Oh ne güzel afiyet olsun :) ya bu kahveler kilo aldırıyor mu kalorisi nedir bir bilgin var mı ?kızlar bugün arkadaşlarımla buluştummm ama yine tuttum kendimi capuccine içtiiimm şekerde atmadım:)))
sabah kahvaltı
azcık patatesli yumurta yeşilçay
arada cappuccino içtim
akşam
ıspanak 2kaçık yogurt 1kepçe tarhana çorbası
arada yeşilçay ve yarım portakal
bu kadarcıkkk:)))
kızlar bugün arkadaşlarımla buluştummm ama yine tuttum kendimi capuccine içtiiimm şekerde atmadım:)))
sabah kahvaltı
azcık patatesli yumurta yeşilçay
arada cappuccino içtim
akşam
ıspanak 2kaçık yogurt 1kepçe tarhana çorbası
arada yeşilçay ve yarım portakal
bu kadarcıkkk:)))
aslında pek özenilecek şey değil ama bende bir olabilsemmmm:26::26:
kadriyecim kilo cetveline bakacaktın bakabildinmi acabaa
menümü size özenle sunarımmmmm
sabah aç karnına 1 bardak kefir
1 yumurta ,1 dilim kepek ekmek ,4 zeytin ,beyaz peynir
öğle 1 tabak ıspanak 2 kasık yoğurt 1 dilim kepekli ekmek
ara 1 paket eti mısır patlağı
akşam 1 tabak kuru fasulye 2 yemek kasığı pilav
inşallah bunlardan baska bir şey yemeden geceyi kapatırım1 litre su içicem geceee hepinize iyi gecelerrrr
O zaman başlayayım :) ya ben bisi soracam cuma gunü olunca haftalık kaç kilo verdigimizi yazıyoruz demi? Bir de ben bu haftada mı dahil edilmeyeceğim?Yaramaz olur mu canim.hem sana da degisik bir ortam ve motive olur bence.
sorun mu var hayatim eger varsa ihmal etme doktora mutlaka git canim.
günaydınlar arkadaşlar nasılsınız bakalım bugün
günaydınlar arkadaşlar nasılsınız bakalım bugün
günaydın canım
iyiyim ben sabah tartıldım 100 gr eksi de çıktım regli olduğum halde pek sevindim canım
gittim tatlım 15 gündür olamıyorum hamilelik falan yok allaha şükürler olsunki(3 tane çoçuğum var)yumurtalıkta 3 cm lik bir kistim var birde bu aralar ameliyat işini çok kafaya taktım stresten de olmayabilir dedi ilaç kullanıyorum bekliyorum inşallah menepoz falan değildir hormon testleri ile çıkıyormuş menapoz onlarıda yaptırmadım daha ameliyat sonrası yaptıracağım offfff stres diz boyu yani anlayacağınherkes sen haklısın senin dediğin doğru diye avutuyorlar beni o yüzden kilo da gitmiyooooo offfff ooffffff:18::18::18:
offf ne güzel anlatmışsın canım ya
aynı durumdayı z aynı yani
ama ben bu cumada aynıysam patlayana kadar yiycem cuma günü metabolizmam bi napıyosun sen arkadaşııım desin bakalım :
O zaman başlayayım :) ya ben bisi soracam cuma gunü olunca haftalık kaç kilo verdigimizi yazıyoruz demi? Bir de ben bu haftada mı dahil edilmeyeceğim?
yani kist varsa vs kilo verme zor oluyor
adetinin 3. günü gidip bir test yaptırabilirisn o zamna bazı şeylere bakıyolar ve kilo vermeme nedeni bazen polikistik over olabiliyor
benimde nisanda doğumda kistimi aldı doktor ilk doğumumda da almıştı
yenilemez inşallah
bir ilaç verdi metaformin di sanırım ben bu ilaç sayesinde kilo almadım ağır bir ilaçtı
Bakamadim malesef ama aklimda canim.
ayy ya tutuyorum kendimi inşallahh rekor kırmasamda kilo vereyimmm:)))regl oldum ama inş yinede gider kilolarım:))
maşşalllahhh :))sporuna bayıldım tatlım menünde iyi azimle devammm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?