bu ara belki arada fazla kaçırıyorum ama sporumu sıklaştırdığım için de mutluyum yine leslie ile 3 mil yürüdüm
bugünkü menum
sabah : aç karna 1 bardak su biraz dün yaptığımız kol böreğinden yedim yanına biraz kırma zeytin ve çay
öğlen : 2 kepçe kadar kısır ve 1 bardak ayran
ara : 1 bardak zero kola ve bir parça fıstıklı bitter çikolata
akşam : 1 tabak çorba arkasından 1 tabak sulu kereviz yemeği, ekmek yok
ara : azcık profiterol yiyeceğim
günaydınnn kızlaaarrr dün yorum yapacaktım yapamadım k.bakmayın ama şimdi yaptımmm
dün listemide paylaşamadım şuan onu yazıyorum hemen
sabah kahvaltım
1dilim ekmek peynirli yumurta zeytin veee yeşilçayyy
arada kahve
akşam yemeği
yumurtalı ıspanak kavurması bir dilim ekmek
arada yeşilçay içtim ve muz yedim (keşke yemeseydim dedim sonradan ama canım çektii)))
21 Ocak doğum günümmm o güne kadar kaçamak yapmıcam ve 4kilo vericem inşşş:))bu arada ideal kilom 60 tekrar yazıyorum kadriyecim eğer görmediysen nasıl düzeltcem ben bilmiyorum o yüzden buraya yazıyorummm :)))
hepinizi öpüyorummmmm:)))))
günaydınlar dünkü menüm
sabah:1 tane gözleme 1 bardak çay
öğle:1 dilim tiramisu, 4 sarma, 6-7 mercimek köftesi, 4 tanede minik fındık kurabiye
gün yaptıkta azar azar yemeye çalıştım :26:
akşam :yemek yemedim ,1 litre bitki çayı,
spor yok bugün malesef ,2 litre su
2 gündür giremiyorum kızlar baya bişeyler yazılmış:) bu arada listeye baktım da bu hafta birincilik yok gibi gözüküyor
bugünkü menümü yazayım:
sabah 1 muzlu süt + form çayı
ara: 1 ceviz 1 badem
öğlen: 4 kaşık rus salatası
ara: 2 tane kestane
akşam: yarım lahmacun
ara yok çayımı içtim sadece
canım çok iyiyim, herşey yolunda..yani iyi olacak..son zamanlarda eşimin bel fıtığı, oğlumun yeni başlayan oyun grubu, annemin uzakta olması sebebiyle spora gidememem, seyahat derken çok yoğun geçti, yeni yeni kendime gelebiliyorum..
kilomda da pek değişiklik yok..ama doktor eşimin belinden dolayı diyet verdi, açıkçası benim için bundan sonra herşey daha kolay olacak gibi görünüyor, zira karşımda abur cubur, tatlı yiyen biri kalmadı
Naz, Melike yoklar mı artık? Kadriyecim kaptan sen mi oldun? Sizler neler yapıyorsunuz?
Hepinizi öpüyorum
güzel bir menü canım afiyet olsun çok beğendim
spor olarak günde ne sporları yapıyorsun ve ne kadar yapıyorsun canım??????
canım menüne bayıldım desem yeri var ya ...sporda bir harika ben bu günlerde azalttım sporu tekrar başlayacagım leslie yapacagım inşallah.
canım eşinin arbasından önce sen geliyorsun tabiki baksana hiç şok olma seviyor adam seni
evet ya allah bir daha göstermesin çok sallandık malesef:18:
Bence de. belki bireyselde ilk 3 de bızden cikar
1 haftada 5 kilo verebileceğiniz karın ve kalça eğzersizi - YouTube bir haftada beş kilo verdiren egzersiz diyo ama şaşırdım bende 8dakika falan sürüyo bu aralar spora vaktim olmuyo en azından bunu denicem vakti olmayan arkadaşlarında haberi olsun diye paylaştım:)))en azından hayatımızda bi hareket olsun dimi
her yerde kar varselam bayanlar
bugünkü menum
sabah : aç karna 1 bardak su biraz dün yaptığımız kol böreğinden yedim yanına biraz kırma zeytin ve çay
öğlen : 2 kepçe kadar kısır ve 1 bardak ayran
ara : 1 bardak zero kola ve bir parça fıstıklı bitter çikolata
akşam : 1 tabak çorba arkasından 1 tabak sulu kereviz yemeği, ekmek yok
ara : azcık profiterol yiyeceğim
en kısa zamanda ben de bir güne başlamalıyım ya of canım çektiafiyet olsun canım yerinde olsam ben de yerdim, akşam yemeyerek iyi yapmışsın
bu ara belki arada fazla kaçırıyorum ama sporumu sıklaştırdığım için de mutluyum yine leslie ile 3 mil yürüdüm
Merhaba menümü yazayım yine int yok cepten
Sabah aç 1 bardak kefir
1 kepekli tost 4 zeytin 1 yumurta
Öğle 2 kase mercimek çorbası
Ara4 ceviz 4 diyet bisküvi
Akşam 1 tabak ıspanak 2 kasık yoğurt 2 çatal pilav
Arkadaslar sizlere yorum yapamıyorum özür dilerim cepten çok zor oluyor bilgisayara girince acısını çıkartırım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?