Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bende canım ya yiyipte kilo almayanlara sinir oluyoorum yaaa
canım bende spor salonuna üye olunca terk ettim koşu bandımı bide alt kata sesi duyulurmu diye çok tedirgin oluyorum
tanımıyorumda altkatımdakini bazen diyorum koşayım koşayım rahatsız olur gelirsede özür dilerim bir daha da koşmam
şimdi spor salonumun günü doluyor bakalım yenilemezsem eğer üyeliğimi benim emektara devam

MENÜM
SABAH:
elma sirkeli su ben buna birkaçgün oldu başlayalı ama yazmayı unutuyorum
2dilim salam
1dilim peynir
1yumurta
domates
zeytin
2dilim çavdarlı çok tahıllı ekmek

ÖĞLE:
1kase puding
1elma
2kuru incir

AKŞAM:
makarna
az ciğer
1kaşık yoğurt
domates

sanırım dün biraz üşüttüm ayaklarım hiç ısınmıyorkendime meyve sıkıcam biraz sonra

mama bitti mi ozlemcim.spora biraz ara ver haftada 2 gune indir bakalim belki ise yarar

Aksam eve gelip yemek hazirlarken benimde icime canavar kaciyo.3 gibi nescafe icince bu olmuyordu ama.nescafeye devam.

harikasın sabah ve öğleni akşam dengelemişşinnn
duraklamaya girmiştir sen bozmadan devam et gidecektir vucut kendini korumaya alıyormuş
canım menün çok güzel ama sonraki puding in bari yarısını azıcığını bidamlacığını yeee noluuurrrr

Son düzenleme:
menümü size özenle sunarımmmmm

sabah aç karnına 1 bardak kefir
1 yumurta ,1 dilim kepek ekmek ,4 zeytin ,beyaz peynir

öğle 1 tabak ıspanak 2 kasık yoğurt 1 dilim kepekli ekmek

ara 1 paket eti mısır patlağı

akşam 1 tabak kuru fasulye 2 yemek kasığı pilav

inşallah bunlardan baska bir şey yemeden geceyi kapatırım1 litre su içicem geceeehepinize iyi gecelerrrr

canım maşallah gayet güzel olmuş menün:)))

sevgili rakibemm nasılsın bakalım:)))keşke pudingi yemeseydiinn ama makarnada azsa gayet güzel olmuşcanım afiyet olsunnn

canım şöyle vucudunu sarsacak 2 3 günlük bi şok diyet yapsan

Özgecim çalışma masana 1lt lik bir şişe koy kafanı kaldırdıkça birer yudum içersin

Evet bunu yapacagım :)
bugun ki menümü yazayım:
bugun midem icin cok bos bir gündü. Gece hiç uyumadım sabah derse gittim sonra 11 de yattım uyudum ta ki saat 5 e kadar sonra kendime gelene kadar falan saat 7 oldu Bi yayla çorbası ictim biraz ekmek yedim yanın da sonra çayımı ictim yogurdumu yedim 1 tane de ceviz attım ağzıma :) böyle oldu bugun. Ha Bi de tartıldim bugun 76.6 çıktım :)

Arkadaslar aerobik e gitmeyi düşünüyorum finallerden sonra nasıl Bi ise yarar mı dersiniz ?

maşşalllahhh :))sporuna bayıldım tatlım menünde iyi azimle devammm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…