bugünkü menum
sabah : aç karna 1 bardak su, 2 dilim kızarmış köy ekmeği üzerine krem peynir ve salça sürdüm yanına biraz peynir zeytin çay ve ceviz
öğlen : 1 tabak tavuklu pilav
ara : 1 kupa çubuk tarçınlı limonlu yeşil çay
akşam : pazılı peynirli kol böreği :18:
ara : 1 sade soda
kaldırayımmı ? ben klomu gördülçe hırslanıp yemeyim diye aldım onu
kaldırayımmı ? ben klomu gördülçe hırslanıp yemeyim diye aldım onu
menüm:
SABAH:
2dilim dukan ekmeğim(yulaflı kepekli keten tohumlu ekmek kendim yaptım
1yumurta
1dim peynir
ÖĞLE:
2küçük dolma
4kaşık makarna salatası
azıcık fındık
(mevsimsel mi bilmiyorum ama buaralar çoook halsizim ben
AKŞAM
Biraz piliç köfte
yoğurt
kabak tatlısı(bağırsak çalıştırmak için şekersiz tatlandırıcıyla az cevizli)
az kuru üzüm
dijital mı tartı canım
kıyafetlerinle tartılma canım fark yapıyor
günaydınlar dünkü menüm
sabah:1 tane gözleme 1 bardak çay
öğle:1 dilim tiramisu, 4 sarma, 6-7 mercimek köftesi, 4 tanede minik fındık kurabiye
gün yaptıkta azar azar yemeye çalıştım :26:
akşam :yemek yemedim ,1 litre bitki çayı,
spor yok bugün malesef ,2 litre su
merhaba kızlar gelemedim hiç kusura bakmayın okadar rahatsızdımki dünden beri...gecmisten yavasca geliyorum simdii
neeeeeeekızlar ben bgn kahvaltı dısında yemedim birsey bi portakal yedim aksam genelde sıvı tüketim o nedenle menü yazmadım..öptüüm sizi iyi geceler..
muzdan ne olacak canımcımgünaydınnn kızlaaarrr dün yorum yapacaktım yapamadım k.bakmayın ama şimdi yaptımmm
dün listemide paylaşamadım şuan onu yazıyorum hemen
sabah kahvaltım
1dilim ekmek peynirli yumurta zeytin veee yeşilçayyy
arada kahve
akşam yemeği
yumurtalı ıspanak kavurması bir dilim ekmek
arada yeşilçay içtim ve muz yedim (keşke yemeseydim dedim sonradan ama canım çektii)))
21 Ocak doğum günümmm o güne kadar kaçamak yapmıcam ve 4kilo vericem inşşş:))bu arada ideal kilom 60 tekrar yazıyorum kadriyecim eğer görmediysen nasıl düzeltcem ben bilmiyorum o yüzden buraya yazıyorummm :)))
hepinizi öpüyorummmmm:)))))
var canım olmaz mıgünaydın rakibem
verdiğim kiloyu hafta sonu cozuttuğum için 700 gr geri almışım
eve tartı aldım sabah tartıldım 61.30 çıktım yavvv
sürekli inip çıkıyorum yokmu bunun çözümü yaaaaaaaa
...
oy oy oy günde yediklerinden bende isterimmm:)))ayy tiramisuyada bayılırım:))neyse sabır diyorum kendim için sende cumaya kadar sık dişini tatlımm yoksa ben sana yetişicemmmm:)))
ooo o zaman geçmiş olsun sınavlar bitmiş spor için allah kolaylık versin canım çok azimlisin maşallahsen hepimizi geçersin bu iradeyle
Canımcım hem hafta sonu hem sınav ertesi hemde reg dönemine göre bence SÜPER bi menü:)Spora başlamana çok sevindim tatlım spor konusunda birbirimize destek olalım hepimiz de az az da olsa spor yapalım sağlıkla zayıflayalıııım:)))
ooo tatlı telaşlar
Rabbim utandırmasın inşallah
heyecanlan canımcım çünkü siizn sayneizde biz bu hafta birinci olacağız
bende yerimde saysam yine yeter
perşembeden bu yana bir bufolo sürüsü yedim çünkü:18:
sınavların bitmiş Ayşe'cim geçmiş olsun, kendini ödüllendirerek iyi yapmışsın pazar günkü Bursa ziyaretiniz de iyi geçmiştir inşallah :)
bursa mııı((benden selam söyleyin bursama yaaa benide götürüüünnn:)))
selamlarr
nasılsınız şekerler
dünümü anlatıyım
sabah limonlu,ballı,elma sirkeli,çubuk tarçınlı ılık su.
kahvaltı edemedim, erkenden ılık suyumu içip spora gittim.
40 dakika yürüyüş,15 dakika bisiklet,35 dk kol ağırlık vs.1.5 saat tepinip durdum özetle
1 yıldır spor yapmıyorum neyime benim kol çalışmak mekik çekmek azar azar yapaydım ya
bütün iç organlarım acıyorrrrr
bugün şanssızlığım işte yoğun kardan spor salonuna gidemedim
neysem, eve dönmek de sorun oldu kar başlamış ve fena tutmuş .habire eşim çocuklar arayıp durdu nasıl döncen diye bende niye dönemiyim abartmayın diye barıp kapıyorum teli.anamm otoparktan bi çıktımm göz gözü görmüyo yol diye bişey kalmamış kardan. heh dedim ayşe bittiğin andırkenara çekip gururu bi yana bırakıp (o kadar bağırmışım telde hepsine ) eşimi aradım,direk nerdesin hemen geliyorum dedi dedim heralde bana escord luk etcek eve kadar ve hayatının hatasını yaptı ( artık hep alırım ) baktım kendi arabasını bana verdi benim düldüle bindi ve gitti (o kadar kıymetlidirki arabası koklatmaz bize ) daha güvenliymiş kaymadan gidersin dedi ben başıma kartopu geldi heralde bayıldım yada öldüm galiba diye düşüne düşüne eve geldim çocuklarda bende hala şoktayız
eve gelince akdeniz salatam vardı üzerine lor peyniri,haşlanmış yumurta,zeytin ve baharat ekliyip kahvaltı gibi yaptım 2 öğün gibi olmuş olduyanında da yoğurt bir ince dilim tam b.ekmeği..
arada yarım nar yedim yanında yarım çay bardağı süt içtim( yarım nar 1 elma ayarındaymış ve yeşil çaydan daha etkiliymiş diyetlerde yarım nar yiyin dedi doktorum programında diyetisyen)
akşam;1 tabak karnıbahar yemeği,2 y.k yoğurt 2 dilim t.b ekmeği (istanbul da olanlar görmüştür belediyenin organik ekmeği var dilimleri küçük 18 gr dilimi ortalama)
yatmadan önceki arada; 5 kestane yedim.
gün içinde yeşil çay ve su.
dün böyleydi.
canlı canlı haber veriyim 10sn önce deprem oldu baya bi sallandık,istanbul avrupa yakasındayım bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?