Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhaba kızlar gelemedim hiç kusura bakmayın okadar rahatsızdımki dünden beri...gecmisten yavasca geliyorum simdii

ufff hepimiz toparlarız insallahhh bende berbatım sanki berbatım dedikce kilom artıyor tartıda...

cok az olmus bestecim sankiii

kızlar ben bgn kahvaltı dısında yemedim birsey bi portakal yedim aksam genelde sıvı tüketim o nedenle menü yazmadım..öptüüm sizi iyi geceler..

akşam börek az kaçtıysa güzel olmuş canımm:)))

huhuuu gayet güzel canımcımmm

olsun canım artık cumaya kadar sık dişiniii:)))kaçamak yok dikkattt

şuan bende karbonhidrat diyeti yapıyom cumaya kadar vermezsem kilo senden dukan bilgilerini alabilirim canımcım:)))

bursa mııı((benden selam söyleyin bursama yaaa benide götürüüünnn:)))

günaydınnn kızlaaarrr dün yorum yapacaktım yapamadım k.bakmayın ama şimdi yaptımmm
dün listemide paylaşamadım şuan onu yazıyorum hemen
sabah kahvaltım
1dilim ekmek peynirli yumurta zeytin veee yeşilçayyy
arada kahve
akşam yemeği
yumurtalı ıspanak kavurması bir dilim ekmek
arada yeşilçay içtim ve muz yedim (keşke yemeseydim dedim sonradan ama canım çektii)))

21 Ocak doğum günümmm o güne kadar kaçamak yapmıcam ve 4kilo vericem inşşş:))bu arada ideal kilom 60 tekrar yazıyorum kadriyecim eğer görmediysen nasıl düzeltcem ben bilmiyorum o yüzden buraya yazıyorummm :)))

hepinizi öpüyorummmmm:)))))

günaydınlar dünkü menüm

sabah:1 tane gözleme 1 bardak çay

öğle:1 dilim tiramisu, 4 sarma, 6-7 mercimek köftesi, 4 tanede minik fındık kurabiye

gün yaptıkta azar azar yemeye çalıştım :26:

akşam :yemek yemedim ,1 litre bitki çayı,

spor yok bugün malesef ,2 litre su

günaydın canım harika bir menü bence muz yemen iyi olmuş meyve sonuşta canım boşver inşallah canım hedef kilona kavuşursun kaçamak yapmama kararını tebrik ediyorum..

günaydın rakibem

verdiğim kiloyu hafta sonu cozuttuğum için 700 gr geri almışım

eve tartı aldım sabah tartıldım 61.30 çıktım yavvv

sürekli inip çıkıyorum yokmu bunun çözümü yaaaaaaaa

...

canım olur öyle sakın pes etme benimde dün 63 çıktım bugün 62

değişiyor öyle rakibem bend sürekli tartılıyorum ona göre az yiyorum yada abartıyorum ama kaldıracagım tartıyı cumaya kadar sende kaldır sakla

kaldırayımmı ? ben klomu gördülçe hırslanıp yemeyim diye aldım onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…