Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar bugün arkadaşlarımla buluştummm ama yine tuttum kendimi capuccine içtiiimm şekerde atmadım:)))
sabah kahvaltı
azcık patatesli yumurta yeşilçay
arada cappuccino içtim
akşam
ıspanak 2kaçık yogurt 1kepçe tarhana çorbası
arada yeşilçay ve yarım portakal

bu kadarcıkkk:)))

Oh ne güzel afiyet olsun :) ya bu kahveler kilo aldırıyor mu kalorisi nedir bir bilgin var mı ?

Ogle yok mu?bende yeni kopuklu bi kahve buldum adini bilmiyorum pek guzel ama kalorisi nasil bilmiyorum

Menu tam kivaminda afiyet olsun.

Yaramaz olur mu canim.hem sana da degisik bir ortam ve motive olur bence.
O zaman başlayayım :) ya ben bisi soracam cuma gunü olunca haftalık kaç kilo verdigimizi yazıyoruz demi? Bir de ben bu haftada mı dahil edilmeyeceğim?

sorun mu var hayatim eger varsa ihmal etme doktora mutlaka git canim.

gittim tatlım 15 gündür olamıyorum hamilelik falan yok allaha şükürler olsunki(3 tane çoçuğum var)yumurtalıkta 3 cm lik bir kistim var birde bu aralar ameliyat işini çok kafaya taktım stresten de olmayabilir dedi ilaç kullanıyorum bekliyorum inşallah menepoz falan değildir hormon testleri ile çıkıyormuş menapoz onlarıda yaptırmadım daha ameliyat sonrası yaptıracağım offfff stres diz boyu yani anlayacağınherkes sen haklısın senin dediğin doğru diyeavutuyorlar beni o yüzden kilo da gitmiyooooo offfff ooffffff:18::18::18:

yani kist varsa vs kilo verme zor oluyor
adetinin 3. günü gidip bir test yaptırabilirisn o zamna bazı şeylere bakıyolar ve kilo vermeme nedeni bazen polikistik over olabiliyor
benimde nisanda doğumda kistimi aldı doktor ilk doğumumda da almıştı
yenilemez inşallah
bir ilaç verdi metaformin di sanırım ben bu ilaç sayesinde kilo almadım ağır bir ilaçtı

offf ne güzel anlatmışsın canım ya
aynı durumdayı z aynı yani
ama ben bu cumada aynıysam patlayana kadar yiycem cuma günü metabolizmam bi napıyosun sen arkadaşııım desin bakalım :

ya canım çok zor bir durum ama pes etmek yok
sakın yeme cuma günü zaten haftasonu abrtıyoruz cuma bari bozmayalım sabır canım
bende aynıyım ama bozmayacagım cuma aynı devam hafta sonu biraz olabilir tabi sınırlı bir şekilde
kilo vermememin sebebi cuma yiyorum biraz eee hafta sonuda yiyorum sonrada veremedim diye üzülüyorum
o yüzden sabır olacak inşallah

O zaman başlayayım :) ya ben bisi soracam cuma gunü olunca haftalık kaç kilo verdigimizi yazıyoruz demi? Bir de ben bu haftada mı dahil edilmeyeceğim?

canım sen sadece yarın sabah tartılıp buraya kilou yazacaksın
ilk başladığın kilo kayıtlı zaten ondan düşüp hesaplayacağız

ben kistlerden yana biraz şanşsızım galiba sol yumurtalığımda yine böyle bir kist vardı 3 cm le başladı ve 12 cm kadar ulastı ve üzerinde 10 cm lik bir kitle ile kanser riski ile hemen yumurtalığımla birlikte aldılar zaten 1 tanecik yumurtalığım kaldı oda giderse vay halimeeeekilo vermeyi bırak kilo alıyosunben 95 kiloydum ameliyat oldum rejim yaptım 70 kiloya düştümhiç veremezken 11 ayda verdim ama şimdi yine tık yok valllaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…