kiloyum cumaya kadar 76 kilo hedefim umarım ulaşabilirim. ben öğrenciyim ve yurtta kalıyorum bugün yediklerimi listelersem eğer;
sabah: 1 poğaça ve çay
öğlen 1 az şekerli kahve
akşam form çayı ve 3 tane eti form kraker.
ve sabahtan bu yana 1.5 lt su içtim. hepimize başarılar
canım hedef kilonu yazarmısınMerhaba,öncelikle davetiniz için teşekkür ederim ve 1.olmuşsunuz kutlarım :) ben Ayşe, 42 yaşındayım , 2 oğlum var,aöf sosyoloji 2.sınıf öğrencisiyim .103 kiloyum geçen sene 6 ayda 16 kilo vermiştim insülin direncim olmasına rağmen ,fakat sporu ve diyeti bırakınca malesef 13 kiloyu geri aldım,sonrada saldım gitti :) kilolarımdan kurtulmaya tekrar karar verdim inşallah hep birlikte bu sefer istediğimiz sonuçlara kalıcı olarak ulaşırız.aranızda olmaktan mutluyum :) paylaşımda bulunmaya gayret ederim, bu hafta sonu sınavlarım var o yüzden pek paylaşımda bulunamayabilirm ama mutlaka her gün takip ederim.kendinize ciciş bakın
saol arzucummerhaba ben arzu 43 yasındayım 77 kilo 1 70 boyunda 3 çocuk annesi vede ev hanımıyımben 7 kilo vermek istiyorum bu zamana kadar kilo vermekte pek zorlanmıyordum artık yasımın ilerlediğinden mi yoksa motivasyonsuzlukmu bilemedim pek hareketliyimdir evde ama egzersiz spor yapamıyorum dizim de problemden dolayı çok fazla tempolu yürüyemiyorum belimde fıtık var yer hareketleri yapamıyorum heee birde bitki çayları içemiyorum (pek sorunluyum dimi )neyse elimden geldiği kadar yapmaya çalışacağım siizlerin desteği ile ayyy çok konuştum yine pazartesi listemle birlikte burdayım..... görüşürüz
isim hedef kilo şu anki kilo bu bilgileri yazarmısın canımbeni kabul ettiğiniz için teşekkür ederimbildirim yapmak beni frenliyor. daha önce karatyadaydım iyi oluyor. ama yarış işi daha bi hoş. cumaları takımın en büyük destegi olmak istiyorum azimliyim ama.. inşaallah pişman olmazsanız. her zaman kilo verebiliyorum Allahın izniyle. sadece düzensiz ve belirsizlikler beni tatlıya düşürüyor işte bende bol su akşam yemegi kesmek 6da ve tatlı ile hamurdan uzak durmakla kısa zamanda kalıcı kilo veriyorum. merhaba fit hayat
saol canımçooooooook geçmiş olsun bilirim o ağrının ne kadar zor olduğunu.
canım yarışma kuralları böyleaaa ama neden ki
ismim özge cnmah keşke bu son iki günde öyle beslenebilseydim bu yılbaşı mahvetti beni çokk abarttım yılbaşı günü ve dün baya morali bozuldu. bir de bunun üstüne bağırsak problemi yaşıyorum karnım davul gibi olmuştu. dün akşam yatmadan önce bağırsaklarım için ilaç içtim yattım şimdide çaylar falan bugün hiç bir sey yemesem arayı anca kaybederim. 77.4 idim yılbaşından önce şuan 79.2 çıkıyorum tartıda cuma ya kadar baya yoğun bi diyet yapmam gerekiyor
2 gün dikkat edelim bitsin kızlar bu yılbaşı kaçaka olaylarıbu hafta gerçekten abarttım
haftasonuydu, yılbaşıydı tatildi derken bugün çarşamba ve cumaya 1 gün kaldı
tabi yedim ve şimdi pişmanlığımı yaşıyorum
her nekadar toparlamaya çabalasamda
kilo veremem bu hafta galiba
ama umarım almamışımdır diyip şükredecegim artık
cuma ve cumartesi sabahları 69.3 tüm bugün 67.5 görünüyorum. tabı malum dönemimde yeni bitti basta vucut suda atıyor ama tecrube ettıgım bi diyet oldugu için güzel gittiğini söyleyebilirim.
tebrikler hayatımkendime olan sözümü tuttum ve leslie ile 3 mil yürüdüm çok mutluyum
evet canım karatay kitabını okuyunca kafamda hiç bi soru işareti kalmadan mutlu besleniyorum.
saol canım
dua edin bana artık çekilmez oluyo bu ağrılar
canım yarışma kuralları böyle
sadece 1 kase aşure mi yedin onda 3 mil yürüdün oy oy oyben akşam yemeğinden sonra 1 kase aşure yemiştim ama o beni öyle bir doyurdu ki başka hiçbir abu cubur yemedim, kaçamak yapmayarak ve özellikle de spor yaparak dediğin gibi hızla atlatabiliriz bu durumu...
canım kötü olmuş unutman telden gel senden ama telden bağlanmak bigisayardan bağlanmak kadar sağlıklı olmuyo ben ptesiden beri telden bağlandım akşmalrıda telden geliyorum zor oluyorselammm kıslar:)
hepimize huuuzuuurr dolu çok güzel bir yıl diliyoruuum:)
kızlar benim bilgisayarım arkadaşımda kaldı onun için bugün çok paylaşımda bulunamıycam
gece dışarıya çıktık zaten bi aştım kendimi
resmen sabaha kadar yemece
tel.den bağlanabildiğim kadarıyla geliceem kızlar aranızaa:)
sana da canım mutlu yıllarkızlar yeni yılın ilk gününden merhaba herkese..
ben aksam gelemem sanırım nöbetciyim cünkü biilginiz olsun...
bu arada geceyi kacamaksız tamamlayanları tebrik ediyorum valla.ben ne kadar tıkındıysam hala acıkmadım vallaa
kaçamak yapmadığın için tebrikler canımmmmerhaba arkadaslar hepinize sağlıklı bol paralı mutlu bir yıl diliyorum yeni yilın ilk gününde menüm
sabah:
1 dilim kepek ekmek beyaz peynir biraz izmir tulum peyniri 4 zeytin
ara:
2 ceviz
öğle:
1 dilim pizza (biliyorum bu olmadı ama 3 kutu aldılar ben yemedim en sonunda ağzıma zorla soktular :)
ara:
2 eti form mısır patlağı
akşam
haslama tavuk ve tavuk suyuna çorba 1 kase yoğurt
bu yıl herşey daha güzel olacakbuna inanıyorum heee bu arada dün gece çok fazla kaçamak yapmadım
valla ben bgn mahvoldum ye ye cerez cigköfte ne bulduysam yedimm ama yarın sabah itibariyle aclık grevi yapcamm
isim listesi isim güncel kilo hedef kilo
kadis kadriye 76.7 65
kaplumbag burcu 67.1
pinibo pınar 55.5
eloise beste 56.0
umutlayasasen sude 69.0
nice15 özlem 62.2
ıborant 69.0 60
doge özlem 78 63
xay ayşe 103.0
sagem77 arzu 77.0 70
ceylin3566 67.1
kızlar bu şekild ebir liste yaptım
listede ki eksik kısımları bildirin yazalım hem isim hemde kilolarımızı daha derl toplu görelimmm
ve bazıa rkadaşların yaptığı rakiplik sistemini uygulamak isteyenler için daha net görülürr
teşekkür ederim canımöncelikle dişinizin ağrısı sebebiyle geçmiş olsun.
cuma yarışmalarına 2 hafta katılamayacak olmak baya bir üzdü beni,ne yapalım kurallar böyleymiş
hedef kilom 60 (boyum kısa)onun öncesindeki ilk hedefim 99 u görmeksonrasında 89,79,69 derken 60
aşk olsun hayatımbu arada da grubun en şişmanıymışımm rezillik utandım yaa :26: ağlamak istiyorum imdattt
canım selam ben özlem şimdi kilom 62.2 hedef kilom:55isim listesi isim güncel kilo hedef kilo
kadis kadriye 76.7 65
kaplumbag burcu 67.1
pinibo pınar 55.5
eloise beste 56.0
umutlayasasen sude 69.0
nice15 özlem 62.2
ıborant 69.0 60
doge özlem 78 63
xay ayşe 103.0
sagem77 arzu 77.0 70
ceylin3566 67.1
kızlar bu şekild ebir liste yaptım
listede ki eksik kısımları bildirin yazalım hem isim hemde kilolarımızı daha derl toplu görelimmm
ve bazıa rkadaşların yaptığı rakiplik sistemini uygulamak isteyenler için daha net görülürr
bu arada da grubun en şişmanıymışımm rezillik utandım yaa :26: ağlamak istiyorum imdattt
bu arada da grubun en şişmanıymışımm rezillik utandım yaa :26: ağlamak istiyorum imdattt
bu hafta gerçekten abarttım
haftasonuydu, yılbaşıydı tatildi derken bugün çarşamba ve cumaya 1 gün kaldı
tabi yedim ve şimdi pişmanlığımı yaşıyorum
her nekadar toparlamaya çabalasamda
kilo veremem bu hafta galiba
ama umarım almamışımdır diyip şükredecegim artık
kendime olan sözümü tuttum ve leslie ile 3 mil yürüdüm çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?