Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

akşamki börek azsa sorun yok bence hayatım

hafif bir menü canım afiyet olsun

günaydın kızlar
nasılsınız
bu gün full toplantılarım var
az sonra gideceğim
öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın

oy oy oy günde yediklerinden bende isterimmm:)))ayy tiramisuyada bayılırım:))neyse sabır diyorum kendim için sende cumaya kadar sık dişini tatlımm yoksa ben sana yetişicemmmm:)))

merhaba kızlar gelemedim hiç kusura bakmayın okadar rahatsızdımki dünden beri...gecmisten yavasca geliyorum simdii

geçmiş olsun canım

kızlar ben bgn kahvaltı dısında yemedim birsey bi portakal yedim aksam genelde sıvı tüketim o nedenle menü yazmadım..öptüüm sizi iyi geceler..
neeeeeee
az yeme öyle sonra durur kiloo vermen
muzdan ne olacak canımcım
4 kilo hadi bakalım az kaldııı

var canım olmaz mı
her gün tartılmaaaaaaaaa

oy oy oy günde yediklerinden bende isterimmm:)))ayy tiramisuyada bayılırım:))neyse sabır diyorum kendim için sende cumaya kadar sık dişini tatlımm yoksa ben sana yetişicemmmm:)))

ya canım çok haklısın sabredelim zayıflayalım bu hafta artık sıktı iyice :)

sporsuz olmuyor tatlım aynen tam gaz destek sağlığımız için başka yolu yok

evet tatlı telaşlar Allah telaşın böylesini versin
ay inşallah hem kilo veririz hem takımımızı 1.yaparız
afiyet olsun şekerim

sınavların bitmiş Ayşe'cim geçmiş olsun, kendini ödüllendirerek iyi yapmışsın pazar günkü Bursa ziyaretiniz de iyi geçmiştir inşallah :)

teşekkür ederim canımcım çok şükür bitti ,şubatta diğerleri
bursa ya bu pazar gidicez inşallah annesiyle babasıyla konuşmuş ,direk ben birini seviyorum demiş
artık hayırlısı

selamlarr
nasılsınız şekerler

dünümü anlatıyım

sabah limonlu,ballı,elma sirkeli,çubuk tarçınlı ılık su.

kahvaltı edemedim, erkenden ılık suyumu içip spora gittim.

40 dakika yürüyüş,15 dakika bisiklet,35 dk kol ağırlık vs.1.5 saat tepinip durdum özetle

1 yıldır spor yapmıyorum neyime benim kol çalışmak mekik çekmek azar azar yapaydım ya
bütün iç organlarım acıyorrrrr

bugün şanssızlığım işte yoğun kardan spor salonuna gidemedim

neysem, eve dönmek de sorun oldu kar başlamış ve fena tutmuş .habire eşim çocuklar arayıp durdu nasıl döncen diye bende niye dönemiyim abartmayın diye barıp kapıyorum teli.anamm otoparktan bi çıktımm göz gözü görmüyo yol diye bişey kalmamış kardan. heh dedim ayşe bittiğin andır kenara çekip gururu bi yana bırakıp(o kadar bağırmışım telde hepsine ) eşimi aradım,direk nerdesin hemen geliyorum dedi dedim heralde bana escord luk etcek eve kadar ve hayatının hatasını yaptı( artık hep alırım ) baktım kendi arabasını bana verdi benim düldüle bindi ve gitti (o kadar kıymetlidirki arabası koklatmaz bize ) daha güvenliymiş kaymadan gidersin dediben başıma kartopu geldi heralde bayıldım yada öldüm galiba diye düşüne düşüne eve geldim çocuklarda bende hala şoktayız

eve gelince akdeniz salatam vardı üzerine lor peyniri,haşlanmış yumurta,zeytin ve baharat ekliyip kahvaltı gibi yaptım 2 öğün gibi olmuş oldu yanında da yoğurt bir ince dilim tam b.ekmeği..

arada yarım nar yedim yanında yarım çay bardağı süt içtim( yarım nar 1 elma ayarındaymış ve yeşil çaydan daha etkiliymiş diyetlerde yarım nar yiyin dedi doktorum programında diyetisyen)

akşam;1 tabak karnıbahar yemeği,2 y.k yoğurt 2 dilim t.b ekmeği (istanbul da olanlar görmüştür belediyenin organik ekmeği var dilimleri küçük 18 gr dilimi ortalama)

yatmadan önceki arada; 5 kestane yedim.

gün içinde yeşil çay ve su.
dün böyleydi.

canlı canlı haber veriyim 10sn önce deprem oldu baya bi sallandık,istanbul avrupa yakasındayım bu arada

canım menüne bayıldım desem yeri var ya ...sporda bir harika ben bu günlerde azalttım sporu tekrar başlayacagım leslie yapacagım inşallah.
canım eşinin arbasından önce sen geliyorsun tabiki baksana hiç şok olma seviyor adam seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…