Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ooof Ayşecim Aynen eve bi tıkılıp kaldım spor falan kalmadı bu hafta yürüyüş bandında koşçaktım sözde oda yok
bende evde olunca bi dolapla samimi oldum sanki olabildiğince çay falan içmeye çalışıyorum

evde oldumu öyle bizi tutana aşk olsun gözüm dönüyor sanki kıtlıktan çıkmışşsın görmemiş gibi davranıyorum saldırıyorum yemeklere ben böyle değildim içime aç bir canavar kaçtı sanırım

ben önceleri böyle kilo veremediğim zamanlarda bırakırdım diyeti
bu defa bırakmıyorum aferin bana
4 haftadır aynı kiloda kalmak çok yordu beni ya 62.1 gördüm ama 61.9 göremedim 200 gr cık veremedim çok çok çok üzülüyorum
sabrımın sınırlarını zorluyorum çok kızgın sinirli oluyorum
emeğimin karşığını alamamak çok zor
tamam hafta sonu kaçırıyorum ama pazartesi toparlıyorum spor desen var ama yok takıldım 62 ye
sinir oluyorum artık 62 sayısına

bozma moralini rakibem bana yetişemeyeceğini zaten biliyorum ama aynı kg da kalmak bile sevindirici almamakta iyidir...

Gecmis olsun esine canim.evet kaptan ben oldum naz hic bisey demeden kayboldu bizde ona ne oldugunu merak ediyoruz.sen aramiza geri donmek istersen bekleriz canim.

sağolasın Kadisim..
umarım Naz da Melike de iyidirler..
şu aralar çok yoğun canım, eğer herşey yoluna girerse yeniden dönmeyi çok isterim..haber veririm zaten..
hepinizi öpüyorum

ya inat yapıyolar sanki tabi benden başka kilolu yok evde anam ne bulurlarsa yiyolar kilo almıyolar uyus oluyorum zaten hepsine yabancı da değiller 2 oğlum ve eşimden bahsediyorum bu arada ah ah koşu bandını 14 sene önce almıştım çamaşırlık olarak kullandım ne zamanki belediyenin spor salonuna gidip ,koşu bandına çıkmak için kuyruk bekledim ve insanlarla kavga ettim 15 dk lık koşu için için o zaman rahmetlinin değerini anladım

iyi canım bende uzuuuun zamndırhiç dinlenmediğim kadar dinlendim:126:
bayaaa bir tembelleştim
şu boğazımı tutabilsem birde çoook daha mutlu olucam

aynen tatlım ya ben tutuyorum ev ahalisi zorla tutturmuyor

şöyle hepsi sabah 7 de çıkıp akşam 7 de gelseler hiç sorun olmucak dal gibi olurum o canavar artık bana yerleşti aile falan oldular besliyorum onlarıda

aferim canım aman bırakma maşallah sana
pis 62 git arkidişimin üzerinden aaa

ooooo şekerim bu ne özgüven ya maşallah

sorma ya çok üzülüyoum artık malesef hiç gitmiyor kilolar

öyle şekerim özgüven olmadan olmuyor

sen birde içmdeki açlık canavarına sor o özgüveni gurur murur dinlemiyor ne görse yemek stiyor yemediklerini bile yemek istiyor anlamıyorum yasak ya tatlı geliyor sanırım

ccanım ya çok hoşsun güldürdün beni sağolasın

kızlarrrrrrrr anam patlıcanlı börek yapmış akşam ben nasıl durdurcam kendmi yardım edin görünce dayanamayıp yicem kesin birşeyler yapıp az yemem lazım tadına bakmadan olmaz dimi ama

ccanım ya çok hoşsun güldürdün beni sağolasın

sende sağol şekerim ne deemk her zaman

kızlarrrrrrrr anam patlıcanlı börek yapmış akşam ben nasıl durdurcam kendmi yardım edin görünce dayanamayıp yicem kesin birşeyler yapıp az yemem lazım tadına bakmadan olmaz dimi ama

hayatım oturup yicen o zaman az yeniyor, yoksa ucundan bakıyım ,aman bi küçük tadıyım dersen inan hem ucundan bakar hem küçücük tadar sonra oturup baya bi yersin.buna engel olmak için otur ye..tecrübe konuşuyor
ben 8 ay dr.gürkan kubilaya gittim bana verdiği haftalık listelerde 2 öğün kaçamak vardı.kaçamaklar da herşey sınırsızdı,atıyorum kebapçıya gittin 1.5 kebapı yedin yanına künefenide yedin hızını alamayıp 1 tabak da mantı yedin ye serbest tabi abarttım örnekleri o kadar öldürseler yenmez de,yiyebilen için de serbestti ben haftada 2 öğün kaçamak da yaparak üstünede insülin direncim de olduğu halde her ay 3 kilo verebiliyordum.bu kaçamaklarla hem vücudumuza'ben rejim yapmıyorum her şeyden yiyorum sen sakın depolama bak hee' diyomuşuz o da tamam abla diyomuş

ye diyosun yani gerçekmi demesen yemeyecektim ama hatrın kırılmasın yiyim bari

tatlım yersin birazcık sonra bol bol yeşil çay içersin birazda hareket edersiiiin ooooh mis

offf ne güzel anlatmışsın canım ya
aynı durumdayı z aynı yani
ama ben bu cumada aynıysam patlayana kadar yiycem cuma günü metabolizmam bi napıyosun sen arkadaşııım desin bakalım :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…