Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bu ara belki arada fazla kaçırıyorum ama sporumu sıklaştırdığım için de mutluyum yine leslie ile 3 mil yürüdüm

bugünkü menum

sabah : aç karna 1 bardak su biraz dün yaptığımız kol böreğinden yedim yanına biraz kırma zeytin ve çay
öğlen : 2 kepçe kadar kısır ve 1 bardak ayran
ara : 1 bardak zero kola ve bir parça fıstıklı bitter çikolata
akşam : 1 tabak çorba arkasından 1 tabak sulu kereviz yemeği, ekmek yok
ara : azcık profiterol yiyeceğim

bu ara belki arada fazla kaçırıyorum ama sporumu sıklaştırdığım için de mutluyum yine leslie ile 3 mil yürüdüm

canım bugün bende 4 mil yapacagım inşalah sonrada slim and 6 pack yapacagım. devam edeyim diyorum bu sporlara düzenli bir şekilde yapamıyorum ya malesef
nedir beni engelleyen anlayamıyorum zamansızlık desem hafta sonu da yapamıyorum üşeniyorum biraz galiba
ama sporu düzenli yapmazsam ne anlamı var zayıflayamamki o zaman
bir ara düzenli yapıyordum baya sıkıllaşmıştım

güzel bir menü canım afiyet olsun çok beğendim

spor olarak günde ne sporları yapıyorsun ve ne kadar yapıyorsun canım??????

gayet güzel bir menu olmuş canım afiyet olsun

en kısa zamanda ben de bir güne başlamalıyım ya of canım çekti afiyet olsun canım yerinde olsam ben de yerdim, akşam yemeyerek iyi yapmışsın

kahvaltın daha doyurucu olabilirdi, öğlenki salatanı ve akşam az yemeni beğendim :)

iyi olmana sevindim canım anladığıma göre yoğun günler geçiriyorsun Allah kolaylık versin, Selim Efe'nin oyun grubu var desene ne çabuk büyüyorlar di mi :) eşine geçmiş olsun canım senin için diyet yapması iyi olmuş tabi, birlikte daha sağlıklı besleneceksiniz demektir Naz uzun zamandır gelmiyor aramıza Melike de çok yoğun epeydir uğramıyor yeni kaptanımız da Kadiş oldu..işte böyle canım =)

güzel bir menü canım afiyet olsun çok beğendim

spor olarak günde ne sporları yapıyorsun ve ne kadar yapıyorsun canım??????

sağol canım, eğer fazla kaçırmışsam kendimi motive edip 45 dk olan 3 mili yapıyorum, daha normal bir zamanda yapıyorsam 1 mil yürüyorum ardından 1 saat kadar spor salonundan öğrendiğim egzersizleri yapıyorum internetten indirdiğim videolar da var

evet dünkü menüm iyiydi bugün kaçırmasaydım bugünde iyi olcaktı spor şart tatlım hiç bişe yapamıyorsan yürü.ben geçen sene spor ve diyetle 16 kilo vermiştim sporu bıraktım hemen geri aldım(spor salonu kapanmıştı)
sever bilirim canım ya

evet ya allah bir daha göstermesin çok sallandık malesef:18:

aminnn canımcım

Merhaba menümü yazayım yine int yok cepten

Sabah aç 1 bardak kefir
1 kepekli tost 4 zeytin 1 yumurta

Öğle 2 kase mercimek çorbası

Ara4 ceviz 4 diyet bisküvi

Akşam 1 tabak ıspanak 2 kasık yoğurt 2 çatal pilav

Arkadaslar sizlere yorum yapamıyorum özür dilerim cepten çok zor oluyor bilgisayara girince acısını çıkartırım artık

beste güzeşl gidiyo 2 gündür senin menüler bencee.

güzel olmus begendim menünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…