günaydın canımmm
soğuk ve karlı bir kocaeli sabahından selammm olsunnn
olur dimi arada vücudu şaşırtmak gerekiyormuş öyle duymuştum.
ya ne guzel bahaneler uyduruyorum kendime düşünüyorum da ben önceden seviyordum bukadar çok yemek yemeyi önceden 49dan yukarı çıkmazdım ne zaman çocuk oldu zayıf olmak hayal oldu
dünkü menüm
SABAH:
2dilim çavdarlı yulaflı ekmek
1yumurta
1dilim peynir
zeytin
ÖĞLE:
1dilim az yağlı şekersiz taçınlı havuçlu kek
1elma
AKŞAM:
1parça tavuk
3kaşık bulgur pilavı
1kocaman kase çorba
salata
PUDİNG
1saat yürüyüş
offf PınarcımAllah yardım etsiiiin
bende senene başlamayı düşünüyorum da duyduğuma göra yükseklisansta hocalar biraz kaprisliymiş pek çok okulda:18:
bakalım napıcam
evde oldumu öyle bizi tutana aşk olsun gözüm dönüyor sanki kıtlıktan çıkmışşsın görmemiş gibi davranıyorum saldırıyorum yemeklere ben böyle değildim içime aç bir canavar kaçtı sanırım
sende sağol şekerim ne deemk her zaman
hayatım oturup yicen o zaman az yeniyor, yoksa ucundan bakıyım ,aman bi küçük tadıyım dersen inan hem ucundan bakar hem küçücük tadar sonra oturup baya bi yersin.buna engel olmak için otur ye..tecrübe konuşuyor
ben 8 ay dr.gürkan kubilaya gittim bana verdiği haftalık listelerde 2 öğün kaçamak vardı.kaçamaklar da herşey sınırsızdı,atıyorum kebapçıya gittin 1.5 kebapı yedin yanına künefenide yedin hızını alamayıp 1 tabak da mantı yedin ye serbesttabi abarttım örnekleri o kadar öldürseler yenmez de,yiyebilen için de serbestti ben haftada 2 öğün kaçamak da yaparak üstünede insülin direncim de olduğu halde her ay 3 kilo verebiliyordum.bu kaçamaklarla hem vücudumuza'ben rejim yapmıyorum her şeyden yiyorum sen sakın depolama bak hee' diyomuşuz o da tamam abla diyomuş
canım şöyle vucudunu sarsacak 2 3 günlük bi şok diyet yapsan
kızlar bugün arkadaşlarımla buluştummm ama yine tuttum kendimi capuccine içtiiimm şekerde atmadım:)))
sabah kahvaltı
azcık patatesli yumurta yeşilçay
arada cappuccino içtim
akşam
ıspanak 2kaçık yogurt 1kepçe tarhana çorbası
arada yeşilçay ve yarım portakal
bu kadarcıkkk:)))
merhaba arkadaşlar elimden geldiğince herkese yorum yapmaya çalıştımmmsıra kendi menümdeeee
sabah 7de uyandımve kahvemihazırlayıp dersimeoturdumm:))
11.30sabah kahvaltısı
kepekli ekmekle az yaglı tost yeşilçay(bitti galiba yenisini almalıyım hemen)
13.30 kahve içtim
18.00 akşam yemeği
kurutulmuş yeşil fasulyeyi kavurmuş annem 1tabak ondan 2kaçık yogurt 1.5kepçe mercimek çorbasııı:))
şuanlık hepsi bu yarını iple çekiyorummm:)))
yani kist varsa vs kilo verme zor oluyor
adetinin 3. günü gidip bir test yaptırabilirisn o zamna bazı şeylere bakıyolar ve kilo vermeme nedeni bazen polikistik over olabiliyor
benimde nisanda doğumda kistimi aldı doktor ilk doğumumda da almıştı
yenilemez inşallah
bir ilaç verdi metaformin di sanırım ben bu ilaç sayesinde kilo almadım ağır bir ilaçtı
slm kızlar net yoktu yazamadım
dün akşam börekten 1 dlim yedim kendimi tuttum yani yesem 4 5 dilim yerdim
ve sabah aç karnına kıyafetsiz tartıldım şok oldum kızlar gerçekten kıyafet çok farkediyor 60.2 çıktım inanamıyorum ya haftaya belki 59 ayyy yazması bile ne hoş
dünkü menüm
sabah:mamamı yedim
ara:fındık fıstık leblebi,
öğle:mamamı yedim,1 bardak çay
ara:leblebi fındık ,form çay
akşam :4 kaşık pilav, 5 kaşık tavuk, biraz kapuska ve salata bol bol
akşama kadar:3 litre su, akşam 1 litre bitki çayı, 4 mil leslie yaptım ve slim and 6 pack
sabah menümü yazayım hemen
sabah
aç karnına 1 bardak kefir
1 dilim kepek ekmek
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
ara
1 avuç beyaz leblebi (bir kalorisi yok diye biliyorum ama varsa uyarın en azından tok tutuyo)
öğle
1 parça tavuk salata bol limonlu 1 dilim kepek ekmek
şimdilik bu kadar canlarımmmm
arkadaşlar iyi akşamlar ben çıkıyorum yarın inşallah verdiğimiz kilolarımızla burda oluruz
müjdeler bekliyorum hepinizden
yarın görüşmek üzere az yiyinn tamammı kızlar verelim kiloları hagfifleyelim inşallah :26::26::26:
çok öpüyorum hepinizi yarın eksilerle burda ok???
merhaba arkadaşlar elimden geldiğince herkese yorum yapmaya çalıştımmmsıra kendi menümdeeee
sabah 7de uyandımve kahvemihazırlayıp dersimeoturdumm:))
11.30sabah kahvaltısı
kepekli ekmekle az yaglı tost yeşilçay(bitti galiba yenisini almalıyım hemen)
13.30 kahve içtim
18.00 akşam yemeği
kurutulmuş yeşil fasulyeyi kavurmuş annem 1tabak ondan 2kaçık yogurt 1.5kepçe mercimek çorbasııı:))
şuanlık hepsi bu yarını iple çekiyorummm:)))
gecmisi okuyup geliyorumm
bu arada bgn mneü yapmadım aksam biraz makarna yedim birazda salata..hem gec uyanmam nedeniyle ögün yapamadım hemde artık yapmasamda olur yarın gün var kendimi ona saklayayım barii
izmir candırrrr...çocuklugumun üniversitemin gencliğimin herseyimin sehridir izmirr..her yaz tatilimin gectigi sehir ve 9 senemi verdigim izmirim insallah su mecburi hizmet bitsin kavusucazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?