- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
sağol canım ya evet kardan felaket her yer 2 gündür spora gidemedim bu yüzden
evde tek olunca menüler de harika oluyorbizimkiler evde 2 gündür diyet miyet kalmadı kar bitsede bi gitseler başımdan artıkkk ha bire canları bişey istiyor yemiyim diyoru bi yere kadar dayanıyorum of offf
eşimin jestinden sonra hala şoktayım
iyi sayılır canım benim sen nasılsın???
sağol canım ya evet kardan felaket her yer 2 gündür spora gidemedim bu yüzden
evde tek olunca menüler de harika oluyorbizimkiler evde 2 gündür diyet miyet kalmadı kar bitsede bi gitseler başımdan artıkkk ha bire canları bişey istiyor yemiyim diyoru bi yere kadar dayanıyorum of offf
eşimin jestinden sonra hala şoktayım
canım benim tut boğazını hatta tutalım artık cumaya çok az kaldıiyi canım bende uzuuuun zamndırhiç dinlenmediğim kadar dinlendim:126:
bayaaa bir tembelleştim
şu boğazımı tutabilsem birde çoook daha mutlu olucam
ben önceleri böyle kilo veremediğim zamanlarda bırakırdım diyeti
bu defa bırakmıyorum aferin bana
4 haftadır aynı kiloda kalmak çok yordu beni ya 62.1 gördüm ama 61.9 göremedim 200 gr cık veremedim çok çok çok üzülüyorum
sabrımın sınırlarını zorluyorum çok kızgın sinirli oluyorum
emeğimin karşığını alamamak çok zor
tamam hafta sonu kaçırıyorum ama pazartesi toparlıyorum spor desen var ama yok takıldım 62 ye
sinir oluyorum artık 62 sayısına
Gecmis olsun esine canim.evet kaptan ben oldum naz hic bisey demeden kayboldu bizde ona ne oldugunu merak ediyoruz.sen aramiza geri donmek istersen bekleriz canim.
bozma moralini rakibem bana yetişemeyeceğini zaten biliyorum ama aynı kg da kalmak bile sevindirici almamakta iyidir...
ooof Ayşecim Aynen eve bi tıkılıp kaldım spor falan kalmadı bu hafta yürüyüş bandında koşçaktım sözde oda yok
bende evde olunca bi dolapla samimi oldum sanki olabildiğince çay falan içmeye çalışıyorum
iyi canım bende uzuuuun zamndırhiç dinlenmediğim kadar dinlendim:126:
bayaaa bir tembelleştim
şu boğazımı tutabilsem birde çoook daha mutlu olucam
evde oldumu öyle bizi tutana aşk olsun gözüm dönüyor sanki kıtlıktan çıkmışşsın görmemiş gibi davranıyorum saldırıyorum yemeklere ben böyle değildim içime aç bir canavar kaçtı sanırım
4 haftadır aynı kiloda kalmak çok yordu beni ya 62.1 gördüm ama 61.9 göremedim 200 gr cık veremedim çok çok çok üzülüyorum
tamam hafta sonu kaçırıyorum ama pazartesi toparlıyorum spor desen var ama yok takıldım 62 ye
ooooo şekerim bu ne özgüvenya maşallah
sorma ya çok üzülüyoum artık malesef hiç gitmiyor kilolar
ccanım ya çok hoşsun güldürdün beni sağolasınya inat yapıyolar sanki tabi benden başka kilolu yok evdeanam ne bulurlarsa yiyolar kilo almıyolar uyus oluyorum zaten hepsine yabancı da değiller 2 oğlum ve eşimden bahsediyorum bu arada ah ah koşu bandını 14 sene önce almıştım çamaşırlık olarak kullandım ne zamanki belediyenin spor salonuna gidip ,koşu bandına çıkmak için kuyruk bekledim ve insanlarla kavga ettim 15 dk lık koşu için için o zaman rahmetlinin değerini anladım
aynen tatlım ya ben tutuyorum ev ahalisi zorla tutturmuyor
şöyle hepsi sabah 7 de çıkıp akşam 7 de gelseler hiç sorun olmucak dal gibi olurumo canavar artık bana yerleşti aile falan oldular besliyorum onlarıda
aferim canım aman bırakma maşallah sana
pis 62 git arkidişimin üzerinden aaa
ccanım ya çok hoşsun güldürdün beni sağolasın
kızlarrrrrrrr anam patlıcanlı börek yapmış akşam ben nasıl durdurcam kendmi yardım edin görünce dayanamayıp yicem kesin birşeyler yapıp az yemem lazım tadına bakmadan olmaz dimi ama
sende sağol şekerim ne deemk her zaman
hayatım oturup yicen o zaman az yeniyor, yoksa ucundan bakıyım ,aman bi küçük tadıyım dersen inan hem ucundan bakar hem küçücük tadar sonra oturup baya bi yersin.buna engel olmak için otur ye..tecrübe konuşuyor
ben 8 ay dr.gürkan kubilaya gittim bana verdiği haftalık listelerde 2 öğün kaçamak vardı.kaçamaklar da herşey sınırsızdı,atıyorum kebapçıya gittin 1.5 kebapı yedin yanına künefenide yedin hızını alamayıp 1 tabak da mantı yedin ye serbesttabi abarttım örnekleri o kadar öldürseler yenmez de,yiyebilen için de serbestti ben haftada 2 öğün kaçamak da yaparak üstünede insülin direncim de olduğu halde her ay 3 kilo verebiliyordum.bu kaçamaklarla hem vücudumuza'ben rejim yapmıyorum her şeyden yiyorum sen sakın depolama bak hee' diyomuşuz o da tamam abla diyomuş
ye diyosun yani gerçekmi demesen yemeyecektim ama hatrın kırılmasın yiyim bari
ama sabahki yediğim boyoz kaçamağı nolcak
kızlarrrrrrrr anam patlıcanlı börek yapmış akşam ben nasıl durdurcam kendmi yardım edin görünce dayanamayıp yicem kesin birşeyler yapıp az yemem lazım tadına bakmadan olmaz dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?