Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Allah yardimcin olsun canim.ders calismak da mesele ya.

ya üff aynen yüksek lisansı cok istiyordum isteyerek basladım ama bukadar zorlayacagını düsünmemistim sert bir kayaya carptım acıkcası okulun en kaı hocası kuralcı sistemli hersey kuralına göre

Aksami hafif yapmak en guzeli.ama ben isten gelip yemek yaparken kendimi sapitiyorum ya.

ya üff aynen yüksek lisansı cok istiyordum isteyerek basladım ama bukadar zorlayacagını düsünmemistim sert bir kayaya carptım acıkcası okulun en kaı hocası kuralcı sistemli hersey kuralına göre

İsin zor desene.ders saatlerini nasil ayarliyosun

Menun guzel canim kararinda.ben aksam ue hafta sonlari cepten giriyorum buyuk iskence yani bilirim.

Daha ne olsun canim ya.darisi bana

Zero.) bi ara ne sik icerdin yine baslama canimcım

kuzucuklar ben kacıyorum zaten elektrik gidiyor sürekli anlamadım neden..yarın gelemem büyük ihtimalle nöbetciyim cünkü..öptüm sizi

2-3 gündür yazamiyrum kızlar hafaya finaller var o kadar yogunum ki çok zor valla. Ders çalışırken de diyet yapılmıyor kı bugun tartıldim Allah'tan kilo almamışim :)
cok korkuyorum kızlar bu sınavlardan :18:şans dileyin bana dua edin

başarılar özgecim
ama günde 5 mesaj yazma zorunluluğumuz var
buda senin 10 dakikanı almaz
habersiz bırakma canım biziiiii

sınavlardan korma geçer giderrr kolaylıkla

günaydın herkese

:17
sabah eşim diyetimi katletti kahvaltı al dedim uzun zamandır kahvaltı yapmıyordum hep form yiyordum pazar günü hariç

sabah poğaca al dedim boyoz almış

dayanamadım yedim utanıyorum ama çok güzeldi gerçekten çok güzeldi

şekerim bayıldım ya ne kadar hafif yemişsin
bu hafta senden rekor bekliyorum canım süper gidiyorsun maşallah
darısı başımaaaa

günaydın canımmmm
boyoz ne anlayamadım malesef canım
ama sabah yemişsin hiç bişeycik olmaz utanma akşama kadar erir gider takma canımmmm

Dünkü menümmm

sabah:1 avuç nesfit kuru olarak yedim

ara:1 mandalina 1 kupa form çay

öğle:1 kase şehriye çorbası, biraz ızgara tavuk, biraz pilav

ara:1 kupa yeşil çay

akşam:1 tabak kuru fasülye ,1 kase cacık, 1 litre bitki çayı

akşam 4 mil leslie yaptım, slim and 6 pack yaptım.

2 litre su akşama kadar

ama bugün sabah tartıldım hiç bir değişiklik yok ya anlamıyorum artık daha ne yapmam gerekiyor hiç azalmıyor kilom takıldım kaldım 62 de

günaydın canımmmm
boyoz ne anlayamadım malesef canım
ama sabah yemişsin hiç bişeycik olmaz utanma akşama kadar erir gider takma canımmmm

canım ben izmirde yaşıyorum izmire özgü bir kahvaltı türü çok yağlı çok lezzetli ahh olsa yine yerim heralde neyse bitki çayımı aldm elime akşama biraz mekik çekersem belki bir şey olmaz
:)

canım ben izmirde yaşıyorum izmire özgü bir kahvaltı türü çok yağlı çok lezzetli ahh olsa yine yerim heralde neyse bitki çayımı aldm elime akşama biraz mekik çekersem belki bir şey olmaz
:)

canım afiyet olsunnn

evet bitki çayı bol su veee dengelemek tabiiki canım gider boşver arda olur öyle kaçamaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…